- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Yaa Allah pozitif sonuç görmeyi nasip etsin canım26 şubatta oldum bende varrıımmmm
Bende hiç kasık batması olmadı, ilk gün dişlerim birbirine çarpa çarpa titredim eşim korktu, sonra yarım saat geçmeden güneş yanığı gibi kızarıp yanmaya başladım ateş bastıAmin canım
Gün sayıyorumiğne günü dahil 3 gün üst üste değerlendirdim sonra günaşırı devam etcem işte ara ara kasık batmalarım var iğne etkisi devam ediyo sanırım
Öf sorma keşke bir test olsa yapsak birleşme gerçekleşti falan deseBenim yaklaşık 40 saat sonra şiddetli kasık ağrım olmuştu sabahtı öğleden sonra hafifledi şimdide ara ara oluyo göğüs hassasiyetim benimde var keşke içeriyi görebilsem neler oluyo çok merak ediyorum
Çatlatma iğnesi sonrası lh test yapmış mıydın canım?Benim yaklaşık 40 saat sonra şiddetli kasık ağrım olmuştu sabahtı öğleden sonra hafifledi şimdide ara ara oluyo göğüs hassasiyetim benimde var keşke içeriyi görebilsem neler oluyo çok merak ediyorum
İğneden birgün sonra ilk yaptım t kopkoyuydu bide çatlamış mı die yaptım t yine c den koyu çıktı sonra kızlara sordum herkes iğnenin testleri yanıltacağını boşuna yapmamam gerektiğini söylediÇatlatma iğnesi sonrası lh test yapmış mıydın canım?
Aynı benİğneden birgün sonra ilk yaptım t kopkoyuydu bide çatlamış mı die yaptım t yine c den koyu çıktı sonra kızlara sordum herkes iğnenin testleri yanıltacağını boşuna yapmamam gerektiğini söyledi
Aynı ben
İğneden sonra ilk gün dün yani birinci resim, bugün ikinci gün ikinci resim hala pik
Gebelik testi yaptın mı?Benimde aynı böyleydigerçekten iğne etkisi
Yok canım pozitif çıkcağını bildiğim için yapmadım sen yapmıştın sanırım pozitif değil miGebelik testi yaptın mı?
Aynen bekleyelim bakalım ne olacakYok canım pozitif çıkcağını bildiğim için yapmadım sen yapmıştın sanırım pozitif değil mi
Bende de hiç yok canım, dün birkaç saat regl ağrısı gibi ağrım oldu o kadarKızlar bende dün 11.00 de vuruldum bu akşam 8 -9 da başla dedi inşallah 14 gün sonra hayırlı haberler alırız bu arada ilk denemem iğnedrn sonra 24 saat gecti henüz hiç bir ağrı hissetmedim
hoşgeldin inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar bende dün 11.00 de vuruldum bu akşam 8 -9 da başla dedi inşallah 14 gün sonra hayırlı haberler alırız bu arada ilk denemem iğnedrn sonra 24 saat gecti henüz hiç bir ağrı hissetmedim
Ben iğnemi ya Cuma yada Cumartesi günü vurulucam sizler benden öndesiniz inşallah güzel haberleri verirsiniz banada umut olursunuz kızlar