- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi MaviMujdem
Yapabilirsin canım ama 2 gün sonra bat tarihin bence gerek yok ama için nasıl rahat edecekse heyecanlısındır şimdi sensizce bir tane daha test alıp yapayım mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilirsin canım ama 2 gün sonra bat tarihin bence gerek yok ama için nasıl rahat edecekse heyecanlısındır şimdi sensizce bir tane daha test alıp yapayım mı?
Yarın sağlık ocağında ver bence, yada acile git ahhh uhhh kistim vardı çok ağrıyor hamile olabilirim tedavi gördüm bu ay, birde betaya bakabilir miyiz de işlem tamamEvet canım bugün 12.gün , cumartesi günü de regl günüm sence bekleyeyim mi kan testi için? kararsız kaldım birde özel hastaneler çok para alıyor ya test için
Tamamdır kuzum sende baktıracaksın diye düşünüyorumAy beni mutlaka etiketle
Yap tabii hepsini at buraya, heyecanla bekliyorumsizce bir tane daha test alıp yapayım mı?
Valla bana daha var canım ben yarın tekrar randevuya gideceğim ona göre iğne vurulucam sonra 7 gün beklicem benim iş uzunTamamdır kuzum sende baktıracaksın diye düşünüyorum
ah keşke bizim buradakiler onu yese, herkes o şekilde başvuru yapıyor artık bakmıyorlar kadın doğuma yönlendiriyorlarYarın sağlık ocağında ver bence, yada acile git ahhh uhhh kistim vardı çok ağrıyor hamile olabilirim tedavi gördüm bu ay, birde betaya bakabilir miyiz de işlem tamam
eve giderken alacağım inşallah atarım hemen yapar yapmazYap tabii hepsini at buraya, heyecanla bekliyorum
Tüm süreci yaz Allah'ım bu ay o ay olsun yarabbim aminnnValla bana daha var canım ben yarın tekrar randevuya gideceğim ona göre iğne vurulucam sonra 7 gün beklicem benim iş uzun
Sağlık ocağına git o zaman, ya da özel ne kadar?ah keşke bizim buradakiler onu yese, herkes o şekilde başvuru yapıyor artık bakmıyorlar kadın doğuma yönlendiriyorlar
özelde 180 tl civarı, sağlık ocağı da ertesi güne veriyorSağlık ocağına git o zaman, ya da özel ne kadar?
Senin kaç yumurtan vardı kaç mm canımTüm süreci yaz Allah'ım bu ay o ay olsun yarabbim aminnn
Valla benim düzenim şaştı bu aySenin kaç yumurtan vardı kaç mm canım
3 yumurta var hepsinin boyutuda çatlamaya müsait gayet güzel büyümüş canım ben kimyasalımda 25 mm ile hamile kalmıştım inşallah sağlıklı gebelik oluşur kuzum benim solda gelişen 2 yumurtam var bugün 17-15 mm ölçüldü yarın tekrar bakıcazValla benim düzenim şaştı bu ay
Solda 4 folikül vardı sağda 1 sağ gelişmez dedi, 2. Kontrolde solda 2 folikül kaldı sağdaki 2 oldu hızlı büyümüş bu defa da sol gelişmez dedi
3. Gidişimde sağda 25 mm var o kistleşir solda 2 tane var birisi 20 mm dedi. Sağ sol sağ sol derken iğnemi oldum anladıysan ses et
Oh ohh inşallah tutar hepimizin yarın kaçta randevun?3 yumurta var hepsinin boyutuda çatlamaya müsait gayet güzel büyümüş canım ben kimyasalımda 25 mm ile hamile kalmıştım inşallah sağlıklı gebelik oluşur kuzum benim solda gelişen 2 yumurtam var bugün 17-15 mm ölçüldü yarın tekrar bakıcaz
10:30 da canım doktorum yüksek ihtimal Cumartesi iğne olur dedi inşallah yarın olur iğnem ya ayın 18ine yetişmem lazımOh ohh inşallah tutar hepimizin yarın kaçta randevun?
İnşallah canım benim eşinin doğum günü falan mı?10:30 da canım doktorum yüksek ihtimal Cumartesi iğne olur dedi inşallah yarın olur iğnem ya ayın 18ine yetişmem lazım
Yok kuzum benim doğum günün bu ay olucak inşallah kasımda evlendiğimiz ay çok güzel bir plan ben hep dua ettim normal adet günümden 2 gün önce adet oldum hemen ilaca başladık iğneyide iki gün erken vurulucam o yüzden çok umutluyum bu ayı planlasam bu kadar denk getiremezdinİnşallah canım benim eşinin doğum günü falan mı?
Ay sende mi balıksıınnbende 10 martta doğdum, eşimde 4 Nisan koç hayırlısı bakalım lütfen hayat bana bu hediyeyi versinBana, sana, hepimizeYok kuzum benim doğum günün bu ay olucak inşallah kasımda evlendiğimiz ay çok güzel bir plan ben hep dua ettim normal adet günümden 2 gün önce adet oldum hemen ilaca başladık iğneyide iki gün erken vurulucam o yüzden çok umutluyum bu ayı planlasam bu kadar denk getiremezdin
Evet ama eşim ikizler Aminnnn kuzum ben inanıyorum olucak içimde kelebekler vaarrAy sende mi balıksıınnbende 10 martta doğdum, eşimde 4 Nisan koç hayırlısı bakalım lütfen hayat bana bu hediyeyi versinBana, sana, hepimize