- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.161
Canım iğnenin 8.günü baktırıcam ben 7.gün veya 8.gün baktırabilirsinay ne zaman baktırıyosunuz bu degere kızlar
kacıncı gun ıgne sonrası
Allah'ım ölücem heyecandan, kızlar iğne sonrası progesteron baktıranlar değeriniz genelde kaç çıktı?Ayy kuzum insallah ya bu ay güzel haber ver bizeeeeeesakın stres yapma ins olucak bu ay
özelde dımı kuzu, saglık ocagı bakarmı kı ?Canım iğnenin 8.günü baktırıcam ben 7.gün veya 8.gün baktırabilirsin
Yaa çıldırıyorum heyecandan, bugünde test sonucundan önce durduk yere bebek ayakkabısı bakarken buldum kendimiCanım sonuç çok güzel kimyasal geçirdiğimde 23 çıkmıştı benimbende Pazartesi baktırmayı düşünüyorum
ınsallaahhhh hayırlısı ıle bebek haberını de alırsın kuzum, amınnnYaa çıldırıyorum heyecandan, bugünde test sonucundan önce durduk yere bebek ayakkabısı bakarken buldum kendimiNe olur dua edin bana
Sağlık ocağında baktırdımözelde dımı kuzu, saglık ocagı bakarmı kı ?
Amin kuzucum aminnınsallaahhhh hayırlısı ıle bebek haberını de alırsın kuzum, amınnn
Valla sağlık ocağı için bişey diyemicem canım ben tıp merkezinde baktırıyorumözelde dımı kuzu, saglık ocagı bakarmı kı ?
aaaa ne dedın kuzu beta tsh falanda bakmısalr kız bn hıc baktırmadım bnde baktırım belkıSağlık ocağında baktırdım
İnşallah güzel sonuçlar alırısın canım benimYaa çıldırıyorum heyecandan, bugünde test sonucundan önce durduk yere bebek ayakkabısı bakarken buldum kendimiNe olur dua edin bana
evet yaa masallah kız benım 12.gun 3,5 tu ıgne etkısı hala vardı şaka gıbı...İnşallah güzel sonuçlar alırısın canım benimdeğer çok güzel çıkmış iğne etkiside neredeyse geçmiş beta çok düşük 3-4 gün sonra test yapabilirsin bence
Doktorun özel muayenehanesine gidiyorum, şu şu tahlilleri istedi rica etsem bakabilir misiniz dedim, sadece progesteron istedim aslında troid problemim olduğunu bildiği için ona da bakmışaaaa ne dedın kuzu beta tsh falanda bakmısalr kız bn hıc baktırmadım bnde baktırım belkı
İnşallah güzel haberler alırız kuzum yaİnşallah güzel sonuçlar alırısın canım benimdeğer çok güzel çıkmış iğne etkiside neredeyse geçmiş beta çok düşük 3-4 gün sonra test yapabilirsin bence
Evet ya senin çok geç etkisi geçtievet yaa masallah kız benım 12.gun 3,5 tu ıgne etkısı hala vardı şaka gıbı...
Hadi inşallah kuzumİnşallah güzel haberler alırız kuzum ya❤
Yaa inşallah inşallahhHadi inşallah kuzumgüzel haberi verde bizde arkandan gelelim
Bu ay bana yapıştıEvet ya senin çok geç etkisi geçtibenim genelde 7-8. Gün etkisi geçmiş oluyor
Bnde bir şansımı denerim o anki ruh halime bağlı bakalım , sağlık ocağı yaparsaDoktorun özel muayenehanesine gidiyorum, şu şu tahlilleri istedi rica etsem bakabilir misiniz dedim, sadece progesteron istedim aslında troid problemim olduğunu bildiği için ona da bakmış
Ben hergün gebelik testine başlasam mıBu ay bana yapıştı
Önceki aylar da benimde 9gunde geçiyordu
Bakıyor kuzum ben hiç hastaneye gitmiyorumBnde bir şansımı denerim o anki ruh halime bağlı bakalım , sağlık ocağı yaparsa