- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.141
Gunde ıkı ıctıysen fazla gelısıyormus kuzum,Kız ne oldum bilemedim bu ay :) iğne sonrası 6. Gün bugün daha neyin yumurtası bu :)
Canım bal polen karışımı varsa her sabah bir kaşık ye ben bir kaç gün yedim yumurtam erken gelişti bu ayBende pas geçiçem galiba kızlar yumurtam 15 de kaldı normalde bgn coktan catlamıs olması gerekti döngünün 18. Günündeyim cuma tekrar cagırdı regl olayım 16 sında tekrar klomene baslıcam bu ay içememiştim
bu ay bişe yapmicaz canım dinlenmeye bıraktıkKolay gelsin canım bu ay başlayabildinmi peki tedavi fln akısına mı bırakacaksın
4 gündür havuç suyu sıktım içtim hayıt içtim d vitamini omegaq10 bu ay stresten olmadığını söylüyorCanım bal polen karışımı varsa her sabah bir kaşık ye ben bir kaç gün yedim yumurtam erken gelişti bu ay
Ay bu ay güzel haberler ver bize canımKız ne oldum bilemedim bu ay :) iğne sonrası 6. Gün bugün daha neyin yumurtası bu :)
Olabilir kuzum bende iğnemi oldum bu ay bende bir boşvermişlik var4 gündür havuç suyu sıktım içtim hayıt içtim d vitamini omegaq10 bu ay stresten olmadığını söylüyor
O zaman geç çatlama olucak 18. Günümdeyim ztn aslında yumurtlama döneminin son gününde olmam lazım ama anlamadım bu ayOlabilir kuzum bende iğnemi oldum bu ay bende bir boşvermişlik varsende çok stres yapma kuzum bir dahaki kontrole kadar en kötü 20 mm olur bence
Yumurtası geç gelişip hamile kalan çok var kuzum kafana çok takma mühim olan gelişip çatlamasıO zaman geç çatlama olucak 18. Günümdeyim ztn aslında yumurtlama döneminin son gününde olmam lazım ama anlamadım bu ay
İğne etkisi kalmadı ki artık inşallah çatlar, iğne sonrası 6. GünGunde ıkı ıctıysen fazla gelısıyormus kuzum,
bu ay bnde ıkı hap ıcıcem gercı umudum yokta ıste denıycem son kez.
sen bolca degerlendır kuzu
ben ıgneyı bu ay maşallah 12 gun taşıdım uzerımdeİğne etkisi kalmadı ki artık inşallah çatlar, iğne sonrası 6. Gün
Bende de hep adet ağrısı vardıCanım bende bu ay letu kullandım iğnenin 16. Günü bugün regl olmadım ama belirtim yok hiç adet olacak gibi sancım oluyor sadece sence ne zaman test yapmalıyım umudum yok açıkçası adet sancıları olunca
Kuzucum günaydınn iyiyim ben bat tarihim 16 sı bu ayı kafamda pas geçtim cuma günğ kontrol var normalde yumurtlamamın geçmiş olması lazım hala yumurtam gelişiyo tutarsa geç döllenme olcak :) sen nasılsın iyimisinEee kizlar nasilsiniz nasil gidiyo yaa iyice burayi terkedip gittiler onceden bu sayfaya girdigimde bir suru sayfa sayfa yorumlarınızı okurdum simdi hic denecek kadar az konusma oluyo. S sultansultan90MaviMujdem bari siz birakmayin buralari. Eskilerden tanidigim bi siz varsiniz sizin haricinizde hep yeniler geldi sanki
Valla benim çok karışık kuzum, iğneden önce 3 yumurta vardı biri kendi çatladı, çatlatma iğnesi vurulduğunda 2 yumurta vardı iğne yapıldı, iğneden 6 gün sonra 3 yumurta daha geliştiğini öğrendim bu ay toplam 6 yumurta oldu ne oldum bende anlamadım :) senin keyfin nasıl bakalım???Eee kizlar nasilsiniz nasil gidiyo yaa iyice burayi terkedip gittiler onceden bu sayfaya girdigimde bir suru sayfa sayfa yorumlarınızı okurdum simdi hic denecek kadar az konusma oluyo. S sultansultan90MaviMujdem bari siz birakmayin buralari. Eskilerden tanidigim bi siz varsiniz sizin haricinizde hep yeniler geldi sanki
Kızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Ay bu ay güzel haberler ver bize canım
Ayy kuzum insallah ya bu ay güzel haber ver bizeeeeeeKızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Allah'ım lütfen olsun, lütfenn
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuzgrubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın
Canım sonuç çok güzel kimyasal geçirdiğimde 23 çıkmıştı benimKızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Allah'ım lütfen olsun, lütfenn
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuzgrubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın
ay ne zaman baktırıyosunuz bu degere kızlarCanım sonuç çok güzel kimyasal geçirdiğimde 23 çıkmıştı benimbende Pazartesi baktırmayı düşünüyorum