- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.201
İnşallah öyledir kuzucumKuzumm dur bak boşuna stres yapıyorsun suan iğnenin daha 9. Günündesin yaş fln akıtma sakin ol bir güzel enerjilerin olsun olucak insallah 13. Günü bekle kasık agırısı herşey normal suan biliyorsun
Bende iyiyim cok sukur yarin doktor kontrolum var insallaah keseyi gormeye gidicez. Arada bi mide bulantisi falan oluyo iste. Gunler gecmiyo yaa icim hic rahat degil nedense hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaAllah yaa. Ravbim en kisa zamanda hayirlisiyla bi hamilelik sizede nasip etsin insaAllahKuzucum günaydınn iyiyim ben bat tarihim 16 sı bu ayı kafamda pas geçtim cuma günğ kontrol var normalde yumurtlamamın geçmiş olması lazım hala yumurtam gelişiyo tutarsa geç döllenme olcak :) sen nasılsın iyimisin
Yumurtanin catladigini nasil anladin pekii ?? Bende iyiyim cok sukur de gunler gecmiyor bendede.Valla benim çok karışık kuzum, iğneden önce 3 yumurta vardı biri kendi çatladı, çatlatma iğnesi vurulduğunda 2 yumurta vardı iğne yapıldı, iğneden 6 gün sonra 3 yumurta daha geliştiğini öğrendim bu ay toplam 6 yumurta oldu ne oldum bende anlamadım :) senin keyfin nasıl bakalım???
Progesteron olayindan hic anlamiyorum bilmedigim icin yorum yapamiyorum. Nasil oluyo anlatsaniza biraz yoksada internetden bakayimKızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Allah'ım lütfen olsun, lütfenn
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuzgrubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın
Ayyy hadi insallahh hamilesindir guzel haberlerle gel bizeKızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Allah'ım lütfen olsun, lütfenn
Eve gelirken test sonucu çıktı, eşimin iş arkadaşlarından ablanın biriyle karşılaştık eşimde yanımdaydı abla demesin mi "Sen hamile misin???" değilim abla nerden çıktı, "bilmem içime öyle doğdu" dedi.
Neyse ablayı geçelim progesterona ne diyorsunuzgrubumun canım kızları çok heyecanlıyım bişey yazın
Canim simdi internetden progesteron olayina baktim kac olmali falan diye. Ve ben hamileleyken kan vermeye gittigimdeki peigesteron sonucuma baktim 18 cikmis. Ondada 2 haftalik hamileydim.ayy hadi insallaah hamilesindir guzel haberlerle gel bize.Kızlar heyecandan elim ayağım dolandı, iğnenin 8. Günü progesteron baktırdım geçen ay değer 6 çıkmıştı, genelde değerim 15 falan çıkardı bu nasıl bi sonuç?çok heyecanlandım yoksa hamile miyim???Allah'ım lütfen olsun, lütfenn
Amin canım benim seninde herşeyin sorunsuz ilerlesin insallahBende iyiyim cok sukur yarin doktor kontrolum var insallaah keseyi gormeye gidicez. Arada bi mide bulantisi falan oluyo iste. Gunler gecmiyo yaa icim hic rahat degil nedense hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaAllah yaa. Ravbim en kisa zamanda hayirlisiyla bi hamilelik sizede nasip etsin insaAllah
Doktora gidiyordum sürekliYumurtanin catladigini nasil anladin pekii ?? Bende iyiyim cok sukur de gunler gecmiyor bendede.
Ah inşallah kuzucum ya, inşallahhAyyy hadi insallahh hamilesindir guzel haberlerle gel bize
Yaaa çok umutlandım bende ama hayırlısı inşallah kuzucumCanim simdi internetden progesteron olayina baktim kac olmali falan diye. Ve ben hamileleyken kan vermeye gittigimdeki peigesteron sonucuma baktim 18 cikmis. Ondada 2 haftalik hamileydim.ayy hadi insallaah hamilesindir guzel haberlerle gel bize.
Kuzucum insallah hep böyle devam ederKızlar günaydınnn
İğnenin 9. Günü kaset testim böyle, elf gözlerinizle bakınca hayalet çizgimi görebilirsiniz
dün ki progesteron sonucu yüzünden gece heyecandan uyuyamam sandım ama sızıp kalmışım
Ahh inşallah iğne sonrası 13. Gün pzt oluyor nasıl dayanırım bilmiyorumKuzucum insallah hep böyle devam eder12 de iğne etkisi kayboluyor 13 de güzel haberlerini bekliyoruz
Azz kaldı canımm dayanAhh inşallah iğne sonrası 13. Gün pzt oluyor nasıl dayanırım bilmiyorum
Ya tek belirti gece erkenden uyuyup kalmak, gün içinde de uyumasam da sürekli uyku halim var, ha birde sol kasık ağrısıAzz kaldı canımm dayaniyimisin bgn peki belirti fln biiey varmı
Değerlendir bacımm sonuna kadar değerlendirYa tek belirti gece erkenden uyuyup kalmak, gün içinde de uyumasam da sürekli uyku halim var, ha birde sol kasık ağrısı
Uyku progesteronun etkisi 31 çıktı vücut şaşırdı
Değerlendirmeye devam etsem mi bilemedim
Uykudan gözümü alabilsem, karı koca uyukluyoruz buaralarDeğerlendir bacımm sonuna kadar değerlendir
Geçen ay ne demişim kızlarBen yaptım laboquick tertemiz
İğne sonrası 9. Gün, doktor boşuna bakma erken dedi ama eğlence oluyor bana da
Sende iki kırmızı çizgi bekliyorum canım benim inşallah değerin kat kat artarGeçen ay ne demişim kızlarbugün iğne sonrası 9. Günüm, dua edin bana yaa
Allah razı olsun kuzum benimSende iki kırmızı çizgi bekliyorum canım benim inşallah değerin kat kat artarher yazdığını gördüğümde içimden inşallah hamiledir diye geçiyor