- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.121
Aynen kuzum gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ben bu ay saldım artık çok hamilelik odaklı olmamaya çalışıyorum evde egzersize başladım başka uğraşılar edinmeye başladımAy hadi hayırlı olsun kuzum artık pozitifleri görelim ya yorulduk gerçekten
Adetle birlikte 17. Gündeyim canım gün aşırı yaptık 1 haftadır bakalım bat tarihim 16 sıAynen kuzum gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ben bu ay saldım artık çok hamilelik odaklı olmamaya çalışıyorum evde egzersize başladım başka uğraşılar edinmeye başladımSenin son durum ne şu an adet döngünün kaçıncı günündesin
En güzeli canım fazla takıyoruz baska seylerle ilgilenmemiz lazımAynen kuzum gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı bir süreç ben bu ay saldım artık çok hamilelik odaklı olmamaya çalışıyorum evde egzersize başladım başka uğraşılar edinmeye başladımSenin son durum ne şu an adet döngünün kaçıncı günündesin
Aa benden öndesinAdetle birlikte 17. Gündeyim canım gün aşırı yaptık 1 haftadır bakalım bat tarihim 16 sı
Bu ayda ben memlekete gidicem esimle ayri ayri olucaz artik bayramdan sonra asilama yapilcakPztsi canım gidcem kontrole sagolasın adet oldun gidicen mi doktora peki bu ay nasıl ilerliceksin canım
İnsallah canım mayısa yetişBu ayda ben memlekete gidicem esimle ayri ayri olucaz artik bayramdan sonra asilama yapilcak
Ay insallah canım pozitifleri görelim aynı anda bakalımAa benden öndesinBen bugün iğnemi vuruldum 18 Bat inşallah ilk güzel haberi sen verirsin sonrada ben
İnşallah kuzum, havuç yiyip duruyorum kaç gündür bence çatlamadı 25 mm olan ama görücez bakalım yarın randevum varYinede oyle soyleme Allahtan umur kesilmez. Bir bakarsin mucize olur. Sen yat kalk dua et ozellikle su mübarek gunlerde hep dua et. Her zaman hayirlisini iste Allahtan
Valla bu ay hiç hevesim yok kuzum, sen napıyosun ne durumdasın???
Aynı bende öleyim ya bu ay hiç tadım tuzum yok vallaValla bu ay hiç hevesim yok kuzum, sen napıyosun ne durumdasın???
Kasıklarinda falan agri oldu mu hicİnşallah kuzum, havuç yiyip duruyorum kaç gündür bence çatlamadı 25 mm olan ama görücez bakalım yarın randevum var
yaşıyorum reglim bitti şükür kimyasal diye zorlanmadım ama ev taşıyorum yoğundum ondan bakamıyorum pek sen neler yapıyorsun :)
Hadi hayırlısı canım çatlasınlarrrrrr insallahKasıklarinda falan agri oldu mu hic
Kolay gelsin canım bu ay başlayabildinmi peki tedavi fln akısına mı bırakacaksınyaşıyorum reglim bitti şükür kimyasal diye zorlanmadım ama ev taşıyorum yoğundum ondan bakamıyorum pek sen neler yapıyorsun :)
Allah kolaylık versin kuzucumyaşıyorum reglim bitti şükür kimyasal diye zorlanmadım ama ev taşıyorum yoğundum ondan bakamıyorum pek sen neler yapıyorsun :)
Bak havuclar ise yaramis demekki... hadi durmak yok o zamn calismalara devam et degerlendirin cunku arkadan gelen yumurtalarda catlarsq bos gecmesin.. masallah baya olmus yumurtan klomen mi kullanmistinKızlar 29unda iğne oldum 2 yumurta vardı, 1 nisanda kontrole gittim, yumurtanın biri çatlamış birde 25 mm yumurta var çatlayadabilir çatlamayadabilir dediler.
Kasıklarım kopacak gibi ağrım oldu birde dünden beri sanki yeni yumurtlamışım gibi akıntı oldu. Bugün gittim ne duyayım?25 mm olanda çatlamış, ama bu ay fazla uyarıldığı için yeni 3 tane daha gelişmiş 21, 16, 12 mm :) iğne sonrası 6. Günüm bugün.
Ne halt edicem şimdi ben
Havuç yiyip duruyorum eşim bugs bunny diye hitap etmeye başladı artık
bol bollll calısmalar yap sen kuzummm,Kızlar 29unda iğne oldum 2 yumurta vardı, 1 nisanda kontrole gittim, yumurtanın biri çatlamış birde 25 mm yumurta var çatlayadabilir çatlamayadabilir dediler.
Kasıklarım kopacak gibi ağrım oldu birde dünden beri sanki yeni yumurtlamışım gibi akıntı oldu. Bugün gittim ne duyayım?25 mm olanda çatlamış, ama bu ay fazla uyarıldığı için yeni 3 tane daha gelişmiş 21, 16, 12 mm :) iğne sonrası 6. Günüm bugün.
Ne halt edicem şimdi ben
Havuç yiyip duruyorum eşim bugs bunny diye hitap etmeye başladı artık
Evet benim zaten kendi gelişip çatlıyordu, geçen ay günde 1 klomen içmiştim, bu ay günde 2 içtim.25 mmlik çatlasın diye havuç yedim durdum o mu tetikledi 3 tane daha oldu acaba?Bak havuclar ise yaramis demekki... hadi durmak yok o zamn calismalara devam et degerlendirin cunku arkadan gelen yumurtalarda catlarsq bos gecmesin.. masallah baya olmus yumurtan klomen mi kullanmistin
Kız ne oldum bilemedim bu ay :) iğne sonrası 6. Gün bugün daha neyin yumurtası bu :)bol bollll calısmalar yap sen kuzummm,
masallaahhh yumurta bol desene :)