- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.181
Bnde baktırmak istiyorum inşallah güzel yumurtalama olursa.Bakıyor kuzum ben hiç hastaneye gitmiyorum
Hiç baktirmadim aşılama da falan da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde baktırmak istiyorum inşallah güzel yumurtalama olursa.Bakıyor kuzum ben hiç hastaneye gitmiyorum
Ay aslında 10gun bı baksana testle şimdi insan da cokkk heyecanlı olur ya kiyamamBen hergün gebelik testine başlasam mı
Baktır en azından değer yüksek çıkarsa heyecan olur böyleBnde baktırmak istiyorum inşallah güzel yumurtalama olursa.
Hiç baktirmadim aşılama da falan da
Gebelik testinde çizgi var zaten 6. Gün vardı da şuan bilmiyorumAy aslında 10gun bı baksana testle şimdi insan da cokkk heyecanlı olur ya kiyamam
Aynen bir de onu yaptırımBaktır en azından değer yüksek çıkarsa heyecan olur böyle
Varsa testin yap yaaaa yarın basla ya da 10.gunGebelik testinde çizgi var zaten 6. Gün vardı da şuan bilmiyorum
Oda anlar ya halimizdenAynen bir de onu yaptırım
Hep aynı yere kan veriyorum utanmiyorm valla adam dicek hala çabalıyor
Var var, ama bu ay bir boşvermişlik var içimde şu kadar gün geçmiş sadece 2 test yaptım, geçen ay iğne olduğum gün dahil hergün yapmıştımVarsa testin yap yaaaa yarın basla ya da 10.gun
Ben geçen ay baktırmıştım kuzum iğne sonrası 6. Gün 27,2 progestanımdıAllah'ım ölücem heyecandan, kızlar iğne sonrası progesteron baktıranlar değeriniz genelde kaç çıktı?
Kuzum sen günde 3 kere progestan kullanıyordun çok normal, ben kullanmıyorum bu ayBen geçen ay baktırmıştım kuzum iğne sonrası 6. Gün 27,2 progestanımdı
Benimde hiç bu ay hevesim yokVar var, ama bu ay bir boşvermişlik var içimde şu kadar gün geçmiş sadece 2 test yaptım, geçen ay iğne olduğum gün dahil hergün yapmıştım
Yaparım yarından itibaren bakalımBenimde hiç bu ay hevesim yok
Sen yap bnce varsa testin
Kuzum bence 13 de yap geçen aydan biliyosun hadi bu sefer olduuuuuYaparım yarından itibaren bakalım
Sen geçen ay progestan kullanmıştın demi kuzum?Kuzum bence 13 de yap geçen aydan biliyosun hadi bu sefer olduuuuu
Evet canım iğneyi oldum 5 gün sonra doktora gittim bütün yumurtaların çatladı progestana başlattı sonra 12 gün kullan bırak dedi kapsül olarak başlattı bide beni kapsül daha etkili dedi yan etkisini daha cok yasarsın ama demişti daha iyi ole ztn bıraktıktan 3 gün sonra gebelik yoksa regli oluyorsunSen geçen ay progestan kullanmıştın demi kuzum?
Ben hiç kullanmadım bu ay çünkü geçen ay fitile rağmen değerim düşük çıktı canım sıkılmıştı, inşallah vardır bişeyler ama kendi kendime nazar ettim sanırım sol kasıkta dayanılmaz bir ağrı başladı gözümden yaş akıyor şuanEvet canım iğneyi oldum 5 gün sonra doktora gittim bütün yumurtaların çatladı progestana başlattı sonra 12 gün kullan bırak dedi kapsül olarak başlattı bide beni kapsül daha etkili dedi yan etkisini daha cok yasarsın ama demişti daha iyi ole ztn bıraktıktan 3 gün sonra gebelik yoksa regli oluyorsun
Doktor iğne sonrası hemen başla demişti ama başlamadım kararsızım heralde başlarım varsa destek olsun inşallahSen başlıcanmı MaviMujdem
Kuzumm dur bak boşuna stres yapıyorsun suan iğnenin daha 9. Günündesin yaş fln akıtma sakin ol bir güzel enerjilerin olsun olucak insallah 13. Günü bekle kasık agırısı herşey normal suan biliyorsunBen hiç kullanmadım bu ay çünkü geçen ay fitile rağmen değerim düşük çıktı canım sıkılmıştı, inşallah vardır bişeyler ama kendi kendime nazar ettim sanırım sol kasıkta dayanılmaz bir ağrı başladı gözümden yaş akıyor şuan