- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
bir dahaki aya olur inşallah kuzumBenim adetim oldu insallah sizin hayirlisiyla olmaz kizlarrr
Üzülme canim onumuzdeki aylarda tekrar deneme yaparsin Allah hayirli zamanı nasip edecektir mutlakaBenim adetim oldu insallah sizin hayirlisiyla olmaz kizlarrr
Ay hadi inşallahhGozle daha iyi goruluyor fotoda iyice silik ckmis. 5 gun var regle. Eger gercekten varsa hakkaten ultra erken ogrenmis olucam.
hadi inşallah bi kan tahlili versene hemenGozle daha iyi goruluyor fotoda iyice silik ckmis. 5 gun var regle. Eger gercekten varsa hakkaten ultra erken ogrenmis olucam.
Bat gunu vericem cnm. Ufak bi tatile ckicaz bugun. Bol bol da gezicem ins sorun olmaz. Biraz bekleyis ve stresten uzaklasip oyle donmek istiyorum. Havaya girmek istemuyorum hemenhadi inşallah bi kan tahlili versene hemen
en güzelini yaparsın iyice dinlen kafani dağıt hic bir sorun olmaz sen içini ferah tutBat gunu vericem cnm. Ufak bi tatile ckicaz bugun. Bol bol da gezicem ins sorun olmaz. Biraz bekleyis ve stresten uzaklasip oyle donmek istiyorum. Havaya girmek istemuyorum hemen
Slm kızlar adetime daha 14 gün var ben meraktan catlicam günler geçmiyor bu yıllar sonra ikinci çocuğum olacak Insallah Rabbim bu ay nasip etmistir beklemek cok kötü
Insallah canim frabsadayim bn izne gidecem 7. Ayda insallah turkiyeye giderken hamile olmak istiyorumÜzülme canim onumuzdeki aylarda tekrar deneme yaparsin Allah hayirli zamanı nasip edecektir mutlaka
sen sıkma canını batın geçmesini bekle bir daha yap olmadı yeni aya yeni çalışmalar yaparsınAllah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de en geç 28 Nisan'da adet olmam gerek
Sabah sabırsız davrandm test yaptım negatif çıktı
Biraz bozulmadim desem yalan olur
Konu sahibi ve konuya yorum yazan bebek isteyen arkadaşlar sanırım biraz konuşmaya ihtiyacım var
uçak yolculuğuna dikkat et ama bir doktora danış istersenInsallah canim frabsadayim bn izne gidecem 7. Ayda insallah turkiyeye giderken hamile olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?