• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

sen sıkma canını batın geçmesini bekle bir daha yap olmadı yeni aya yeni çalışmalar yaparsın :KK19:ovulasyon testini dene ben önümüzdeki aya onu denemeyi düşünüyorum çoğu kişi bu testle tam tarihleri yakalayıp gebe kalmis

Ovulasyon testi nasıl oluyor
3 yıllık evliyiz
Şimdiye kadar hep korunduk
İlk kez bu ay korunmadik ve ben ilişki sonrası hiç yatmadım hemen kalktm

Aslında eşim çok istiyor ben hala kararsızım ama bu ay 5 kere korunmadan ilişkiye girdik
Olmazsa neden olmadı diye kafama takarim galiba

Ovulasyon testi nasıl oluyor
3 yıllık evliyiz
Şimdiye kadar hep korunduk
İlk kez bu ay korunmadik ve ben ilişki sonrası hiç yatmadım hemen kalktm

Aslında eşim çok istiyor ben hala kararsızım ama bu ay 5 kere korunmadan ilişkiye girdik
Olmazsa neden olmadı diye kafama takarim galiba
3.5 yıl oldu bizim de doktorum 6 ay olmazsa gel yumurtlama takibi yaparız dedi o zamana kadar evde kendim yapayım bir şeyler diye araştırdım ovulasyon testi tam yumurtlama günümü gösteriyor o günlerde ilişki öneriliyor
Kararsızlık değil de korkuyoruz galiba biraz ama değer diye düşünüyorum

Allah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de en geç 28 Nisan'da adet olmam gerek
Sabah sabırsız davrandm test yaptım negatif çıktı
Biraz bozulmadim desem yalan olur

Konu sahibi ve konuya yorum yazan bebek isteyen arkadaşlar sanırım biraz konuşmaya ihtiyacım var
Canim benimde 28 nisan dün test yaptim cikmadi ama erken yaptik testi oyuzden bende uzuldum ama hala umudum var sende umudunu kaybetme dünde kendi kendime konusuyordum eğer Allah nasip ettiyse dunyaya gelecek günü varsa o suan senin karnindadir dedim hersey nasip oyuzden hayirlisi neyse o olsun insallah

Canim benimde 28 nisan dün test yaptim cikmadi ama erken yaptik testi oyuzden bende uzuldum ama hala umudum var sende umudunu kaybetme dünde kendi kendime konusuyordum eğer Allah nasip ettiyse dunyaya gelecek günü varsa o suan senin karnindadir dedim hersey nasip oyuzden hayirlisi neyse o olsun insallah

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben bir yandan olsa güzel olur diyorum bir yandan daha erken mi diye düşünüyorum
Korunmadığimiz zamanlarda da biraz heyecanlanıyorum adet günüm gelene kadar
Karmakarışık hissediyorum yani

3 yıllık evliyiz ve eşim çok istiyor artık
Ben 29 eşim 32 yaşında
Artık olmalı mı sence

3.5 yıl oldu bizim de doktorum 6 ay olmazsa gel yumurtlama takibi yaparız dedi o zamana kadar evde kendim yapayım bir şeyler diye araştırdım ovulasyon testi tam yumurtlama günümü gösteriyor o günlerde ilişki öneriliyor
Kararsızlık değil de korkuyoruz galiba biraz ama değer diye düşünüyorum

İnsan rahatlığa alıştıkça gözü korkuyor galiba
Ama dünyayı güzelleştiren tek şey çocuklar diye de düşünüyorum

Son düzenleme:
Varlığını bir hissetsek dünya daha da güzelleşecek bizim için

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben bir yandan olsa güzel olur diyorum bir yandan daha erken mi diye düşünüyorum
Korunmadığimiz zamanlarda da biraz heyecanlanıyorum adet günüm gelene kadar
Karmakarışık hissediyorum yani

3 yıllık evliyiz ve eşim çok istiyor artık
Ben 29 eşim 32 yaşında
Artık olmalı mı sence
Canim gec kalmis hic değilsiniz ama tamda zamani bence korunmadigin zaman günler sanki hic gecmiyor gibi geliyor birazda psikolojik rahat birakmamiz lazim aslinda kendimizi ovulasyon testiyle takip et kendini ediyomusun

Kizlar adetim cumartesi yarin kan testi yapsam gebelik varsa cok az da olsa bir deger cikar sanki cok kararsizim sonunda sevinmekte var uzulmekte

Canim arabayla gitcez biz insallah olurda saglikli bi sekilde giderim evin ilk geliniyim herkesn gozu ustumde yazin bi sene olcak evleneli

Kızlar benim kasik ağrıları azalmaya başladı üşütmustum büyük ihtimalle bu aydan umudumu kesmeye başladım artik önümüzdeki aya daha sıkı çalışırız :eek:

Dayanamadim yaptim esim yok diyo ben psikolojik goruyorum bide kafayimi yedim nedir :)

Eklentiler

• 20180423_023901-1.jpg
    20180423_023901-1.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 66
Bat ctesiymis yeni gordum. Daha cok erken. 2 gun kala yapmayi dene derim. Benim 5 gun varken cikti ama ultra erken testi kullandim.
Evet canim cumartesi bat ama erken yaptim belki olsaydi yine cikabilirmiydi diyemeden de geçemiyorum benim durumum cok kötü akrabalar geldi hamile olabilirim dedim biri ağladı mutluluktan digeri kizim hemen ara bizi bide diyorum ya cikmazsa esim biryandan oyle kendimi ağır sorumluluk görüyorum keske hic sesimi cikarmasaydim:)

Evet canim cumartesi bat ama erken yaptim belki olsaydi yine cikabilirmiydi diyemeden de geçemiyorum benim durumum cok kötü akrabalar geldi hamile olabilirim dedim biri ağladı mutluluktan digeri kizim hemen ara bizi bide diyorum ya cikmazsa esim biryandan oyle kendimi ağır sorumluluk görüyorum keske hic sesimi cikarmasaydim:)
Soylemek hic ii olmuyo.herkes beklentiye giriyor. Hamile kalana kdr hadi bir sey yok mu, kalinca da Yok bulanti var mi aman dusuk olmasin dikkat et cinsiyet belli mi vs vs...uzun bir surec ve yorumlarin arkasi kesilmiyor . Insan iice stres oluyor. Ilk gebeligimde kaybettikten sonra o aciyla tebrik icin arayan soranlara kaybettigimi anlatmak iskence gibiydi. Bilen de bilmeyen de konuşuyor. Yipraniyorsun. Sanirim su an hamileyim ( dun test yaptim cift cizgiyi gordum daha kan vermedim) ama esim disinda kimse bilmiyor. Mumkunse 12.haftaya kdr da bilmeyecek. Aynisini tavsiye ederim.

Soylemek hic ii olmuyo.herkes beklentiye giriyor. Hamile kalana kdr hadi bir sey yok mu, kalinca da Yok bulanti var mi aman dusuk olmasin dikkat et cinsiyet belli mi vs vs...uzun bir surec ve yorumlarin arkasi kesilmiyor . Insan iice stres oluyor. Ilk gebeligimde kaybettikten sonra o aciyla tebrik icin arayan soranlara kaybettigimi anlatmak iskence gibiydi. Bilen de bilmeyen de konuşuyor. Yipraniyorsun. Sanirim su an hamileyim ( dun test yaptim cift cizgiyi gordum daha kan vermedim) ama esim disinda kimse bilmiyor. Mumkunse 12.haftaya kdr da bilmeyecek. Aynisini tavsiye ederim.
En guzelini yapmissin canim benimkisi acele etmek soylemek o kadar pismanimki

Back