- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
Canim sen pzt test yapsan cikar bence senin daha yakin hadi hayirli sonuclara:)Kızlar bat a az kaldı bu arada benim bat 25 nisanmış yani 8 gün kaldı hiç hamilelik belirtisi yaşayan var mı ben hiç bişi hissetmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sen pzt test yapsan cikar bence senin daha yakin hadi hayirli sonuclara:)Kızlar bat a az kaldı bu arada benim bat 25 nisanmış yani 8 gün kaldı hiç hamilelik belirtisi yaşayan var mı ben hiç bişi hissetmiyorum
Ayy insallah bende kiz olsun diye yumurtlama oncesi yaptim Allah hayirlisini nasip etsin insallah benim bir oğlum var kiz istiyorum ama Allah ne nasip ederseAyni durumdayiz :)) benim de anneannem görmüş ruyami. Kizin olmustu diyor :) ben kafamdan sılmek istesem de cevrem izin vermiyor bu kez. :)
Test yapmıyorum ben canım günüm 1 hafta geçerse öyle yapıcam eşimle öyle karar aldıkCanim sen pzt test yapsan cikar bence senin daha yakin hadi hayirli sonuclara:)
Aslinda sabirla iyi karar almışsınız canim bende sabır yokki pzt bekliyorum 5 gün oncesi test yapmis olucam napiyim dayanamıyorum sabirsizim :)Test yapmıyorum ben canım günüm 1 hafta geçerse öyle yapıcam eşimle öyle karar aldık
Sanırım ben de senden cesaret alıp pazartesi yapacağım. Dün gece yatınca ayaklarımın altı nasıl yandı böyle ateş basmış gibi Allahım bütün bunlar psikolojik olmamalı diye düşündüm çok merak ediyorum ya vakitte geçmiyor kiAslinda sabirla iyi karar almışsınız canim bende sabır yokki pzt bekliyorum 5 gün oncesi test yapmis olucam napiyim dayanamıyorum sabirsizim :)
Doğru yoldasınSanırım ben de senden cesaret alıp pazartesi yapacağım. Dün gece yatınca ayaklarımın altı nasıl yandı böyle ateş basmış gibi Allahım bütün bunlar psikolojik olmamalı diye düşündüm çok merak ediyorum ya vakitte geçmiyor ki
Devami gelmiyorsa tutunma kanamasi olabilir takip et canim hayirlisi olsun hakkındaKizlarrr adet oldum bugun ama bildiginiz kahve rengi kan yani kirmiziyla alakasi yok
Yine az gelecek olursa kesilirse bi kan testi ver bakalım bazen geç döllenme olabiliyormuş yaAdetim cok az kahvrrengi test yaptim negatifffff
bata 8 gün var kasık ağrısı devam ediyor normalde sadece adetin 1. Günü ağrım olur bat bekliyorum kafami dağıtmak için fır dönüyorum ortalıktaKızlar nasılsınız merak ettim sizleri.Ben sanırım regl olacağım.Başım ağrıyor ve kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi sızlamaya başladı.Buarada bata 6 gün kaldı.