Manevi olarak desteğe ihtiyacım var kızlar...

Ben senelerrrceeee uğraştım çok kereler tedaviler yaptırdım tüp bebekler yaptırdım 4 kaybım oldu en son ikizlere hamile kaldım birini kaybettim. Allah’a binlerce şükür olsun rabbim ömür versin şimdi 4 aylık kızım var.
Bu saatte de onu beslemeye kalktım o arada gördüm mesajı yazmak istedim,

Güzel arkadaşım güzel arkadaşlarım hepinize bu anne dua ediyor rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı hiç birimizin amin 🥰 uykusuz geceler aşılar minik kıyafetler bebek bezleri memelerden taşan sütler ay tekme attı heyecanı dilerim anneliğin hakkını verecek herkese nasip olsun yüreğimden dua ediyorum herkese 🥲🧿 yalnız sonradan demedi demeyin biraz zor bir süreç bana kimse dememişti korkutmak istemedik dediler sonradan. Çok kızmıştım ondan baştan söyleyim sonra suçlamayın 🥰
Canim Allah razı olsun.. rabbim sağlıkla hep beraber mutlu huzurlu yaşamanızı nasip etsin allah bagislasin 🫶🏻 amin inşallah bizimde kucaklarımız dolar 🙏🏻

Kızlar araba gözümün önünde uyandığımda beri test yaparsam ilk idrarla yapayim diye wc bile girmedim 😮‍💨🫠🙈 ama test almaya cesaretim yok.... 😔😔😔

Canım yaptın mı test ? S simsim507
Eczaneden awox diye bir markanin erken gebeligi vardi onu aldim , ikinci idrar ama en az 3 saattir tuvalete cikmamistim. Bat 30 Eylül suanda negatif görünüyor muhtemelen yine gebelik olmadi....

Eklentiler

• IMG_20240927_161601.jpg
    IMG_20240927_161601.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 51
Eczaneden awox diye bir markanin erken gebeligi vardi onu aldim , ikinci idrar ama en az 3 saattir tuvalete cikmamistim. Bat 30 Eylül suanda negatif görünüyor muhtemelen yine gebelik olmadi....
Evet canım sanırım negatif. Ama bence bu test işini azaltman lazım, regl gecikirse tamam ama daha regl gelmeden sürekli teste sarılmak daha da yoruyor insanı. Biraz akışına bırak bir de sanırım sen daha önce gitmedin doktora dimi ?

Evet canım sanırım negatif. Ama bence bu test işini azaltman lazım, regl gecikirse tamam ama daha regl gelmeden sürekli teste sarılmak daha da yoruyor insanı. Biraz akışına bırak bir de sanırım sen daha önce gitmedin doktora dimi ?
Canim gectigimiz aylarda test yapmadan regli bekledigimde oldu aslinda ama bazi aylar daha bi umut serpiliyor icime sonra test yapiyorum ama daha cok kiriliyorum 😭
Mayıs ayında gittim doktora smear, vajinal ultrason ve gerekli kan vs testlerimi oldum bir sorun görünmüyor doktorum 6 ay sonra bebis olmazsa gel dedi ama daga 6 ay olmadi doktora gittikten snra

Canim gectigimiz aylarda test yapmadan regli bekledigimde oldu aslinda ama bazi aylar daha bi umut serpiliyor icime sonra test yapiyorum ama daha cok kiriliyorum 😭
Mayıs ayında gittim doktora smear, vajinal ultrason ve gerekli kan vs testlerimi oldum bir sorun görünmüyor doktorum 6 ay sonra bebis olmazsa gel dedi ama daga 6 ay olmadi doktora gittikten snra
Bir sonraki aşama sanırım her şey normalse hsg çektirmek. Bir de eşin de gözükmeli.
Bak benim 1 seneyi geçti akışına bıraktım bir sonraki reglimde yumurta takibi için gideceğim tekrar. Son gittiğimde ilaçla büyümemişti. Umarım biz de görürüz pozitifi

Bir sonraki aşama sanırım her şey normalse hsg çektirmek. Bir de eşin de gözükmeli.
Bak benim 1 seneyi geçti akışına bıraktım bir sonraki reglimde yumurta takibi için gideceğim tekrar. Son gittiğimde ilaçla büyümemişti. Umarım biz de görürüz pozitifi
Eger doktorumun dedigi surede gebelik olmazsa esimde benimle gelecek bende oyle istedim.. inşallah görürüz pozitif canim Allah hepimizi sevindirsin..

Eger doktorumun dedigi surede gebelik olmazsa esimde benimle gelecek bende oyle istedim.. inşallah görürüz pozitif canim Allah hepimizi sevindirsin..
Yani eğer başka doktora gitme durumun varsa ve gerçekten o kdr beklemek istemiyorsan 1 yıldır gebelik oluşmadı diye doktora gidebilirsin canım. Yoksa onlar 1 seneyi her halükarda bekletiyo malum.. (tabi ne kadardır evlisin onu bilmiyorum😂) zaman kaybetmemen açısından söylüyorum çık stres yaptığın için

Yani eğer başka doktora gitme durumun varsa ve gerçekten o kdr beklemek istemiyorsan 1 yıldır gebelik oluşmadı diye doktora gidebilirsin canım. Yoksa onlar 1 seneyi her halükarda bekletiyo malum.. (tabi ne kadardır evlisin onu bilmiyorum😂) zaman kaybetmemen açısından söylüyorum çık stres yaptığın için
Sagol canim , doktorumu cok seviyorum cok memnunum ve güveniyorum o yuzden kafami karıştırmak istemiyorum nasibimizi.bekliyoruz mecburen napalimm 🤗

Selam kızlar, ben cok emin olmamakla birlikte sanirim regl olacağım, dun aksam ve bugün açık kahverengi pembemsi bir akıntım oldu gunluk pedimde farkettim , ama regl sancısı yok kanama da başlamadı zaten bat tarihimde yarın eger bu yerleşme belirtisi degilse yarin yavas yavas regl baslar belki en azından beklenen tarihimde regl olacağım için düzenli döngüm olmasina şükredip önüme bakacağım hadi hayırlısı

X