Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim bende evdeki testlerden yapicam burda biraz bakindim 1 hafta onceden yapanlar var pozitifi gorenler olmazsa hayirlisi insallah sonu hayirli olur canimBenim pek umudum yok ya hemen bir kereyle olmaz gibi bata iki üç gün kala evdeki testlerden yaparım diyorum inşallah güzel sonuçlar alırız
Bende carsamba yapacaktim ama kasiklarim adet sancisi gibi olunca pzt zor dayanicam canim haber etmeyi unutma :)Bn de 2 gun onceden yapicam. Haftaya carsamba
Canim test yapsan cikar bence hadi yarin yap :)Kızlar bat son 3 heyecanlıyımm
Acele etme gene de cnm. Bu sefer de hayalet cizgi vs baska seyleri takiyoruz :)) gecen sefer de gun gun burda beklemistim. Ilk bekleyisimdi ve Allah yuzumu guldurmustu. Insallah bu kez de bos cevirmez...Bende carsamba yapacaktim ama kasiklarim adet sancisi gibi olunca pzt zor dayanicam canim haber etmeyi unutma :)
Canım geçen ay dört gün kala yapmıştım erken gebelik testinden onda hamile gösteriyordu ama hamile değilmişim şimdi de yani günüm geldiğinde yapacağım zaten 20 sinin gecesi belli olur sen yapıyor musun testCanim test yapsan cikar bence hadi yarin yap :)
Aynen canım kadınlarda hayal et çizgi mevzusu da oluyorAcele etme gene de cnm. Bu sefer de hayalet cizgi vs baska seyleri takiyoruz :)) gecen sefer de gun gun burda beklemistim. Ilk bekleyisimdi ve Allah yuzumu guldurmustu. Insallah bu kez de bos cevirmez...
Test yaptın mı canımKızlar bir de kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kısım böyle oğluma yemek yedirirken biraz eğiliyorum yani o kadar bir şiddetli ağrı var ki
Evet canım yaa bende her şeyi ona yorduğumu farkettim. Sonra boşver dedim nasılsa olmaz diye kendimi teselli ediyorum. Tabi buarada rüyamda çift çizgiyi gördüm dün akşamBnm de kasik agrim oluyo bazen. Ama her seyi de hamilelige yormak istemiyorum. Ne zormus kafaya takmamak...
Ayni durumdayiz :)) benim de anneannem görmüş ruyami. Kizin olmustu diyor :) ben kafamdan sılmek istesem de cevrem izin vermiyor bu kez. :)Evet canım yaa bende her şeyi ona yorduğumu farkettim. Sonra boşver dedim nasılsa olmaz diye kendimi teselli ediyorum. Tabi buarada rüyamda çift çizgiyi gördüm dün akşam
Bazen adet sancisi gibi bazen batma gibi dimi bendede oyle canim supheler çoğalıyor:)Kızlar bir de kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol kısım böyle oğluma yemek yedirirken biraz eğiliyorum yani o kadar bir şiddetli ağrı var ki