How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

Yapsamımı diye çok düşündüm bugün erken diye tuttum kendimi nereye kadar tutucam bakalım :KK45:

Son 6. Ben de ultra erken gebelik testi aldim :)))) carsamba yaparim diyordum ama dayanamayip yrn yapcm sanirim. Bel agrim var cok fazla. Esim cok umutlu, o oyle oldukca bana aksine yokmus gibi geliyor.

Ultra erkenlerin bile 4 gün önceden yapılmasının daha uygun olduğunu söylüyorlar hayal kırıklığı uğrama diye söylüyorum

Kizlar sakin erken yapmayin normal gebelik testlerini birazdan netten erken gebelik testi alicam dayanamıyorum napiyim ben 9 aylik nasil doğdum acaba:)

Dayanamadim ve yaptim. Bat a 5 gun var. 2.cizgi cok silik olarak cikti. Tek cizgiyi gorecegimden o kdr emindim ki. Hala bir hata vardir diyorum.

Gozle daha iyi goruluyor fotoda iyice silik ckmis. 5 gun var regle. Eger gercekten varsa hakkaten ultra erken ogrenmis olucam.

Eklentiler

• rsz_20180422_064617.jpg
    rsz_20180422_064617.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 53
  • rsz_20180422_064643.jpg
    rsz_20180422_064643.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 52
:KK15:Slm kızlar adetime daha 14 gün var ben meraktan catlicam günler geçmiyor bu yıllar sonra ikinci çocuğum olacak Insallah Rabbim bu ay nasip etmistir beklemek cok kötü

Allah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de en geç 28 Nisan'da adet olmam gerek
Sabah sabırsız davrandm test yaptım negatif çıktı
Biraz bozulmadim desem yalan olur

Konu sahibi ve konuya yorum yazan bebek isteyen arkadaşlar sanırım biraz konuşmaya ihtiyacım var

Allah gönlünüze göre versin inşallah
Benim de en geç 28 Nisan'da adet olmam gerek
Sabah sabırsız davrandm test yaptım negatif çıktı
Biraz bozulmadim desem yalan olur

Konu sahibi ve konuya yorum yazan bebek isteyen arkadaşlar sanırım biraz konuşmaya ihtiyacım var
sen sıkma canını batın geçmesini bekle bir daha yap olmadı yeni aya yeni çalışmalar yaparsın :KK19:ovulasyon testini dene ben önümüzdeki aya onu denemeyi düşünüyorum çoğu kişi bu testle tam tarihleri yakalayıp gebe kalmis

Back