28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

Kızlar bat a az kaldı bu arada benim bat 25 nisanmış yani 8 gün kaldı hiç hamilelik belirtisi yaşayan var mı ben hiç bişi hissetmiyorum
Canim sen pzt test yapsan cikar bence senin daha yakin hadi hayirli sonuclara:)

Ayni durumdayiz :)) benim de anneannem görmüş ruyami. Kizin olmustu diyor :) ben kafamdan sılmek istesem de cevrem izin vermiyor bu kez. :)
Ayy insallah bende kiz olsun diye yumurtlama oncesi yaptim Allah hayirlisini nasip etsin insallah benim bir oğlum var kiz istiyorum ama Allah ne nasip ederse

Test yapmıyorum ben canım günüm 1 hafta geçerse öyle yapıcam eşimle öyle karar aldık
Aslinda sabirla iyi karar almışsınız canim bende sabır yokki pzt bekliyorum 5 gün oncesi test yapmis olucam napiyim dayanamıyorum sabirsizim :)

Aslinda sabirla iyi karar almışsınız canim bende sabır yokki pzt bekliyorum 5 gün oncesi test yapmis olucam napiyim dayanamıyorum sabirsizim :)
Sanırım ben de senden cesaret alıp pazartesi yapacağım. Dün gece yatınca ayaklarımın altı nasıl yandı böyle ateş basmış gibi Allahım bütün bunlar psikolojik olmamalı diye düşündüm çok merak ediyorum ya vakitte geçmiyor ki

Doğru yoldasın

Kizlarrr adet oldum bugun ama bildiginiz kahve rengi kan yani kirmiziyla alakasi yok

Cok yogun degil kuzum dun yuvarlak sekilde gelmis aksamda ole cok az oldu bi ates basiyo bi gor yani

Bat a son 8 :) kasik agrim oluyor bazen batma seklinde. Ama soguklarda bnm hep oluyor o yüzden umutlanmak istemiyorum. Sivilcelenmem olsun diye dua edicem nerdeyse :))

Kızlar nasılsınız merak ettim sizleri.Ben sanırım regl olacağım.Başım ağrıyor ve kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi sızlamaya başladı.Buarada bata 6 gün kaldı.

Kızlar nasılsınız merak ettim sizleri.Ben sanırım regl olacağım.Başım ağrıyor ve kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi sızlamaya başladı.Buarada bata 6 gün kaldı.
bata 8 gün var kasık ağrısı devam ediyor normalde sadece adetin 1. Günü ağrım olur bat bekliyorum kafami dağıtmak için fır dönüyorum ortalıkta

Evet bekledikçe günler de geçmek bilmiyor. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Biraz daha bekleyip göreceğiz.

Kizlar ben sacmalik yaptim test yaptim 1 hafta oncesi ve cikmadi haliyle erken yaptim ne sabirsizim ben arkadas ya sabretmem lazim carsamba birtane daha yapicam dayanicam :) sizler ne alemdesiniz

Ben de yarın yapsam mı diyordum Ben sanki regl olacak gibiyim ama yapayım olmadığını görünce daha az düşünürüm diyorum bakalım test alabilirsem yarın ya da pazartesi bir deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…