Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa hemen pes etmek yok tamam yarın baştan bir dahaYok kızlar ben bozdum resmen bugün atın beni başka zaman yaparım. Regli dönemim sapıttım iyice
Süpersin canım ben de başarılıydım2. Gun tamamlandi
Yarında misafirlikteyimAaaaa hemen pes etmek yok tamam yarın baştan bir daha
Ooooo daha şimdiden misafirlikte bozmayı mı düşünüyon akrebe söylerim seni bakYarında misafirlikteyim
Ooooo daha şimdiden misafirlikte bozmayı mı düşünüyon akrebe söylerim seni bak
Dün yazacaktım ama saat 20.00 da uyudum çok yorgun hissediyordum kendimi
wendy sen nerdesin bozdun mu yoksa
aa nasıl yapılıyor bu
aa nasıl yapılıyor bu
canım o şekilde kaç kg verdin anlatsana biraz hikayeni ben bu grupta yeniyim yaza kadar 20 kg vermem lazımMerhaba kızlar bu yasaklı listesinden sadece haftada birkaç kare bitter yiyerek 6 7 ay geçirdim tatile gittim geldim şimdi tekrar şekersiz hatta bitter çikolata ve ekmek olmadan 28 gün aranızdayım inşallah hepimiz faydasını görürüz. Bugün 2. Günüm şekersiz
yok ankacım bozmadım ama tartı inatlaştı aynı hala. akşam smoothie yaptım ona rağmen, gerçi kronik kabız olma yolunda ilerliyorum ama.
Hadi bakalım inşallahSelam kizlarrr. 3. Gunumuzde kacamaksin gecsin insallah
Yok aslında da sen bizdensin zaten benden sana torpilKızlar yeni alım var mı ben de yarın başlasan
Başarı hikayelerinde yazım var canım 95den 56ya kadar indim temmuzdan bericanım o şekilde kaç kg verdin anlatsana biraz hikayeni ben bu grupta yeniyim yaza kadar 20 kg vermem lazım
Kız 2 günde farketmez hemen sabırlı ol biraz. Kabızlık için probiyotik kullanıyor musun