- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Şimdi de turp dereotu falan severim onları koyardım da evde kalmamışmevsimi gelse de bol bol salatalık domates yesek ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi de turp dereotu falan severim onları koyardım da evde kalmamışmevsimi gelse de bol bol salatalık domates yesek ya
Bende katılıyımmı
Ama tam anlamadım ne yıyecemi tam olarak
SüpersinAnka canım beni yaz sabah 70.9 geldim
Canım sonraki 1 hafta da birbirimizi kontrol edelim hemen saldırmayalım diye yavaş yavaş geçelim yasaklara geçmek istersek.Anka kuzum 21 gün değil miydi şekersiz yaşam?
1 hafta daha mı uzadı :)
gerçi 21 i yaptım da, 21 olsa 28 de olur zaten.
üzüm,erik,kayısı gibi kuru meyveler yasak mı bu oruçta
bende katılmak istiyorum ebrarece49 kız niye beni çağırmadın rakibiz diyemi hımm yakaladım seni
Anaaa sende mi burdasin kizz
Evet bana gel dediler di geldimAnaaa sende mi burdasin kizz
Aynen canım herkes yazsın kilosunu ben müsait olunca iliştiririm. Nasıl gidiyor. Benim dehşet başım ağrıyor.Anka napiyoz simdi baslangic kilosunu baslangic tarihini yazip ilk sayfaya ilistirelim bence
Benim iyi gidiyo :) suyuna 1 cubuk tarcin koy sekerli bise istemez canin ben oyle yaptim :)Aynen canım herkes yazsın kilosunu ben müsait olunca iliştiririm. Nasıl gidiyor. Benim dehşet başım ağrıyor.
Ben hep koyarım zaten. Tarçın limon dereotu maydanoz karanfil hangisi varsa elimin altında atarım. Sade su içemiyorumBenim iyi gidiyo :) suyuna 1 cubuk tarcin koy sekerli bise istemez canin ben oyle yaptim :)
Bende gecen hafta hepsini koyuyodmvbu hafta sade tarcinli icicm :) ben bugun tartilamadim annemdeyim cnku yarin sabah tartilirim artikBen hep koyarım zaten. Tarçın limon dereotu maydanoz karanfil hangisi varsa elimin altında atarım. Sade su içemiyorum
Başlangıç tarihi bu gün canım. 28 gün sonra kaptırım konuyu. 1-2 ay sonra yine açarız belki.Kizlarrr bu mesajin altina herkes kilosunu ve baslangic tarihini yazsin bakalim.
Rzgrece 12 Subat - ?? Kilo
Ben gece hiç uyumadım ödem çıkar diye tartılmaya korktum. Dünden de baya artıydıö zatenBende gecen hafta hepsini koyuyodmvbu hafta sade tarcinli icicm :) ben bugun tartilamadim annemdeyim cnku yarin sabah tartilirim artik
Ozaman bugunden sonra kimse katilmicak ?Başlangıç tarihi bu gün canım. 28 gün sonra kaptırım konuyu. 1-2 ay sonra yine açarız belki.
Niye uyumadin cocuklar mi hastaBen gece hiç uyumadım ödem çıkar diye tartılmaya korktum. Dünden de baya artıydıö zaten
Evet canım katılanlarla devam edelimOzaman bugunden sonra kimse katilmicak ?
Çok ilginç dün çocukların uyuyacağı tuttu ben ekşın olsun diye oturdumNiye uyumadin cocuklar mi hasta
Tamam cnm ozaman ben musait zmnda katilmak isteyenleri etiketleyip kilolarini yazmalarini isterim. Eceyi uyutayimEvet canım katılanlarla devam edelim
Sağol canım yazanlar oldu sabah birazTamam cnm ozaman ben musait zmnda katilmak isteyenleri etiketleyip kilolarini yazmalarini isterim. Eceyi uyutayim