- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Komple tövbekar mı olmak lazım başkan?![]()
Yok arada tonbalığı da yiyorum, peynirim de var.Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Hoşgeldin canımmmm 28 gün hemen geçecek bakBende varım alın beni aranıza![]()
Ben varımAnka kaptanım, liste düzenleyelim bence.
Ya inanmazsın listeye girdiğim hafta sana yazacaktım; artık şekersiz hayata geri dönsek mi diye![]()
Yapmaaaaa işte 28 gün sık dişiniCok cazipama ya kacamak yaparsammm . Kendime cokta guvenemedim simdi
![]()
Yok arada tonbalığı da yiyorum, peynirim de var.
O da paketli sonuçta.
Tamamen her şeyi doğal kendimiz mi yapıyoruz yoksa şekeri mi kesiyoruz ?
Profil resmine bayıldım ahahhahaha o ne öyle yaaa seksi mı bu fotodaki hatun şimdiBen de varım ben de![]()
Bize yeterji zayiflamayla ilgili bisey olsun hemen damlarizGünaydın kızlar abooo benim oruç 6. Takımı zayıflatacakbenim takımdan kimse gelmemiş
![]()
valla bugun dogum gunum :) kocam supriz yapip masaya pasta getirtmis yemesem ayip olur diye bi dilim yedimYap yap bu gün son kaçamağını yap akşama kadar şeker ye![]()
Şişmanım ama sexiyim diye kendine güvenen bir arkadaşı temsil ediyorProfil resmine bayıldım ahahhahaha o ne öyle yaaa seksi mı bu fotodaki hatun şimdi
Şişmanım ama sexiyim diye kendine güvenen bir arkadaşı temsil ediyor![]()
![]()
Sana guveniyoruzzzAmaaaaan neyse ne koşulları şartları belirt bende katılacağım 28 gün dayanacağım inşallah.... gerçi benim koca beni deli gibi zorlar ama olsundu deneyecekdi