27 yaş ve bekarlık

Ben evliyim nasibiniz sizi bulur bir zamanı vardır yani ben öyle düşünüyorum ama beğendiğiniz biri varsa tabii çabalamak da lazım bakımlı olmak ve güzel giyim şart artı kur yapmak cıvık olmadan
İnşallah:) çok sevindim sizin adınıza. Ömür boyu mutlu bir evlilik sürün inşallah

30 yaşındayım . Benimde hiç sevgilim olmadı. Gelecek kaygısı kpss vakit kalmadı . Şahsen yalnızlığa alıştığım için kafa rahat geliyor. Çok takmamak lazım elbet vakti zamanı vardır.

30 yaşındayım . Benimde hiç sevgilim olmadı. Gelecek kaygısı kpss vakit kalmadı . Şahsen yalnızlığa alıştığım için kafa rahat geliyor. Çok takmamak lazım elbet vakti zamanı vardır.
Atanmışsinizdir umarım :) en azından o bile güzel. Ben de keşke atanabilseydim

Atanmışsinizdir umarım :) en azından o bile güzel. Ben de keşke atanabilseydim
Kıl payı atanamadim üzüntüden anksiyete panik atak oldumKendimle zor uğraşıyorum başkası ile hiç uğrasamam. İnşallah atanırız

Kore dizilerini fazla izledin galiba. Yakışıklı oğlan bir anda kucağına düşmüyor hanım kız. Sosyalleşmeden neyin ne olduğunu ne bileceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…