• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaş ve bekarlık

Bide birini bulmak degilki mesele birbirini bulmak.Buradan bakmayı deneyin.Evlilikler sürmüyor ki yada mutsuz olsada zorla gidiyor.Onemli olan keyifle uyumla sürecek olan evliliği yapmak bence.Yoksa birini bulup evlenip çocuk yapıp kahır cekmek degilki o en kolayı dolu yani öyle birşey aranirsa sürüsüne bereket yalanmi?

Ben kendimle ilgili soru sordum kimseyi elestirmedim. Yaraniz var ki gocundunuz dmeek siz herkese yuruyenlerdensiniz :))
Aynen çok yaram var çok gocundum sen böyle liseli ergen tripleriyle daha çok zırlarsın biri beni de sevsin diye devam et böyle pick me girl havasında takılmaya

Bide birini bulmak degilki mesele birbirini bulmak.Buradan bakmayı deneyin.Evlilikler sürmüyor ki yada mutsuz olsada zorla gidiyor.Onemli olan keyifle uyumla sürecek olan evliliği yapmak bence.Yoksa birini bulup evlenip çocuk yapıp kahır cekmek degilki o en kolayı dolu yani öyle birşey aranirsa sürüsüne bereket yalanmi?
Öyle tabi. Kimsenin yaşadığını yorumlayamam zaten. Ben kendim için sadece, doğru olanı artık bulmak istiyorum çok bunaldım yalnızlıktan

Her gördükleri erkeğe gidip cilve yapıp laf atıyorlar. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Denk gelmek için oyunlar oynuyorlar. Hani aşk da değil, günde birkaç farklı erkeğe yapıyorlar bunu
Ben öyle tiplerden hep uzak durdum. Sana da tavsiye ederim. Onlar öyleyse doğru olan o değil. Kimisi sadece hayatında biri olsun diye biriyle birlikte veya onun parasını yemek için... Bu liste uzar gider.

Her gördükleri erkeğe gidip cilve yapıp laf atıyorlar. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Denk gelmek için oyunlar oynuyorlar. Hani aşk da değil, günde birkaç farklı erkeğe yapıyorlar bunu
Her erkeğe değil de hoşlandıkları bir erkeğe yapıyorlarsa sıkıntı yok kadınlar cilve yapar yani

Eğer özel değilse, siz bekar mısınız? Bu durumlara karşı bakış açınız deneyimleriniz nedir merak ettim
Ben evliyim nasibiniz sizi bulur bir zamanı vardır yani ben öyle düşünüyorum ama beğendiğiniz biri varsa tabii çabalamak da lazım bakımlı olmak ve güzel giyim şart artı kur yapmak 😄cıvık olmadan

Back