- 31 Ağustos 2022
- 205
- 90
- 28
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Ben kendimle ilgili soru sordum kimseyi elestirmedim. Yaraniz var ki gocundunuz dmeek siz herkese yuruyenlerdensiniz :))O şekilde koca bulabileceğine emin olsa koşa koşa gidecek gelmiş milleti mi eleştiriyor :) tamam en masum en hanım sensin
Sizin de dünyadan haberiniz yok demek ki :))Etrafındaki kızlar her erkeğe yürüyormuş .d öyle koca buluyorlarmıs ona göre ahhaahha Hiçbir kızın her erkeğe yürüdüğünü sanmam bu abla farklı kafalar yaşıyo bence o yüzden de yalnız
Aynen çok yaram var çok gocundum sen böyle liseli ergen tripleriyle daha çok zırlarsın biri beni de sevsin diye devam et böyle pick me girl havasında takılmayaBen kendimle ilgili soru sordum kimseyi elestirmedim. Yaraniz var ki gocundunuz dmeek siz herkese yuruyenlerdensiniz :))
Öyle tabi. Kimsenin yaşadığını yorumlayamam zaten. Ben kendim için sadece, doğru olanı artık bulmak istiyorum çok bunaldım yalnızlıktanBide birini bulmak degilki mesele birbirini bulmak.Buradan bakmayı deneyin.Evlilikler sürmüyor ki yada mutsuz olsada zorla gidiyor.Onemli olan keyifle uyumla sürecek olan evliliği yapmak bence.Yoksa birini bulup evlenip çocuk yapıp kahır cekmek degilki o en kolayı dolu yani öyle birşey aranirsa sürüsüne bereket yalanmi?
Erkeklere yürümek mi o nasıl bir şey yahu ömür boyu bekar kalacağımı bilsem yürümem be onlar yürüsünErkeklere yürümediğim için mi yalnızlığa mahkum kalır mıyım?
Her erkeğe mi yürüyorlar çevrenizi değiştirin sanırım ondan bu durumunuzYani aşık olup da adım atmadım değil dediğiniz gibi :) öyle biri de çıkmıyor karşıma. Ama ne bileyim etrafımdaki kızlar her erkeğe yürüyor acaba koca böyle mi aranıyor dedim xncn
Son zamanlarda öyle şeyler görüyorum ki sormayın :) yürümek dedim ayıp olmasın diye ama üstlerine atlıyorlar.Erkeklere yürümek mi o nasıl bir şey yahu ömür boyu bekar kalacağımı bilsem yürümem be onlar yürüsün
Üstlerine atlıyorlarSon zamanlarda öyle şeyler görüyorum ki sormayın :) yürümek dedim ayıp olmasın diye ama üstlerine atlıyorlar.
Her gördükleri erkeğe gidip cilve yapıp laf atıyorlar. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Denk gelmek için oyunlar oynuyorlar. Hani aşk da değil, günde birkaç farklı erkeğe yapıyorlar bunuÜstlerine atlıyorlarnasıl yani
Ben öyle tiplerden hep uzak durdum. Sana da tavsiye ederim. Onlar öyleyse doğru olan o değil. Kimisi sadece hayatında biri olsun diye biriyle birlikte veya onun parasını yemek için... Bu liste uzar gider.Her gördükleri erkeğe gidip cilve yapıp laf atıyorlar. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Denk gelmek için oyunlar oynuyorlar. Hani aşk da değil, günde birkaç farklı erkeğe yapıyorlar bunu
Her erkeğe değil de hoşlandıkları bir erkeğe yapıyorlarsa sıkıntı yok kadınlar cilve yapar yaniHer gördükleri erkeğe gidip cilve yapıp laf atıyorlar. Sürekli bir şeyler istiyorlar. Denk gelmek için oyunlar oynuyorlar. Hani aşk da değil, günde birkaç farklı erkeğe yapıyorlar bunu
Hoşlandığı erkeğe yapsa neden yadirgayyayim :) insanlarla oynuyorlar. Ona bozuluyorumHer erkeğe değil de hoşlandıkları bir erkeğe yapıyorlarsa sıkıntı yok kadınlar cilve yapar yani
O zaman egolarını tatmin etmeye çalışıyorlarHoşlandığı erkeğe yapsa neden yadirgayyayim :) insanlarla oynuyorlar. Ona bozuluyorum
Bilmiyorum acaba öyle mi olmak lazım diye düşünmeye başladım. Şansını böyle mi zorlamak gerekiyor diyeO zaman egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar
Ben öyle her erkeğe kur yapmak istemezdim siz bakımlı olun güzel giyinin zaten sizin farkınıza varırlarBilmiyorum acaba öyle mi olmak lazım diye düşünmeye başladım. Şansını böyle mi zorlamak gerekiyor diye
Eğer özel değilse, siz bekar mısınız? Bu durumlara karşı bakış açınız deneyimleriniz nedir merak ettimBen öyle her erkeğe kur yapmak istemezdim siz bakımlı olun güzel giyinin zaten sizin farkınıza varırlar
Ben evliyim nasibiniz sizi bulur bir zamanı vardır yani ben öyle düşünüyorum ama beğendiğiniz biri varsa tabii çabalamak da lazım bakımlı olmak ve güzel giyim şart artı kur yapmakEğer özel değilse, siz bekar mısınız? Bu durumlara karşı bakış açınız deneyimleriniz nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?