• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaş ve bekarlık

Ben evliyim nasibiniz sizi bulur bir zamanı vardır yani ben öyle düşünüyorum ama beğendiğiniz biri varsa tabii çabalamak da lazım bakımlı olmak ve güzel giyim şart artı kur yapmak 😄cıvık olmadan
İnşallah:) çok sevindim sizin adınıza. Ömür boyu mutlu bir evlilik sürün inşallah

İyi akşamlar,

27 yaşıma çok az bir zaman kaldı. Ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Ciddileşen flört de olmadı. Çoğu erkek de başı bağlı şu anda. Ya evli ya nişanlı ya sevgilisi var ya da serseri.

Nasibe inanan biriyim elbet Allah benim için birini yazdıysa saklamıştır.
Ancak yine de dertleşmek istiyorum.

Sizce bir atak yapmadığım için hatalı mıyım? Erkeklere yürümediğim için mi yalnızlığa mahkum kalır mıyım?
30 yaşındayım . Benimde hiç sevgilim olmadı. Gelecek kaygısı kpss vakit kalmadı . Şahsen yalnızlığa alıştığım için kafa rahat geliyor. Çok takmamak lazım elbet vakti zamanı vardır.

30 yaşındayım . Benimde hiç sevgilim olmadı. Gelecek kaygısı kpss vakit kalmadı . Şahsen yalnızlığa alıştığım için kafa rahat geliyor. Çok takmamak lazım elbet vakti zamanı vardır.
Atanmışsinizdir umarım :) en azından o bile güzel. Ben de keşke atanabilseydim

Atanmışsinizdir umarım :) en azından o bile güzel. Ben de keşke

Kıl payı atanamadim üzüntüden anksiyete panik atak oldum😞Kendimle zor uğraşıyorum başkası ile hiç uğrasamam🤭😵‍💫. İnşallah atanırız

Kore dizilerini fazla izledin galiba. Yakışıklı oğlan bir anda kucağına düşmüyor hanım kız. Sosyalleşmeden neyin ne olduğunu ne bileceksin.

Back