- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Bebek tebrıgı ıcın arayan dostuna ınsan, darısı sana derdım ama bırını bıle bulamadın, sosyal medyadan bak bul Hahahahaha demez ya. Dememeli.Aynen size katılıyorum.
Şu an çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz. Ama ben biraz daha uzun bir zamandır bu süreçten geçiyorum sevdiğim birini kaybettim, sevgilimden ayrıldım, işsizlik bunalım derken dostuma sığınayım dedim. O da bana bunları diyor. Sanki ben aptalmışım gibi bana doğruları gösteriyor. Yok gecikiyormuşum, yok ne yapacakmışım böyle o bana biliyor da söylüyormuş bunları.
Sanki hayatta her şey 2x2 mantığıyla yürüyor. Keşke öyle olsaydı her şey daha kolay olurdu. İş konusunda da öyle.
Ama Allah biliyor kaç gece sorguladım acaba dedim ben mi yanlış yorumluyorum, günahını mı alıyorum ama bana en son bebeği için aradığımda, darısı sana derdim ama birini bile bulamadın bulamadın yok işte sosyal medyadan bak da bul hahaha deyip telefonu kapatınca kime ne anlatacağım ki dedim. Ama yine de içimde kaldı demek istediklerim.
En büyük hatayı zaten anlatmakla yapıyorum ne acı en yakınlarımıza anlatamayacaksak kendimizi ya da anlamayacaklarsa yakın olmamızın ne anlamı var ki?Sırf bu nedenlerle arkadaş edinmem ben mesala . Herşeyimi en yakın can dostum dediğim kişiye bile anlatmam da çünkü insanlar zamanla belli eder kendini hep bir gizemli tarafın olmalı seninde. Annemin bir lafı vardır elin attığı taş uzağa gider diye canım elin ne dediğini boşver hiç uzulmeye değer mi . ayrıca 27 yaş hiçte geç kalınmış aşık olunmayacak bir yaş degilki. Hem koşsanda surunsende senin nasibin seni takdir edilen zamanda bulur acele etme. İşine evine hobine odaklan. Bir daha görüşme seni uzenlerle
Mesajınızı okuyunca arkadaşınızım (!) ağzına kürekle vurasım geldi. Gerçi bende de var bi tane benzerinden.Aynen size katılıyorum.
Şu an çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz. Ama ben biraz daha uzun bir zamandır bu süreçten geçiyorum sevdiğim birini kaybettim, sevgilimden ayrıldım, işsizlik bunalım derken dostuma sığınayım dedim. O da bana bunları diyor. Sanki ben aptalmışım gibi bana doğruları gösteriyor. Yok gecikiyormuşum, yok ne yapacakmışım böyle o bana biliyor da söylüyormuş bunları.
Sanki hayatta her şey 2x2 mantığıyla yürüyor. Keşke öyle olsaydı her şey daha kolay olurdu. İş konusunda da öyle.
Ama Allah biliyor kaç gece sorguladım acaba dedim ben mi yanlış yorumluyorum, günahını mı alıyorum ama bana en son bebeği için aradığımda, darısı sana derdim ama birini bile bulamadın bulamadın yok işte sosyal medyadan bak da bul hahaha deyip telefonu kapatınca kime ne anlatacağım ki dedim. Ama yine de içimde kaldı demek istediklerim.
Tabi ki herkes isteklerine göre ilerlemeli sırf o bana baskı yapıyor diye, o istiyor diye biriyle birlikte olacak değilim. Ebeveynim değil ki bana akıl versin, öğüt versin yaşıtım beraber büyüdüğüm İnsan. Onun onayına değil zor zamanlarımda yanımda olup geçecek demesine ihtiyacım vardı yapmadı kalbim kırıldı. Ama bugünlerde geçecek inşallah kimin hayatı aynı kalıyor ki. İnşallah en yakında toplarım hayatımı :)Söyle söyleyeyim: her insan oldugu gibi kabul edilmek ister. Heleki zaten kendinden pek emin degilse arkadaslarinin destegine ihtiyac duyar. Arkadasiniz sende is yok yerine daha olumlu seyler söyleyebilirdi. Bence kriterleriniz olmasi iyi ve sirf iliskim olsun diye vazgecmeyin. Sahsen taviz vermedim, öyle biriyle de evliyim simdi. Önce kendi hayatimizi düzene sokuyoruz, sonra o hayata uyacak birini de aliyoruz. :)
Alındım demedim ki, kalbim kırıldı. Önemli ve acılı bir süreçten geçerken çocukluktan beri beraber olduğum insanın desteğine ihtiyaç duydum. Ama o zamanda yanımda olmak yerine beni sahip olmadığım, onun sahip olduğu için beni eleştirebileceğini düşündüğü yerlerimden yaraladığı için incindim. Konumda bu açık ve net bence. Başkalarının sözlerine değer vermemekle ne güzel yapıyorsunuz tebrikler, beni yakınlarım incitince üzülüyorum. Her insan farklı. Konumun evlilik ve kendime verdiğim değerle alakası yok.Burada arkadaşından öte sen kendini düşün.
Sen bu arkadaşının düşündüklerine demek ki hak veriyorsun ki alınıyorsun.Ben gece yattığımda veya şu saatte bir şeyi düşünüyorsam bu insanlar söyledi diye değil kendim öyle düşündüğüm içindir. Kendine verdiğin değer evlenememek veya işle bağlantılı olmasın. Yarın evlenecek olsan kendi gözünde değerin mi artacak?
Ama bu gerçek 27 kulübüHer yaşa bir depresyon icat etmeyin gözünüzü seveyim, ebeveynlerin göbeği çatlıyor
Ay onu dedim ama bu insanlarla başa çıkılmıyor emin olun her lafa verilecek cevapları var. Uzatmamayı en doğrusu buldum.sen dert etmissin kendine bu durumu keske evlenmicem evlenince madalyonmu takiyorlar hayatimi yasiyorum deyip gecistirseydin birilerinin senin icin arayislari biter sende asik oldugun kisiyle insallah evlenirsin bu isler yasa bakmiyor ayrica
Ya neler var bana dediği de hiç söylemeyim şimdi...Bebek tebrıgı ıcın arayan dostuna ınsan, darısı sana derdım ama bırını bıle bulamadın, sosyal medyadan bak bul Hahahahaha demez ya. Dememeli.
Bu neyin kotu kalbi.
Evlenmek neyin basarısı?
Yani ben korkarım boyle davranmaya, allah basıma bela verir diye diyemem boyle seyler dusmanıma bile. Allah verdi Allah alır cunku.
Allahtan korkmayan insanlardan da korkarım, ne agızlarının ayarı olur ne kalplerinin.
Lutfen bu kadınla bir daha ıletısım kurma, hıc kurma?
Allah korusun, o kulüp farklı diye biliyorum 27 laneti.Ama bu gerçek 27 kulübü
Hahahahahaa görüşmüyorum artık boşadım bile ama böyle böyle nerdeyse arkadaş çevremin yarısını boşayacağımkeşke şu aklımla 27 yaşında olsam.
35 den önce evlenmezdim.
arkadaşını boşa bence ilişki çıkmaza girmiş.
Aman böyle tipler o kadar cokki güzelim hiç uzerinde bile durmaya bile değmez. İnsanın en yakını annesidir babasidir bence kardeşine bile anlatsan yeri gelir küçük görür seni kendinde cesaret bulup sonrada hakkını almaya çalışır. Ben bunları yaşadım. Onun için alçak tarafını kimseye vermeyeceksin. Arkadaş mis ne arkadaşı ya arkadaş dediğin taksici müşteri ilişkisinden başka birsey değilki ne kadar paran yada menfaat var oraya kadar götürürler seni. Aci ama gerçek bunlar.En büyük hatayı zaten anlatmakla yapıyorum ne acı en yakınlarımıza anlatamayacaksak kendimizi ya da anlamayacaklarsa yakın olmamızın ne anlamı var ki?
Elbette geç yaş değil daha yolun başı ama aynı yaştaki arkadaşımın bana büyük bir olaymış ya da yolun sonuymuş ne bileyim umutsuz vakaymışım gibi yansıtmasına sinirleniyorum
Hahahahahaa görüşmüyorum artık boşadım bile ama böyle böyle nerdeyse arkadaş çevremin yarısını boşayacağım
Sınavlar, hayatımı yaşamayı isteme şeklim, flörtlerim her şey ama her şey eleştiri konusuydu artık. Bir yerde durduk düşündüm dedim ki ben mi kötü düşünüyorum ya ben mi abartıyorum. Daha anlatmadığım o kadar çok şey var ki. Ama bana dedikleri çok yıprattı beni. Hem yanımda olmaması hem de söyledikleriyle daha da dibe çekmesi ne bileyim çok kırıldım yaAynı yaştayız ve bende sınava hazırlanıyorum. Arkadaşınız buldumcuk olmuş. Çevrenizi değiştirmelisiniz. Böyle hadsiz insanları hayatınızda tutmayın. Benım sınıf arkadaşlarımda evlendi ama çoğu bekar ve hiç bir zaman bu toplara girmedik. Lafı dahi açılmadı. Mesleğinizi elinize alın bu daha önemli salın onları kemdinize en büyük iyiliği yapmış olursunuz. Hayır yani evlenmişte başı göğe mi ermiş? Buldumcuk
ne kadar gec evlenirsen o kadar iyi hem daha oturakli ne istedigini bilerek girersin bu yola erken evlendikde noldu bos bos konusuyorlarAy onu dedim ama bu insanlarla başa çıkılmıyor emin olun her lafa verilecek cevapları var. Uzatmamayı en doğrusu buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?