• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaş depresyonu, arkadaşlar ve ilişkiler

Sınavlar, hayatımı yaşamayı isteme şeklim, flörtlerim her şey ama her şey eleştiri konusuydu artık. Bir yerde durduk düşündüm dedim ki ben mi kötü düşünüyorum ya ben mi abartıyorum. Daha anlatmadığım o kadar çok şey var ki. Ama bana dedikleri çok yıprattı beni. Hem yanımda olmaması hem de söyledikleriyle daha da dibe çekmesi ne bileyim çok kırıldım ya
Bölümünüz nedir? Kpss mi sizinki de?

Sevgili KK kadinlari artik lütfen 25 veya 27 veya 29 yasindayim haaaala evlenemedim konulari acmayim gözünüzü seveyim 😅😂
31 yasina gelipte evli olmamami asla dert etmezken, hatta sevgilime az daha bekleyelim ne acelemiz var derken, dert sahibi olcam yakinda 😂

Saka bir yana, size 31‘den söylüyorum: cok gencsiniz daha :) Önünüzde güzel yollar var, eminim. Su an kötü bir dönemden geciyor olabilirsiniz, ama bu asla her zaman böyle olacak demek degil. Elbette sorunlarinizi asip güzel günler yasiyacaksiniz ve kalbinizi daha hizli attiran sizi heyecanlandiran birisiyle karsilacaksiniz :)

Bu sürecte size kötü gelen seylerden ve insanlardan uzak durun. Belki arkadasinizin niyeti kötü degil, belki tarzi öyle ve aklinca size yardim ediyor tecrübelerini paylasiyor ama size iyi gelmiyorsa mesafe koyun araniza bir süre.
En kötü ihtimal sizin üzerinizden egosunu tatmin ediyor ki o zaman zaten hak ediyor mesafeyi.
Sizin onun aklina ihtiyaciniz yok, herseyin üstesinden kendiniz de gelirsiniz :)
Ya aslında bu evlenmedim değil, yaşıtım olan kadınlar bana akıl verip evlendikten sonra kendilerinde bana akıl verecek bilgelik görüyor konusuydu. Ben nerede yanlış yaptım🤔
Aynen ikinci paragraftaki gibi birilerinin bana her şeyin çok güzel olacağını söylemesine çok ihtiyacım var teşekkür ederim😍

Allah korusun, o kulüp farklı diye biliyorum 27 laneti.

27 zor bir yaş aslına bakarsanız bence 30 a kadar öyle.
Tam gençlik bitiyor, hayat kuruluyor, kimlik oturması yaşanıyor ama bizim ülkede bunların çoğu gerçekleşemiyor.
Küçük bir azınlık ancak 27 yaşında kariyerinde sağlam bir yer edinmiş, güzel para kazanıyor, sosyal hayatı iyi ve hayat arkadaşını bulmuş olur.

Nasıl ki ergenlik dediğimiz çocukluk bitim dönemi var ise ve bize psikoloji karakter oturmasının 30 a kadar uzanan bir süreç olduğunu söylüyorsa, bu da benzer bir sancılı süreç.
Şahsa mahsus değil, sorgu dönemi, kendini sınıflandıramamak.
Ama sınıflandırmaya da gerek olmadığı 30 larda öğreniyor insan işte:)
Evet ve bazılarımız şanslı olabiliyor bazılarımız iş buluyor bu süreçte hayatı rayına giriyor. Kimimiz sınavlarla boğuşuyoruz bir yerlerden tutmak için mücadele veriyoruz bazen oluyor bazen olmuyor. O işini eşini rayına sokmuş insanlar, hayatının her döneminde her daim destek verdiğiniz insanlar bir anda sahip olduklarıyla çok bilmiş, Bilge edalarında size çoook bilmişlik yapıyor eleştiriyor. Doğruları yapmadığınızı söylüyor.
Zaten ülkemizin koşullarında her şey zor gün geçtikçe de zorlaşıyor, destek umduğumuz yerlerden de bıçak darbesi gelince artık dibi görmek kaçınılmaz oluyor.
Umarım şu yaşların sancısı bir an önce geçer gider. Her şey yoluna girer.

Aman böyle tipler o kadar cokki güzelim hiç uzerinde bile durmaya bile değmez. İnsanın en yakını annesidir babasidir bence kardeşine bile anlatsan yeri gelir küçük görür seni kendinde cesaret bulup sonrada hakkını almaya çalışır. Ben bunları yaşadım. Onun için alçak tarafını kimseye vermeyeceksin. Arkadaş mis ne arkadaşı ya arkadaş dediğin taksici müşteri ilişkisinden başka birsey değilki ne kadar paran yada menfaat var oraya kadar götürürler seni. Aci ama gerçek bunlar.
O kadar üzücü ki insanın yaşının arttıkça yalnızlaşması..

Evet ve bazılarımız şanslı olabiliyor bazılarımız iş buluyor bu süreçte hayatı rayına giriyor. Kimimiz sınavlarla boğuşuyoruz bir yerlerden tutmak için mücadele veriyoruz bazen oluyor bazen olmuyor. O işini eşini rayına sokmuş insanlar, hayatının her döneminde her daim destek verdiğiniz insanlar bir anda sahip olduklarıyla çok bilmiş, Bilge edalarında size çoook bilmişlik yapıyor eleştiriyor. Doğruları yapmadığınızı söylüyor.
Zaten ülkemizin koşullarında her şey zor gün geçtikçe de zorlaşıyor, destek umduğumuz yerlerden de bıçak darbesi gelince artık dibi görmek kaçınılmaz oluyor.
Umarım şu yaşların sancısı bir an önce geçer gider. Her şey yoluna girer.
Geçecek, geçmeyen yara mı olur:)

Onlar insan sınıfına koymadığımız mahlukatlar, başkalarının damarlarından zevk alan sosyopatlar.
Ve emin olun, hayatı yolunda olsa zaten başka bir insanın canını sıkmak aklına gelmez.

Nasıl arkadaş bunlar ya hiçbir bekar arkadaşıma ee yok mu biri diye bile sormam kırılır incinir diye. kendisi anlatmadıkça dikkat ederim. İncitmemeye özen göstermeyen de arkadaş olmayıversin.
Ya ben sormasına da bozulmuyorum ama devamlı bir eleştiri mesela yazdım hatta yukarıda sen gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun🙄 diye soruyor. Yani ne mana kime ne sana ne ya. Nasip neyse o olur dedim ama şimdi de sana ne beeeee diye bir Şahika Koçarslanlı parlaması yapmadığım için kendime kızıyorum 😡

Ben de ne ararsanız var 😂 KPSS ALES YDS yökdil daha da var neyse bu kadarlık kalsın😂
Eee normal bu sınavlar ınsanların yıllarını alabilir. Bende öğretmenim mülakata 84 ile çağrılıyorum. Alanımda aşırı zor. O çevrede konuşanlar herkeste var. Misal akrabalarım adamlar üniversite okumamış lise bile yok ama çok bilmişler yok şu akraba atanmış yahu onun branşı ile ben bir miyim? 70 ile atanıyorlar. Mıllet boşa kpss ye yıllarını verıyor hayır bölüm birincisiydim her şey ders çalışmayla olsa atanırdım. Artık çok güzel bel altı vuruyorum ağızlarını açamıyorlar. Tavsıye ederım gerektığınde vurun

Geçecek, geçmeyen yara mı olur:)

Onlar insan sınıfına koymadığımız mahlukatlar, başkalarının damarlarından zevk alan sosyopatlar.
Ve emin olun, hayatı yolunda olsa zaten başka bir insanın canını sıkmak aklına gelmez.
Bence hayatı çok iyi ya aman Allah daha iyi etsin benden uzak olsunlar

Eklentiler

• B12017F2-38EC-48FD-A678-F89A542BA27D.jpeg
    B12017F2-38EC-48FD-A678-F89A542BA27D.jpeg
    32,4 KB · Görüntüleme: 50
Böyle dedim yine ben kötü oldum
ben 26 yaşımda evlendim, 6 senelik evliyim.
Geçen düğün videosuna baktım ve resmen çocukmuşum, aman Allahım!!
Ailem nasıl izin vermiş anlamadım, evladımın yoluna serilirim yani o yaşta evleneceğim derse😂

Eee normal bu sınavlar ınsanların yıllarını alabilir. Bende öğretmenim mülakata 84 ile çağrılıyorum. Alanımda aşırı zor. O çevrede konuşanlar herkeste var. Misal akrabalarım adamlar üniversite okumamış lise bile yok ama çok bilmişler yok şu akraba atanmış yahu onun branşı ile ben bir miyim? 70 ile atanıyorlar. Mıllet boşa kpss ye yıllarını verıyor hayır bölüm birincisiydim her şey ders çalışmayla olsa atanırdım. Artık çok güzel bel altı vuruyorum ağızlarını açamıyorlar. Tavsıye ederım gerektığınde vurun
Ayyy akraba terörünü hiç söylemiyorum bile. Ben onları hiiçççç ciddiye almıyorum hadi diyorum okumamış adamlar bilmiyor etmiyor ne bilsin. Anlayış gösterip He He diyorum sinirimden kudursam da ama bu hem üniversite bitirmiş okumuş meslek sahibi yıllardır aynı düşündüğün insan ahkam kesince o beni daha çok üzüyor

ben 26 yaşımda evlendim, 6 senelik evliyim.
Geçen düğün videosuna baktım ve resmen çocukmuşum, aman Allahım!!
Ailem nasıl izin vermiş anlamadım, evladımın yoluna serilirim yani o yaşta evleneceğim
Ahahaha hakikatten öyle ben de 25 yasında evlendim. 😂😂

Deli cesareti gerçekten.
Bir insan 35 ten önce niye evlenir ki zaten ama kafa basmıyor, 30 a gelinde anlaşılıyor durum😂
Bence de. Evet çok şükür iyi bir evliliğim var, mutluyum ama şimdiki aklım olsa o yaşta asla evlenmezdim. Meğer ana baba evinde Hürrem Sultan gibi saltanat sürüyormusum, evlendim noldu? Kül kedisi oldum😂😂😂😂 Vallaha erken yaşta evlenmeyin.

Back