27 yaş depresyonu, arkadaşlar ve ilişkiler

Bölümünüz nedir? Kpss mi sizinki de?

Ya aslında bu evlenmedim değil, yaşıtım olan kadınlar bana akıl verip evlendikten sonra kendilerinde bana akıl verecek bilgelik görüyor konusuydu. Ben nerede yanlış yaptım
Aynen ikinci paragraftaki gibi birilerinin bana her şeyin çok güzel olacağını söylemesine çok ihtiyacım var teşekkür ederim

Evet ve bazılarımız şanslı olabiliyor bazılarımız iş buluyor bu süreçte hayatı rayına giriyor. Kimimiz sınavlarla boğuşuyoruz bir yerlerden tutmak için mücadele veriyoruz bazen oluyor bazen olmuyor. O işini eşini rayına sokmuş insanlar, hayatının her döneminde her daim destek verdiğiniz insanlar bir anda sahip olduklarıyla çok bilmiş, Bilge edalarında size çoook bilmişlik yapıyor eleştiriyor. Doğruları yapmadığınızı söylüyor.
Zaten ülkemizin koşullarında her şey zor gün geçtikçe de zorlaşıyor, destek umduğumuz yerlerden de bıçak darbesi gelince artık dibi görmek kaçınılmaz oluyor.
Umarım şu yaşların sancısı bir an önce geçer gider. Her şey yoluna girer.

O kadar üzücü ki insanın yaşının arttıkça yalnızlaşması..

Geçecek, geçmeyen yara mı olur:)

Onlar insan sınıfına koymadığımız mahlukatlar, başkalarının damarlarından zevk alan sosyopatlar.
Ve emin olun, hayatı yolunda olsa zaten başka bir insanın canını sıkmak aklına gelmez.

Nasıl arkadaş bunlar ya hiçbir bekar arkadaşıma ee yok mu biri diye bile sormam kırılır incinir diye. kendisi anlatmadıkça dikkat ederim. İncitmemeye özen göstermeyen de arkadaş olmayıversin.
Ya ben sormasına da bozulmuyorum ama devamlı bir eleştiri mesela yazdım hatta yukarıda sen gerçekten evlenmeyi düşünüyor musun diye soruyor. Yani ne mana kime ne sana ne ya. Nasip neyse o olur dedim ama şimdi de sana ne beeeee diye bir Şahika Koçarslanlı parlaması yapmadığım için kendime kızıyorum

Ben de ne ararsanız var KPSS ALES YDS yökdil daha da var neyse bu kadarlık kalsın
Eee normal bu sınavlar ınsanların yıllarını alabilir. Bende öğretmenim mülakata 84 ile çağrılıyorum. Alanımda aşırı zor. O çevrede konuşanlar herkeste var. Misal akrabalarım adamlar üniversite okumamış lise bile yok ama çok bilmişler yok şu akraba atanmış yahu onun branşı ile ben bir miyim? 70 ile atanıyorlar. Mıllet boşa kpss ye yıllarını verıyor hayır bölüm birincisiydim her şey ders çalışmayla olsa atanırdım. Artık çok güzel bel altı vuruyorum ağızlarını açamıyorlar. Tavsıye ederım gerektığınde vurun

Bence hayatı çok iyi ya aman Allah daha iyi etsin benden uzak olsunlar

Böyle dedim yine ben kötü oldum
ben 26 yaşımda evlendim, 6 senelik evliyim.
Geçen düğün videosuna baktım ve resmen çocukmuşum, aman Allahım!!
Ailem nasıl izin vermiş anlamadım, evladımın yoluna serilirim yani o yaşta evleneceğim derse

Ayyy akraba terörünü hiç söylemiyorum bile. Ben onları hiiçççç ciddiye almıyorum hadi diyorum okumamış adamlar bilmiyor etmiyor ne bilsin. Anlayış gösterip He He diyorum sinirimden kudursam da ama bu hem üniversite bitirmiş okumuş meslek sahibi yıllardır aynı düşündüğün insan ahkam kesince o beni daha çok üzüyor

ben 26 yaşımda evlendim, 6 senelik evliyim.
Geçen düğün videosuna baktım ve resmen çocukmuşum, aman Allahım!!
Ailem nasıl izin vermiş anlamadım, evladımın yoluna serilirim yani o yaşta evleneceğim
Ahahaha hakikatten öyle ben de 25 yasında evlendim.

Deli cesareti gerçekten.
Bir insan 35 ten önce niye evlenir ki zaten ama kafa basmıyor, 30 a gelinde anlaşılıyor durum
Bence de. Evet çok şükür iyi bir evliliğim var, mutluyum ama şimdiki aklım olsa o yaşta asla evlenmezdim. Meğer ana baba evinde Hürrem Sultan gibi saltanat sürüyormusum, evlendim noldu? Kül kedisi oldum Vallaha erken yaşta evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…