- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Bebek tebrıgı ıcın arayan dostuna ınsan, darısı sana derdım ama bırını bıle bulamadın, sosyal medyadan bak bul Hahahahaha demez ya. Dememeli.Aynen size katılıyorum.
Şu an çok zor süreçten geçiyoruz hepimiz. Ama ben biraz daha uzun bir zamandır bu süreçten geçiyorum sevdiğim birini kaybettim, sevgilimden ayrıldım, işsizlik bunalım derken dostuma sığınayım dedim. O da bana bunları diyor. Sanki ben aptalmışım gibi bana doğruları gösteriyor. Yok gecikiyormuşum, yok ne yapacakmışım böyle o bana biliyor da söylüyormuş bunları.
Sanki hayatta her şey 2x2 mantığıyla yürüyor. Keşke öyle olsaydı her şey daha kolay olurdu. İş konusunda da öyle.
Ama Allah biliyor kaç gece sorguladım acaba dedim ben mi yanlış yorumluyorum, günahını mı alıyorum ama bana en son bebeği için aradığımda, darısı sana derdim ama birini bile bulamadın bulamadın yok işte sosyal medyadan bak da bul hahaha deyip telefonu kapatınca kime ne anlatacağım ki dedim. Ama yine de içimde kaldı demek istediklerim.
Bu neyin kotu kalbi.
Evlenmek neyin basarısı?
Yani ben korkarım boyle davranmaya, allah basıma bela verir diye diyemem boyle seyler dusmanıma bile. Allah verdi Allah alır cunku.
Allahtan korkmayan insanlardan da korkarım, ne agızlarının ayarı olur ne kalplerinin.
Lutfen bu kadınla bir daha ıletısım kurma, hıc kurma?