27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Merhaba arkadaşlar umarım hepimiz sağlıkla güzel haberler alırız anca girebildim siteye. Benim sonuçlar şöyle
10.gun beta 209, progesteron 18
12.gun beta 714 çıktı.
Aklımı çok kötü kurcalayan şey bugün yani 12.gun progesteron 8 çıkmış, önceki konularda pek iç açıcı şeyler yazılmamış, sizce nasıl progesteron değeri çok mu düşük

merhaba, tebrikler hayırlı olsun sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallahh
Ben progesteronun neden takip edildiğini bilmiyorum, benden bu tür test istemedi doktorum o yüzden hiç bilmiyorum

merhaba, tebrikler hayırlı olsun sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallahh
Ben progesteronun neden takip edildiğini bilmiyorum, benden bu tür test istemedi doktorum o yüzden hiç bilmiyorum
Teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Doktorum beta hcg ile progesterona da bakılmasını istemiş, ben de forumda pek iyi şeyler yazılmayınca bu sefer de mi olmayacak diye düşündüm istemsizce, ilk denemede kalbi durduğu için kurtaj olmuştum

çok geçmiş olsun. maalesef olumsuz sonuçlanan bir anı olunca insan ister istemez hemen kötüyü düşünebiliyor. ben de tüp olmayan bir kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi transferden sonra da lekelenme olunca o sefer gelmişti aklıma. Bazen çok zor oluyor ama doktorlarımıza güvenip kendimizi olabildiğince pozitif düşünmeye yönlendirmek en iyisi sanırım. maşallah bhcg değeriniz ne güzel çıkmış doktorunuz değerlendirdi mi, progestan veya bhcg niz ile ilgili bir şey söyledi mi?

bu arada ben değerimi bilmemekle beraber bir sürü ilaç içiyorum, bunlardan bildiğim üçü de progesteron günde 3 kez progestan fitil kullanıyorum, iki adet duphaston içiyorum, bir kere de karnımdan iğne yapıyorum prolutex. belki benim de doktorum düşük bir değer veya bulgu görmüş ve destek veriyordur

Merhaba! ben iyiyim her şey yolunda. artışı takip etti doktor, pazartesi akşam üzeri randevum var heyecanla onu bekliyorum. Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?

Merhaba! ben iyiyim her şey yolunda. artışı takip etti doktor, pazartesi akşam üzeri randevum var heyecanla onu bekliyorum. Sen nasılsın? Her şey yolunda mı?
Ben de iyiyim pazartesi artışı takip etmek için yine kan sonucum çıkacak. Daha doktor randevu vermedi 10 gün sonra gidicem galiba. Senin artışların beklenen gibi değil mi. İnşallah herşey yolunda gider. Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

İyi çıktı çok şükür, 6. gün 24, 7. gün 60, 9. gün 195, 13. gün 1216 çıktı artık kan vermeme gerek yokmuş aminnn inşallah yolunda gider, dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alırız

Merhaba kızlar nasılsınız? Benim bugün kan sonucum çıktı 15. Gün hcg 1380. Haftaya pazartesi ultrason muayenesinde gideceğim. Neden bilmiyorum heyecanlandım. Sizce sonuç nasil
Hayırlı olsun.tebrikler
Kaçıncı gün embiryosuydu bence gayet iyi sonuç.
Doktor ne dedi

Merhaba kızlar nasılsınız? Benim bugün kan sonucum çıktı 15. Gün hcg 1380. Haftaya pazartesi ultrason muayenesinde gideceğim. Neden bilmiyorum heyecanlandım. Sizce sonuç nasil
merhabaaaCoook heyecanli! Bence gayet guzel harikaa sonuclarin, masallahhh saglikla ilerlesinn
Peki nasilsin? Her sey yolunda mi? Kendini iyi hissediyor musun?
Ben de bugun aksam uzeri gittim ve keseyi gordum 26 sinda kalp atimi icin tekrar gidecegim insallah

Ayy maşallah gözün aydın ben iyiyim çok şükür. Sadece sürekli yorgun ve uykulu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…