27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Canımmm hayırlısıyla ikisini de sağlıkla kucağına alırsın :) çok çok mutlu oldum. kalp atışını duydunuz mu peki canım?

Selam kızlar. Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Benim hiç geçmeyen bulantım var. Bir de hep yorgun gibiyim. Sizde oldu mu bilmiyorum ama. Dün sık sık içim ürperdi titredim. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Sizde oluyor mu böyle birşey

selaam ben iyiyim, geçen günlerde felaket bir bulantım oldu benim de. sonuncu da bulantım ve kusmam arasındaki süre o kadar kısaydı ki kendimi zor attım tuvalete, neyse ki evdeydim. sonra doktoruma sordum, prilam verdi 2 adet içiyorum. beni rahatlattı. midem ekşiyor ama en azından çok bulanmıyor. genel olarak en başından beri çok yorgunum, kanamadan beri de daha çok dinlenmeye özen gösteriyorum çok şükür tekrarlamadı. başka da bir değişiklik yok ssanırım bir de anlık içim ürpermedi ama genelde sıcak basan biriyimdir, çoooook üşüyorum şimdi, yün çoraplar termal bluzler aldım daha kar kış gelmeden
sen nasılsın, bunlar dışında her şey yolunda değil mi? doktoruna sordun mu bulantı için?

Çok sevindim iyi olmana kanaman artık yok değil mi? Ben Bunların dışında çok şükür iyiyim. Kusma şeklinde olmadığı için sormadım açıkçası. Pazartesi gittiğimde yine de bı sorarım.

Cok tesekkur ederim, ay evet cok sukur olmadi bir daha insallah cok rahatsiz olmayiz, rahat gecer bu donemler

27 ekim transferinden bir hayırlı haberde benden gelsin inşallah.
dün kese ve kalp atışı için muayeneye gittim.
2 kan verdikten sonra 3 haftadır beklemedeydim. hala benimle mi var mı yok mu bilemiyordum.
çok şükür kese olması gerektiği gibi dendi güzel yere tutunmuş dendi ve kalp atışını dinledik çok şükür.
mozaik embriyo arkadaşlar benimkisi 6 hafta 5 günlük dedi doktorumuz sağlıklı bir görüntüye sahip dedi ama hala çok büyük coşku ile sevinemiyorum kendimi durduruyorum bakalım inşallah Rabbim 12. haftalara sağlıcakla gelmeyi nasip eder. sağlıklı hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alabiliriz.

Maşallah hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla kucagına alırsın

hayırlı olsun maşallah, ne güzel haber! ben de bugün doktora gittim, her şey yolunda ve 6 haftayı biraz geçiyor dedi bana da. Kalp atışını dinledik biz de çok şükür inşallahh sağlıkla geçsin hamileliğimiz, sağlıkla alalım kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…