- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi tomris2020
-
Amin inşallah27 ekim 5. gün genetikten gelen dondurulmuş mozaik embriyosu transferi olmuştum
9. gün cumartesi günü 349.5 çıkmıştı
11. gün pazartesi günü 1161 çıkmıştı. Sonrası muamma :) inşallah hayırlı haberler alırız heyecanla bekliyorum canım sizden de
ayyyyMerhaba kızlar.
Bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olurdualarınızı bekliyorum. sizler nasılsınız?
Umarım herşey yolunda gider. Cumartesi güzel haberlerini bekliyorumayyyyaminnnn inşallah! çok güzel haber çokk çok sevindim!
ben iyiyim, bugünlük bir değişiklik yok, ben de cumartesiyi bekliyorum, bakalım
Ay hadi hayırlı olsun.Merhaba kızlar.
Çok heyecanlıyım. Kalbim yerinden çıkacak gibi. İnşallah ikisini de sağlıkla dünyaya getirmek nasip olurdualarınızı bekliyorum. sizler nasılsınız?
3. Gün emriyosu transferin 12. Günü 375 15. Günü 1380Ay hadi hayırlı olsun.
Bhcg değerlerin kaçtı
Benim transferin 13.gun 3803. Gün emriyosu transferin 12. Günü 375 15. Günü 1380
Senin?
Amin inşallah. Ben de çok merak etmiştim ikisi de tuttu mu diye. Tutmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağıma almak nasip olurBenim transferin 16.gunu 880 di muhtemelen tek
Hayırlısıyla gelsinler inşaallah
Amin insaalahAmin inşallah. Ben de çok merak etmiştim ikisi de tuttu mu diye. Tutmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla ikisini de kucağıma almak nasip olur. Belli olmaz belki senin de ikisi de tutmuştur. Merakla bekliyorum sonucunu. Allah gönlüne göre versin
Şu anda kaçıncı gündesin. Ben bugün gördüm. 27 Ekimde yapılmıştı transfer.Amin insaalah
Sen kese görmeye gittin mi?
Ben yarın gideceğim acaba değer dusukken görülebilecek mi?
3 Kasım da yapıldı benim transferŞu anda kaçıncı gündesin. Ben bugün gördüm. 27 Ekimde yapılmıştı transfer.
Yine de ben değerin düşük olmadığını düşünüyorum kese görülebilir belkide3 Kasım da yapıldı benim transfer
Bakalım yarın belli olacakYine de ben değerin düşük olmadığını düşünüyorum kese görülebilir belkide
İnşallah herşey yolundadır ve gönlüne göre olurBakalım yarın belli olacak
Hayırlı olsun canımmmm muhteşem bir haber :) daim olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahMerhaba ben de haftaya gideceğim doktora. Kaygılı bekleyiş devam anlayacağın. İnşallah hayırlı haberler alırız. Benim durumum seninkiyle aynı iki kan testi verdim bekliyorum. Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kan testlerini kaç gün sonra verdin sonucları nasıldı.
Amin inşallahHayırlı olsun canımmmm muhteşem bir haber :) daim olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Hayırlısı Olsun Canım Çok sevindim senin adına darısı bekleyen ben dahil herkesin başına inşallahMerhaba kızlar.
AminHayırlısı Olsun Canım Çok sevindim senin adına darısı bekleyen ben dahil herkesin başına inşallah
Test yaptın mı canım21inde haftaya pazartesi .Bugün adet sancısı gibi sancılarım arttı sizde var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?