27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Yok hiç yapmadım ben de. Bugün ilk defa işe gittim. İşten çıktığımdan beri de niyeti bozdum

Bende kısmetse çarşamba yapacağım testi ama şu bağırsak durumu beni fena korkutuyor.tutmadı mı acaba diye ödüm kopuyor

Biz de temmuzda başlamıştık. Ne kadar uzun bir zaman. İnsan içindeyken fark edemiyor. O kadar iğne ilaç. Ama öyle hissediyorum ki hepsine değecek dualarımız kabul olacak
Ay canım benim ya demek ki aynı durumdayız.inş.kuzum bizim bu son denememiz.rabbim yüzümüze gülsün.

Hayır olur mu öyle şey minumum 1 saat maksimum 2 saate çıkıyor. Keşke orda vermeseydiniz farklı bir kuruma gidin bence

Merhaba dün sağlık ocağında verdim bende bana da öyle dediler gerçekten moral bozucu ama e-nabızı kontrol edin 3-4 gibi sonuç yayınlanmıştı, özelde kan sonucu 1 saate çıkıyor arkadaşın dediği gibi

27 ekim 5. gün genetikten gelen mozaik embriyosu transferi olmuştum
9. gün cumartesi günü 349.5 çıktı sonucum
11. gün pazartesi günü 1161 çıktı
doktorum 3 hafta sonra ultrason muayenesi istedi
3 aydan önce sevinemicem gibi, hala inanamıyorum kızlar çok temkinliyim çok daha fazla üzülmemek için :)
sizlerden de inşallah güzel değerler güzel sonuçlar bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun :) sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…