- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi tomris2020
-
Merhaba hayırlı olsun :) Ben de 36 yaşındayım ve 27 ekimde dondurulmuş embriyo transfer oldu, ama benim tek embriyo. Bir de benimki 6. gün embriyosu ve ilk denemem. Sizin de mi ilk? Umarım sağlıkla güzel sonuçlar alırız. Ben cuma günü yapacağım idrar testi. Pazar günü de kan vereceğim.Arkadaşlar 36 yaşındayım. 27 Ekimde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. 2 adet yüksek kalite. Çok heyecanlıyım. Sonuç ne zaman netleşir. Önerileriniz neler
Merhaba sağolun. Sizin de hayırlı olsun :) 3. Gün embriyosuydu benim ki benim de ilk denemem. Doktor 8 kasımda kan testi ver dedi. Çok korkuyorum çok heyecanlıyım. İnşallah tutunurlarMerhaba hayırlı olsun :) Ben de 36 yaşındayım ve 27 ekimde dondurulmuş embriyo transfer oldu, ama benim tek embriyo. Bir de benimki 6. gün embriyosu ve ilk denemem. Sizin de mi ilk? Umarım sağlıkla güzel sonuçlar alırız. Ben cuma günü yapacağım idrar testi. Pazar günü de kan vereceğim.
Peki nasıl geçiyor süreç Gökçe hanım. Doktor neler tavsiye etti. Siz neler yapıyorsunuz.Merhaba hayırlı olsun :) Ben de 36 yaşındayım ve 27 ekimde dondurulmuş embriyo transfer oldu, ama benim tek embriyo. Bir de benimki 6. gün embriyosu ve ilk denemem. Sizin de mi ilk? Umarım sağlıkla güzel sonuçlar alırız. Ben cuma günü yapacağım idrar testi. Pazar günü de kan vereceğim.
Merhaba sağolun. Sizin de hayırlı olsun :) 3. Gün embriyosuydu benim ki benim de ilk denemem. Doktor 8 kasımda kan testi ver dedi. Çok korkuyorum çok heyecanlıyım. İnşallah tutunurlar
Ben de çok heyecanlıyım, inşallah iyi sonuçlanır. Doktorum özellikle çok dikkat etmem gereken özel bir şey söylemedi.Peki nasıl geçiyor süreç Gökçe hanım. Doktor neler tavsiye etti. Siz neler yapıyorsunuz.
İki gün mümkün oldukça yatarak dinlen dedi doktor. İki gündür yatıyorum sürekli. Sigarayı bırakmış olmanın gerilimi ile transferin gerilimi birleşti. Sürekli iğneler ilaçlar. Heyecanlı ve gerginim. İnşallah sonuç pozitif olur.Ben de çok heyecanlıyım, inşallah iyi sonuçlanır. Doktorum özellikle çok dikkat etmem gereken özel bir şey söylemedi.
Ben tedaviye eylül ortasında başladım, yumurtalar toplandı, 5. ve 6. güne geldiler örnek alıp dondurduk ve genetik taramaya gönderdik. 2021 yazında doğal yolla oluşan bir gebelik kimyasalla sonuçlanmıştı ve ben etkilenmiştim, risk almak istemedim. Dolayısıyla bir aralık hariç(toplama ve regl olmam arası geçen 12 gün ) full ilaç kullanıyorum. Hormonlar biraz dengemi bozdu çok unutkanlaştım ve arada bir başım ağrıyor. Ama çok şükür bunlar dışında bir şey yok. Pazartesiden itibaren işe dönünce zamanın daha kolay geçeceğini umuyorum. Sizin nasıl geçiyor?
Merhaba nerdeyse dört günü devirdik. Nasılsınız?Ben de çok heyecanlıyım, inşallah iyi sonuçlanır. Doktorum özellikle çok dikkat etmem gereken özel bir şey söylemedi.
Ben tedaviye eylül ortasında başladım, yumurtalar toplandı, 5. ve 6. güne geldiler örnek alıp dondurduk ve genetik taramaya gönderdik. 2021 yazında doğal yolla oluşan bir gebelik kimyasalla sonuçlanmıştı ve ben etkilenmiştim, risk almak istemedim. Dolayısıyla bir aralık hariç(toplama ve regl olmam arası geçen 12 gün ) full ilaç kullanıyorum. Hormonlar biraz dengemi bozdu çok unutkanlaştım ve arada bir başım ağrıyor. Ama çok şükür bunlar dışında bir şey yok. Pazartesiden itibaren işe dönünce zamanın daha kolay geçeceğini umuyorum. Sizin nasıl geçiyor?
Merhaba bende yarın 3. Gün embriyosu taze transfer olacağım vermek istediğiniz tavsiye olursa dinlerimMerhaba sağolun. Sizin de hayırlı olsun :) 3. Gün embriyosuydu benim ki benim de ilk denemem. Doktor 8 kasımda kan testi ver dedi. Çok korkuyorum çok heyecanlıyım. İnşallah tutunurlar
Merhabaa :)) iyiyim de vakit geçmiyor bugün resmen süründüm. Nasıl bekleyeceğim bir hafta daha hiçbir fikrim yokMerhaba nerdeyse dört günü devirdik. Nasılsınız?
Ay hayırlı olsun tedaviniz en zor kısımdasiniz şu anMerhabaa :)) iyiyim de vakit geçmiyor bugün resmen süründüm. Nasıl bekleyeceğim bir hafta daha hiçbir fikrim yokSiz nasılsınız?
Gerçekten benim için de beklemek çok zor. Sürekli film izleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum. İyiyim ama belim çok ağrıyor sanırım hareketsizlikten. Estrofem yutunca midem çok bulanıyor şişkinlik oluyor.Merhabaa :)) iyiyim de vakit geçmiyor bugün resmen süründüm. Nasıl bekleyeceğim bir hafta daha hiçbir fikrim yokSiz nasılsınız?
Ne güzel şeyler söylemişsiniz. Şimdi bize hayal gibi geliyor. İnşallah hayırlısıyla umduğumuza kavuşuruzAy hayırlı olsun tedaviniz en zor kısımdasiniz şu an
Hayırlısıyla güzel haberi alacaksınız inşallah
Geçmiyor diye düşünmeyin kendinizi daha çok strese sokarsınız
Geriye bakın o zaman çok hızlı geçmiş gibi görünür
Sonra bi bakmışsınız ikizleriniz biri mutfak cekmecelerini dağıtmış diğeri terlikleri çöpe atmış, bu süreç hiç yaşanmamış gibi rüyaymış gibi hatırlayacaksınız
Merhaba moralinizi yüksek tutun. Stres yapmayın. İşlem zaten uzun sürmüyor. Sonrasında doktorunuzun söylediği şeyleri birebir yaparsınız. İnşallah herşey çok güzel olur sizin içinMerhaba bende yarın 3. Gün embriyosu taze transfer olacağım vermek istediğiniz tavsiye olursa dinlerim
Valla tam olarak anlattığımı yaşadım gerçekten kafanın boş olması çok önemliNe güzel şeyler söylemişsiniz. Şimdi bize hayal gibi geliyor. İnşallah hayırlısıyla umduğumuza kavuşuruz
Ben de film izliyorum yoksa insanın kafası dağılmıyor. Sizin ilk ne zaman pozitif çıkmıştı. Evde kendiniz test yaptınız mıValla tam olarak anlattığımı yaşadım gerçekten kafanın boş olması çok önemli
2021 kasımda çift embriyo transferi olmuştum
Sırf test gününe kadar sabırsızlıktan ölmeyelim diye coook uzun bi dizi bulmuştum
Dizi öyle bi sardı ki transfer gününe kadar hepsini izledim bitti transferden sonra kaldım öyle
Sevdiğiniz tarzda uzun dizilere başlayabilirsiniz en azından insanın kafasını meşgul ediyor
Örgü falan ilgileniyorsanız o da iyi gelecektir
Benimkiler 5.gün embriyosuyduBen de film izliyorum yoksa insanın kafası dağılmıyor. Sizin ilk ne zaman pozitif çıkmıştı. Evde kendiniz test yaptınız mı
Çok şükür ikisini de almışsınız kucağınıza darısı hayırlısıyla bizeBenimkiler 5.gün embriyosuydu
Transferin 6.gunu gölgeler gölgesi bi çizgiyle öğrenmiştim benden başka kimse görmemişti
9.güne kadar evde koyulasma takip ettim en son sıkılıp kan verdim
Transferin 12.gunu kese gördüm
Keseden bir hafta sonra kalp atışı duyduk
Hatta hcg düzenli artmadı ikiz başlayıp tek devam edecek demişlerdi
İkisini de sağ salim kucağıma aldım çok şükür şimdi 1,5 yasindalar
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsunMerhaba moralinizi yüksek tutun. Stres yapmayın. İşlem zaten uzun sürmüyor. Sonrasında doktorunuzun söylediği şeyleri birebir yaparsınız. İnşallah herşey çok güzel olur sizin için
Bugün transfer olacaksınız sanırım. Umarım herşey yolunda gider. Transfer sonrası beklemek en zor kısım stres yapmayın. Bir de sindirim sisteminize dikkat edin kabız olmayın ıkınmak zorunda kalmayın. Herşey gönlünüzce olsunÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?