Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi
hayırlı olsun maşallah, ne güzel haber! ben de bugün doktora gittim, her şey yolunda ve 6 haftayı biraz geçiyor dedi bana da. Kalp atışını dinledik biz de çok şükür inşallahh sağlıkla geçsin hamileliğimiz, sağlıkla alalım kucağımıza
Merhabaa ben bulantı hariç gayet iyiyim. benden yeni bir tahlil istemedi doktorum. bugün yeniden randevum vardı, her şey yolunda görünüyor çok şükür bundan sonra 2 hafta sonra görüşeceğiz. senin de iyi gittiğine sevindim, doktoru ne zaman göreceksin?
Merhabaa ben bulantı hariç gayet iyiyim. benden yeni bir tahlil istemedi doktorum. bugün yeniden randevum vardı, her şey yolunda görünüyor çok şükür bundan sonra 2 hafta sonra görüşeceğiz. senin de iyi gittiğine sevindim, doktoru ne zaman göreceksin?
Merhaba Gökçe herşeyin yolunda olmasına sevindim umarım herşey hep yolunda gider ve bebeklerimizi kucağımıza ve alırız ben de 12 aralık haftasında gidiceğim.