• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

hayırlı olsun maşallah, ne güzel haber! ben de bugün doktora gittim, her şey yolunda ve 6 haftayı biraz geçiyor dedi bana da. Kalp atışını dinledik biz de çok şükür 🧿 inşallahh sağlıkla geçsin hamileliğimiz, sağlıkla alalım kucağımıza😊🙏🏼
amin canım inşallah ilerleyen aylarda da çok daha güzel sağlıklı haberler alarak geçiririz bu sürecimizi :)

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Nasıl gidiyor. Benim bulantı ver yorgunluk hissi dışında iyi gidiyor. Gebelik rutin tahlillerin verdiniz mi?
Merhabaa😊 ben bulantı hariç gayet iyiyim. benden yeni bir tahlil istemedi doktorum. bugün yeniden randevum vardı, her şey yolunda görünüyor çok şükür🧿🧿😊 bundan sonra 2 hafta sonra görüşeceğiz. senin de iyi gittiğine sevindim, doktoru ne zaman göreceksin?

Merhabaa😊 ben bulantı hariç gayet iyiyim. benden yeni bir tahlil istemedi doktorum. bugün yeniden randevum vardı, her şey yolunda görünüyor çok şükür🧿🧿😊 bundan sonra 2 hafta sonra görüşeceğiz. senin de iyi gittiğine sevindim, doktoru ne zaman göreceksin?
Merhaba Gökçe 🙂 herşeyin yolunda olmasına sevindim 🧿🧿🧿 umarım herşey hep yolunda gider ve bebeklerimizi kucağımıza ve alırız🙂 ben de 12 aralık haftasında gidiceğim.

Back
X