- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi tomris2020
-
Cok sevindim iyi olmanaAyy maşallah gözün aydınben iyiyim çok şükür. Sadece sürekli yorgun ve uykulu hissediyorum.
Benim 3.gun embiryosu 3kasim da transfer oldum. Kontrol günüm bugünde değer 140 doktor iyi artmış çarşamba tekrar gel artışı takip edeceğiz dediBu arada yanılmıyorsam sizinki de 3. Embriyosu değil mi. Sizin sonuçlarınız nasıldı. Hiç ultrasona gittiniz mi
merhaba testinniz 9. güne kadar koyulaştı mı pekiBenimkiler 5.gün embriyosuydu
Transferin 6.gunu gölgeler gölgesi bi çizgiyle öğrenmiştim benden başka kimse görmemişti
9.güne kadar evde koyulasma takip ettim en son sıkılıp kan verdim
Transferin 12.gunu kese gördüm
Keseden bir hafta sonra kalp atışı duyduk
Hatta hcg düzenli artmadı ikiz başlayıp tek devam edecek demişlerdi
İkisini de sağ salim kucağıma aldım çok şükür şimdi 1,5 yasindalar
Öyle duygusal dalgalanmalar gayet doğal. Bence doktorun söylediği tarihe kadar sabretmeye calış. Kan tahlilini ne zaman vereceksinBende başlık başlık gezip kendime bir ümit arayanlardanım. 3gün embriyosu 2 tane iyi kalite geçen hafta Salı transferim oldu yani bugün tam bir hafta geçti . Dünden beri bir karamsarlık var oysa çok umutluydum çok mutluydum . Bugün özellikle zaman durdu gibi ne yapacağımı bilemiyorum
21inde haftaya pazartesi .Öyle duygusal dalgalanmalar gayet doğal. Bence doktorun söylediği tarihe kadar sabretmeye calış. Kan tahlilini ne zaman vereceksin
21inde haftaya pazartesi .Öyle duygusal dalgalanmalar gayet doğal. Bence doktorun söylediği tarihe kadar sabretmeye calış. Kan tahlilini ne zaman vereceksin
Ben de tam adetimin olması gereken tarihten önce olmuştu ama sonra geçti o his21inde haftaya pazartesi .Bugün adet sancısı gibi sancılarım arttı sizde var mıydı
Evet koyulaştimerhaba testinniz 9. güne kadar koyulaştı mı peki
günaydın, ben çok iyiyim sen nasılsın? çok fazla yoruluyorum ve sürekli uyumak istiyorum ama onun dışında her şey yolunda. bana hiç olmadı böyle bir şey bilemedimArkadaşlar nasılsınız? Durumlar nasıl? Dün akşam sol elim şişti, kızardı, alerji gibi, içerden yanma hissi vardı, soğuk kompres uyguladım. Sabah uyandığımda şişlik hissi kalmıştı daha yeni geçti. Sizde böyle bir durum oldu mu aceba ?
İyi olmana çok sevindimgünaydın, ben çok iyiyim sen nasılsın? çok fazla yoruluyorum ve sürekli uyumak istiyorum ama onun dışında her şey yolunda. bana hiç olmadı böyle bir şey bilemedimşimdi nasılsın peki, normalde alerjik midir bünyen?
Çok şükür çok sevindim. Hem keseyi gördün hem kalp atışını duydunben bugün sarsıldım, şimdi dinleniyorum.
bugün kalp atışını gördükama aslında randevumuz bugün değildi. benim bu sabah bir anda çok yoğun bir kanamam oldu, çok fazla sancıyla beraber. tabii hemen doktorumuzu aradık, görüşelim dedi ancak o zamana dek tabii ben emindim artık tutunmadığından. yani böyle bir kanamayla kesin bir şey olduğunu düşündüm, çok ağladım. Kontrolde keseyi ve kendisini, olması gereken yerde ve büyüklükte gördük, hem de kalbinin atışını gösterdi bir tur da buna sevinip ağladım şimdi sakinledim, yatarak dinlenmem gerekiyormuş. olabilirmiş meğer böyle.
biraz böyle dinleneceğim. sen nasılsın? her şey yolunda inşallah?
Merhaba ben de haftaya gideceğim doktora. Kaygılı bekleyiş devam anlayacağın. İnşallah hayırlı haberler alırız. Benim durumum seninkiyle aynı iki kan testi verdim bekliyorum. Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kan testlerini kaç gün sonra verdin sonucları nasıldı.Selam kızlar, 27 ekim transferleri ne zaman kalp atışı için gideceksiniz? Şuanda belirsiz günler geçiyor. Kese ve kalp atışına birlikte bakalım dedi doktorumuz. Kese ayrı kalp atışı ayrı olmayacak. Belirti de çok yaşamıyorum akıntı lekelenme vs. düzenli ilaçlara devam ediyorum. 2 kere kan verdim gerisi muamma, varlığı yokluğu bir anlayacağınız şuanda. 25/26 kasım gibi randevu alacağım. Sizler kalp atışını duyabildiniz mi * haftaya mı gelecek güzel haberler ?
Cok cok tesekkur ederimÇok şükür çok sevindim. Hem keseyi gördün hem kalp atışını duydunmaşallah kanaman olmasına üzüldüm. Ama doktorun dediği gibi dinlen dua et. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben iyiyim. İşte bakalım pazartesi doktora gidicez inşallah herşey yolundadır kaygılı bir bekleyiş içindeyim anlayacağın.
Amiiin inşallah güzel haberler verebilirimCok cok tesekkur ederiminsallah pazartesi guzel saglikli haberlerini bekliyorum insallah hepimiz saglikla kucağımıza alalım
27 ekim 5. gün genetikten gelen dondurulmuş mozaik embriyosu transferi olmuştumMerhaba ben de haftaya gideceğim doktora. Kaygılı bekleyiş devam anlayacağın. İnşallah hayırlı haberler alırız. Benim durumum seninkiyle aynı iki kan testi verdim bekliyorum. Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kan testlerini kaç gün sonra verdin sonucları nasıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?