27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Bende başlık başlık gezip kendime bir ümit arayanlardanım. 3gün embriyosu 2 tane iyi kalite geçen hafta Salı transferim oldu yani bugün tam bir hafta geçti . Dünden beri bir karamsarlık var oysa çok umutluydum çok mutluydum . Bugün özellikle zaman durdu gibi ne yapacağımı bilemiyorum
 
merhaba testinniz 9. güne kadar koyulaştı mı peki
 
Öyle duygusal dalgalanmalar gayet doğal. Bence doktorun söylediği tarihe kadar sabretmeye calış. Kan tahlilini ne zaman vereceksin
 
Arkadaşlar nasılsınız? Durumlar nasıl? Dün akşam sol elim şişti, kızardı, alerji gibi, içerden yanma hissi vardı, soğuk kompres uyguladım. Sabah uyandığımda şişlik hissi kalmıştı daha yeni geçti. Sizde böyle bir durum oldu mu aceba ?
 
günaydın, ben çok iyiyim sen nasılsın? çok fazla yoruluyorum ve sürekli uyumak istiyorum ama onun dışında her şey yolunda. bana hiç olmadı böyle bir şey bilemedim şimdi nasılsın peki, normalde alerjik midir bünyen?
 
İyi olmana çok sevindim Evet bir çok alerjim var. Ama uzak duruyordum alerjim olan. Şeylerden. Neyse ki şimdi iyiyim çok şükür
 
ben bugün sarsıldım, şimdi dinleniyorum.
bugün kalp atışını gördük ama aslında randevumuz bugün değildi. benim bu sabah bir anda çok yoğun bir kanamam oldu, çok fazla sancıyla beraber. tabii hemen doktorumuzu aradık, görüşelim dedi ancak o zamana dek tabii ben emindim artık tutunmadığından. yani böyle bir kanamayla kesin bir şey olduğunu düşündüm, çok ağladım. Kontrolde keseyi ve kendisini, olması gereken yerde ve büyüklükte gördük, hem de kalbinin atışını gösterdi bir tur da buna sevinip ağladım şimdi sakinledim, yatarak dinlenmem gerekiyormuş. olabilirmiş meğer böyle.
biraz böyle dinleneceğim. sen nasılsın? her şey yolunda inşallah?
 
Selam kızlar, 27 ekim transferleri ne zaman kalp atışı için gideceksiniz? Şuanda belirsiz günler geçiyor. Kese ve kalp atışına birlikte bakalım dedi doktorumuz. Kese ayrı kalp atışı ayrı olmayacak. Belirti de çok yaşamıyorum akıntı lekelenme vs. düzenli ilaçlara devam ediyorum. 2 kere kan verdim gerisi muamma, varlığı yokluğu bir anlayacağınız şuanda. 25/26 kasım gibi randevu alacağım. Sizler kalp atışını duyabildiniz mi * haftaya mı gelecek güzel haberler ?
 
Çok şükür çok sevindim. Hem keseyi gördün hem kalp atışını duydun maşallah kanaman olmasına üzüldüm. Ama doktorun dediği gibi dinlen dua et. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben iyiyim. İşte bakalım pazartesi doktora gidicez inşallah herşey yolundadır kaygılı bir bekleyiş içindeyim anlayacağın.
 
Merhaba ben de haftaya gideceğim doktora. Kaygılı bekleyiş devam anlayacağın. İnşallah hayırlı haberler alırız. Benim durumum seninkiyle aynı iki kan testi verdim bekliyorum. Kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. Kan testlerini kaç gün sonra verdin sonucları nasıldı.
 
Cok cok tesekkur ederim insallah pazartesi guzel saglikli haberlerini bekliyorum insallah hepimiz saglikla kucağımıza alalım
 
27 ekim 5. gün genetikten gelen dondurulmuş mozaik embriyosu transferi olmuştum
9. gün cumartesi günü 349.5 çıkmıştı
11. gün pazartesi günü 1161 çıkmıştı. Sonrası muamma :) inşallah hayırlı haberler alırız heyecanla bekliyorum canım sizden de
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…