• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

27 ekim 5. gün genetikten gelen mozaik embriyosu transferi olmuştum
9. gün cumartesi günü 349.5 çıktı sonucum
11. gün pazartesi günü 1161 çıktı
doktorum 3 hafta sonra ultrason muayenesi istedi
3 aydan önce sevinemicem gibi, hala inanamıyorum kızlar çok temkinliyim çok daha fazla üzülmemek için :)
sizlerden de inşallah güzel değerler güzel sonuçlar bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun :) sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Aceba ikiz mi 🤗

Samsun Atasam Hastanesi sadece kan alım için 50 tl aldı - çok büyük bir meblağ değil. Gerçekten insan sabırsız oluyor sağlık ocağına e nabza düşsün diye istemiştim. tekrar istenirse özelde de deneyebilirsin :)
- ikiz düşüncem olmadı için sağlıklı olması ve bende kalması suanda tek dileğim :) inşallah gün içerisinde seninde hayırlı haberlerini alırız canım

Samsun Atasam Hastanesi sadece kan alım için 50 tl aldı - çok büyük bir meblağ değil. Gerçekten insan sabırsız oluyor sağlık ocağına e nabza düşsün diye istemiştim. tekrar istenirse özelde de deneyebilirsin :)
- ikiz düşüncem olmadı için sağlıklı olması ve bende kalması suanda tek dileğim :) inşallah gün içerisinde seninde hayırlı haberlerini alırız canım
Aynen tekrar istenirse zaten öyle yaparım ben de ;)

Merhaba kızlarr. Az önce kan verdim sonucun yarın öğlen çıkar dediler. Acayip moralim bozuldu. Bu kadar geç mi çıkıyor sonuçlar. Ben de iki saate çıkar diye sevinerek gitmiştim. 😑
Acilde verseydin keşke.sağlık ocağında verdiysen ertesi günü çıkıyor.acile git istersen canım.

Bilmiyordum ki böyle olacağını. Kanı verdikten sonra söylediler 🥺 tekrar kan vermedim artık bekliyorum belki bugün çıkar diye.
Nasıl heyecanlı bir süreç dimi.benimde yarın.biz çok defa denediğimiz ve hep hüsranla sonuçlandığı için sanki yine hüsran olacak gibi korku var içimde 🥺

Bende kısmetse çarşamba yapacağım testi ama şu bağırsak durumu beni fena korkutuyor.tutmadı mı acaba diye ödüm kopuyor 😭
Kızlar korkmayın kaç defa hamilelik yaşadıysam Hepsinde yani 6 ayda erken doğum yaptım o zamana kadar regl sancısı varıdı Ben o zaman vile şüphe ederdim hamile değilim diye psicolojik benimkisi Ama çogu kadında öyle oluyor

Benim olmadı 😭 sabah test yaptım 1 saat sonra silik bişeyler çıkmış oda geçersiz tabi.kan verdim şimdi.

3 Kasım'da 3.gun embiryosu transfer edildi.
Bugun 6.gun
Biraz önce erken gebelik testi yaptım ilk idrarla değil
5.dk da birşey çıkmadı sonra silik belli belirsiz çizgi çıktı
.
Ama çatlatma ignesinin 11.gunu
Test için erken biliyorum ama hepten kafam karıştı

Back
X