- 29 Ekim 2022
- 286
- 447
- 23
- 39
- Konu Sahibi tomris2020
-
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasınGünaydınlar ben bugün güne kasık ağrısıyla başladım, hafif hafif hissettiriyor kendini ağrı, gece deprem yaşadık onun gerginliginden mi yoksa normal mi anlayamadım, sizler nasılsınız
Benim uyku durumum da hala aynıGunaydinnn!ben cok iyiyim tesekkur ederim siz nasilsiniz? Nasil gidiyor? Rahat uyuyor musunuz? Ben hala uyaniyorum, herhalde artik boyle. Lekelenme durdu bu sabah, rahatladim. Yarin kan verecegim, katlanmis mi ona bakacagiz artik.
Ben de 27 Ekimde transfer oldum. Benimki 3. Gün embriyosu. 8 kasımda tahlil vereceğimGünaydın kızlar. bende 27 ekimde transfer oldum bana 5 kasımda kan testi verin dendi. siz bugün yapmayacak mısınız testleri ?
Estrofem bana da verdi enox iğne, corasprin progestan iğne ve fitil, folik asit. Bu arada kan tahliliniz hayırlısıyla pozitif çıkar inşallah. Evde test yaptınız mıBirde bütün konu başlıklarındal estrofem ilacını görüyorum. bu ilaçtan bana verilmedi sadece sabah akşam 1er lutinus - akşamları göbekten progeston ve folik asit. başka ilaç kullanmıyorum. bu durum beni telaşlandırdı . bugün kan verdim bakalım, hayırlısı olsun
Canım inşallah sonuç güzel olur. Ben de iyiyim çok şükür. Sabırla bekliyorum.Gunayydin! Gec gordum, gec yazabiliyorum. Ben iyiyim cok tesekkurlersimdi kan vermeye gidecegim bakalim katlanmis mi Sen nasilsin T tomris2020 ? Her sey yolunda mi?
B Belinayderes Ben de 27 sinde transfer oldum, 6. Gun embriyosu. Dayanamayip cok erken test yaptim ben pozitif cikti, simdi katlanip katlanmadigini takip ediyoruz, insallah saglikla katlanirBen bir suru ilac kullaniyorum: estrofem, progestan fitil, prolutex karindan igne, duphaston, coraspin, imom. Ama bence hic endiselenmeyin, herkesin doktoru hastaya gore uygun tedaviyi belirliyor, dozlar vb tamamen size ozel olmali. Isallah saglikla cok guzel haberler aliriz beraber
Selamlar kızlar hiç bir şey olmazmış Ben de yatak kaldırdım daha test gününe çok var idiTeşekkür ederim ilk şoktan sonra daha iyiyim, ben de sıkıntı olmamasını umut ediyorum oldu bi kere
Ama pozitivden sonra yani 10 gün falan sonra oda mı boyadım öyle merdivenlere bin in çok yaptım ayakta oturdum iş yaptım yani bayağa bir zor tehlikeli şeyler yaptım kanamam olmuş farkında bile olmamışım .Kıp kırmızı bebeğim parça parça kanamam olmasına ramen düşmemiştiSelamlar kızlar hiç bir şey olmazmış Ben de yatak kaldırdım daha test gününe çok var idi
Sabrina hayranim, insallah cok guzel olacak sonuclarMerhaba kızlar. Ben bugün kendimi adet olacakmışım gibi hissediyorumnormal mi? Sizde de böyle bir his oldu mu
Yaaa içime su serpildiSabrina hayranim, insallah cok guzel olacak sonuclarBenim bugun olan sonucum guzel geldi 14 kasim pazartesiye randevu verdi kese icin doktorum.
Asil sunun icin yaziyorum benim cok sık regl olacagim hissim var, bence cok normal
Yaaa içime su serpildiinşallah 14 kasımda herşey yolunda haberini verirsin. Aslında bu adet hissi gelince ilk defa umudumu yitirir gibi oldum. Dedim galiba tutunamadılar adetim yakında olacak. Umarım ben de pozitif sonucunu alırım. Bu bana şimdiye kadar aldığım en güzel doğumgünü hediyesi olur
Çok teşekkür ederim. İnşallah hep güzel haberler paylaşalımumarım çok teşekkür ederimiyi ki doğdunnnn! inşallah senin de güzel haberlerini alacağız buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?