27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Merhabalar benim de bugün 9. Günümdü. Nedense bugün itibari ile ben tamamen olumsuzluğa düşmüş durumdayım. Sanki sonucu negatif olarak almışım gibi. Siz nasılsınız nasıl geçti gününüz?

Merhabalar benim de bugün 9. Günümdü. Nedense bugün itibari ile ben tamamen olumsuzluğa düşmüş durumdayım. Sanki sonucu negatif olarak almışım gibi. Siz nasılsınız nasıl geçti gününüz?
Bu arada siz 28 Ekim'de mi transfer oldunuz. Kaçıncı gün embriyosuydu, kaç taneydi? İnşallah sonucunuz pozitif olur. Doktor ne zaman test vermenizi istedi. Benim test günüm salı heyecanla bekliyorum

Bu arada siz 28 Ekim'de mi transfer oldunuz. Kaçıncı gün embriyosuydu, kaç taneydi? İnşallah sonucunuz pozitif olur. Doktor ne zaman test vermenizi istedi. Benim test günüm salı heyecanla bekliyorum
28 ekimde 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum ben de. Test günüm çarşamba. Totem yaptım öncesinde test yapmayacağım diye ama yaklaştıkça insana daha imkansız geliyor sanki. Yumurta toplama transfer hazırlığı süreçlerinde nasıl neşeli nasıl umutluydum transfer olmak bana iyi gelmiyor galiba :)) inşallah herkesin pozitif olur. İnsan bu yoldayken maddi manevi o kadar yıpranıyorsunki çevremdeki herkesin hayatı bir şekilde ilerlerken benim hayatım maddi manevi hep geriye doğru gidiyor bu durum çok yıprattı artık.

Pozitif haberini aldığımızda tüm yorgunluğumuz uçup gidecek gibi hissediyorum. Her halde hepimiz aynı durumdayız Allah hayırlısıyla pozitifi görüp, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

İnşallah inşallah inşallah :) 2023 bizim yılımız olsun, yeni yıla göbişle girelim benim de hayalim bu! Salı günü sabahtan mı test yapacaksınız? Ben çarşamba işte olacağım akşam iş çıkışı yapayım desem akşamı nasıl ederim bilmiyorum :)

Sabah kan veririm. Zaten ben de doktorun dediği güne kadar test yapmayanlardanım. Daha da akşamına bırakacak sabır kalmadı bende. Dünden beri adet olacak gibi hissediyorum o his beni çok yordu

Sabah kan veririm. Zaten ben de doktorun dediği güne kadar test yapmayanlardanım. Daha da akşamına bırakacak sabır kalmadı bende. Dünden beri adet olacak gibi hissediyorum o his beni çok yordu
6. Ve 7. Günlerde ben de adet olacak gibi hissediyordum fakat 8. Günden bu yana bu his gitti diyebilirim. Bu hissi yaşayıp gebe olan da var olmayan da. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim biz yine de.

Merhaba hanımlar. Bugün benim de 10. Günüm. İdrar testi mi yapsam acaba ne diyorsunuz sona yaklaştım artık yanıltmaz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…