- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi tomris2020
-
merhaba, ben çok iyiyim, arada regl olacakmışım hissi, bel ağrısı, bol susama ve sersemlik varMerhaba kızlar, bir günü daha devirdik. Nasılsınız?
Ben de iyiyim. Biliyor musun yaşadıklarımı bire bir anlatmışsınmerhaba, ben çok iyiyim, arada regl olacakmışım hissi, bel ağrısı, bol susama ve sersemlik var
sen nasılsın? nasıl geçti haftasonu?
Bu his geçici o yüzden moralinizi yüksek tutmaya çalışınMerhabalar benim de bugün 9. Günümdü. Nedense bugün itibari ile ben tamamen olumsuzluğa düşmüş durumdayım. Sanki sonucu negatif olarak almışım gibi. Siz nasılsınız nasıl geçti gününüz?
Bu arada siz 28 Ekim'de mi transfer oldunuz. Kaçıncı gün embriyosuydu, kaç taneydi? İnşallah sonucunuz pozitif olur. Doktor ne zaman test vermenizi istedi. Benim test günüm salı heyecanla bekliyorumMerhabalar benim de bugün 9. Günümdü. Nedense bugün itibari ile ben tamamen olumsuzluğa düşmüş durumdayım. Sanki sonucu negatif olarak almışım gibi. Siz nasılsınız nasıl geçti gününüz?
28 ekimde 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum ben de. Test günüm çarşamba. Totem yaptım öncesinde test yapmayacağım diye ama yaklaştıkça insana daha imkansız geliyor sanki. Yumurta toplama transfer hazırlığı süreçlerinde nasıl neşeli nasıl umutluydum transfer olmak bana iyi gelmiyor galiba :)) inşallah herkesin pozitif olur. İnsan bu yoldayken maddi manevi o kadar yıpranıyorsunki çevremdeki herkesin hayatı bir şekilde ilerlerken benim hayatım maddi manevi hep geriye doğru gidiyor bu durum çok yıprattı artık.Bu arada siz 28 Ekim'de mi transfer oldunuz. Kaçıncı gün embriyosuydu, kaç taneydi? İnşallah sonucunuz pozitif olur. Doktor ne zaman test vermenizi istedi. Benim test günüm salı heyecanla bekliyorum
Pozitif haberini aldığımızda tüm yorgunluğumuz uçup gidecek gibi hissediyorum. Her halde hepimiz aynı durumdayız Allah hayırlısıyla pozitifi görüp, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin28 ekimde 2 adet 3. Gün embriyosu transferi oldum ben de. Test günüm çarşamba. Totem yaptım öncesinde test yapmayacağım diye ama yaklaştıkça insana daha imkansız geliyor sanki. Yumurta toplama transfer hazırlığı süreçlerinde nasıl neşeli nasıl umutluydum transfer olmak bana iyi gelmiyor galiba :)) inşallah herkesin pozitif olur. İnsan bu yoldayken maddi manevi o kadar yıpranıyorsunki çevremdeki herkesin hayatı bir şekilde ilerlerken benim hayatım maddi manevi hep geriye doğru gidiyor bu durum çok yıprattı artık.
Sabah kan veririm. Zaten ben de doktorun dediği güne kadar test yapmayanlardanım. Daha da akşamına bırakacak sabır kalmadı bende. Dünden beri adet olacak gibi hissediyorum o his beni çok yorduİnşallah inşallah inşallah :) 2023 bizim yılımız olsun, yeni yıla göbişle girelim benim de hayalim bu! Salı günü sabahtan mı test yapacaksınız? Ben çarşamba işte olacağım akşam iş çıkışı yapayım desem akşamı nasıl ederim bilmiyorum :)
6. Ve 7. Günlerde ben de adet olacak gibi hissediyordum fakat 8. Günden bu yana bu his gitti diyebilirim. Bu hissi yaşayıp gebe olan da var olmayan da. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim biz yine de.Sabah kan veririm. Zaten ben de doktorun dediği güne kadar test yapmayanlardanım. Daha da akşamına bırakacak sabır kalmadı bende. Dünden beri adet olacak gibi hissediyorum o his beni çok yordu
resmen arka arkaya yazmışız, bu kadar olur! ben iyiyim çok şükür, çok teşekkür ederim. senin nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?Nasılsınız anneler.nasıl geçiyor süreciniz
resmen arka arkaya yazmışız, bu kadar olur! ben iyiyim çok şükür, çok teşekkür ederim. senin nasıl gidiyor, her şey yolunda mı?
Selam. İyiyim çok şükür. Bugün işe gittim artık. Gün hızlı geçmiş oldu. Artık yarında inşallah kan sonucum beni mutlu edecek şekilde olur
çok sevindimSelam. İyiyim çok şükür. Bugün işe gittim artık. Gün hızlı geçmiş oldu. Artık yarında inşallah kan sonucum beni mutlu edecek şekilde olursen nasılsın ne var ne yok
Benimde 11. Günüm ve cumartesi ben de aynı duyguyu yaşadım. Siz test yapmış mıydınızEvet bende farkettim canım.benim 2 gündür regl ağrım var.bugün 10.günüm.
Doktorunuz ne zaman kan vermenizi istemişti kiMerhaba hanımlar. Bugün benim de 10. Günüm. İdrar testi mi yapsam acaba ne diyorsunuz sona yaklaştım artık yanıltmaz herhalde.
merhabaa :) ne zaman istemişti doktorunuz sizden test?Merhaba hanımlar. Bugün benim de 10. Günüm. İdrar testi mi yapsam acaba ne diyorsunuz sona yaklaştım artık yanıltmaz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?