- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi tomris2020
-
ahh çok teşekkür ederimAy hayırlı olsun tedaviniz en zor kısımdasiniz şu an
Hayırlısıyla güzel haberi alacaksınız inşallah
Geçmiyor diye düşünmeyin kendinizi daha çok strese sokarsınız
Geriye bakın o zaman çok hızlı geçmiş gibi görünür
Sonra bi bakmışsınız ikizleriniz biri mutfak cekmecelerini dağıtmış diğeri terlikleri çöpe atmış, bu süreç hiç yaşanmamış gibi rüyaymış gibi hatırlayacaksınız
Gerçekten benim için de beklemek çok zor. Sürekli film izleyerek vakit geçirmeye çalışıyorum. İyiyim ama belim çok ağrıyor sanırım hareketsizlikten. Estrofem yutunca midem çok bulanıyor şişkinlik oluyor.
Ben de çalışıyorum. Ama izinliyim şimdi. Estrofeme alişmiş olabilirsin ama hala ilk yuttugumda 20 dakika baya zorluyor beni. Peki genel olarak nasılsın.ahh çok teşekkür ederimbenim ikiz değil ama çoook güzel bir hayal kurdurdunuz inşallah, sağlıkla.
estrofem benim de midemi çok bulandırdı ilk başladığım zaman, şimdi sanki biraz daha azaldı veya alıştım :) bugün işe döndüm, artık daha rahatım. Siz çalışıyor musunuz veya izinli misiniz?
Ben de çalışıyorum. Ama izinliyim şimdi. Estrofeme alişmiş olabilirsin ama hala ilk yuttugumda 20 dakika baya zorluyor beni. Peki genel olarak nasılsın.
Sen söyleyince aklıma geldi. Bende de unutkanlık var. Hatta yakın bir arkadaşım ailede alzaimer var mı diye sordu o denli yani. Anlaşılan kullandığımız hormonlardan. Bende de sürekli bir uyku hali var. Ama daha can sıkıcı olan durum şu, ben normalde gece hiç uyanmam. Transferden beri geceleri 3- 4 defa uyanıyorum. Hatta transferin 2. Gecesi sıçrayarak uyandım. Bu durum sen de oldu muçok heyecanlıyım ama içimde, yani dıştan sakinim. Ben çok kişiyle de paylaşmadım. Günlük hayatımda çok konuşamadığım için de sakin kalabiliyorum sanırım. Zihnim felaket bulanık, asla unutmayacağım şeyleri unutuyorum. Ona çok gülüyoruz evde. Buzdolabından tuzluk çıkardım meselabunun gibi bir sürü şey oluyor. bir de uyuyorum, gün ortasında ben hiç uyuyamam normalde. sen nasılsın genel olarak?
eveeet evett!! normalde gece ben de asla uyanmam, şimdi uyanıyorum, sıçramadım ama gece bi kalkıp dolanıyorum. normalde mümkün değil, deliksiz uyurumSen söyleyince aklıma geldi. Bende de unutkanlık var. Hatta yakın bir arkadaşım ailede alzaimer var mı diye sordu o denli yani. Anlaşılan kullandığımız hormonlardan. Bende de sürekli bir uyku hali var. Ama daha can sıkıcı olan durum şu, ben normalde gece hiç uyanmam. Transferden beri geceleri 3- 4 defa uyanıyorum. Hatta transferin 2. Gecesi sıçrayarak uyandım. Bu durum sen de oldu mu
Gökçe bu ortak bir değişim umarım belirtidireveeet evett!! normalde gece ben de asla uyanmam, şimdi uyanıyorum, sıçramadım ama gece bi kalkıp dolanıyorum. normalde mümkün değil, deliksiz uyurum
ay inşallahhGökçe bu ortak bir değişim umarım belirtidir
Belki bölünür belli mi olurahh çok teşekkür ederimbenim ikiz değil ama çoook güzel bir hayal kurdurdunuz inşallah, sağlıkla.
estrofem benim de midemi çok bulandırdı ilk başladığım zaman, şimdi sanki biraz daha azaldı veya alıştım :) bugün işe döndüm, artık daha rahatım. Siz çalışıyor musunuz veya izinli misiniz?
Çok teşekkür ederim Evet şimdi transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük denemiş olduk en azından. Ben çok aşırı sabırsızım ama mecbur dayanacam artık inşallah herşey yolunda gider.Bugün transfer olacaksınız sanırım. Umarım herşey yolunda gider. Transfer sonrası beklemek en zor kısım stres yapmayın. Bir de sindirim sisteminize dikkat edin kabız olmayın ıkınmak zorunda kalmayın. Herşey gönlünüzce olsun
Amin inşallah. Ufakta olsa ihtimal varsa biz ümitli olalım bence. İnşallah sonucunuz pozitif olur :)Çok teşekkür ederim Evet şimdi transfer oldum embriyom zayıfmış şansımız düşük denemiş olduk en azından. Ben çok aşırı sabırsızım ama mecbur dayanacam artık inşallah herşey yolunda gider.
Amiinn inşallah ben bebeğime güveniyorum yaAmin inşallah. Ufakta olsa ihtimal varsa biz ümitli olalım bence. İnşallah sonucunuz pozitif olur :)
Merhaba. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün.Merhabalar benim de 28 ekimde transfer işlemim yapıldı. Belirti arıyorum kendimde ama yok. Umarım hepimiz sağlıkla pozitifleri görürüz
Gece uyanma olmadı bende aksine gündüz fazlaca uyumaya başladım o da evde olduğumdan sanırım yarın işe başlayınca geçer belkiMerhaba. Hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün.Bu sayfada bı kaç şeyden bahsettik belirti mi diye düşündüğümüz gece uyanmalarimiz var. İlk bir kaç gün kasıkta ağrı yasadım ben. Estrofem yutunca midem bulanıyor. Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu kaç taneydi
Ben de gündüz uyku halimi evde olmaya bağlıyorum. Sizin 5. Gün ise hemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz galiba. Ben 8 kasımda tahlil vereceğim. İnşallah sonuç hayırlısıyla pozitif olur.Gece uyanma olmadı bende aksine gündüz fazlaca uyumaya başladım o da evde olduğumdan sanırım yarın işe başlayınca geçer belkiEvet kasık ağrısını 1.gun yaşadım ondan sonra bir daha olmadı. Benim 2 tane 5.gun embriyosuydu , 35 yaşıma bir ay kalınca 2 embriyo daha uygun olacaktı bizim için
Bana da 7 Kasım dediler test tarihini, umarım güzel yükselen pozitifler alırızBen de gündüz uyku halimi evde olmaya bağlıyorum. Sizin 5. Gün ise hemen hemen aynı zamanda öğreneceğiz galiba. Ben 8 kasımda tahlil vereceğim. İnşallah sonuç hayırlısıyla pozitif olur.
Günaydın kızlar bir günü daha devirdik. Nasılsınız. Yeni belirtiler yeni durumlar var mı. Benim dün akşam göğsüm ağrıdı baya. Ama yumurta toplanacağı zaman da böyle ağrımıştı. O yüzden bilemedim belirti mi değil mi
Şu gece uyanma mevzuu aceba hep devam edecek mi? Kaç defa uyandım hatırlamıyorum. Çok ilginç. Peki sen işe gidiyorsun değil mi. Nasıl geçiyor. Tedirginlik yaşıyor musungünayyydın! ben aynen devam ama gece çok defa uyandım ve yine sabah biraz midem bulandı. Ama hiç ayırt edebileceğimi düşünmüyorum yaa belirtileri -gebelik mi ilaçlardan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?