- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi tomris2020
Iyiyim ama bilmiyorum ki hala endiseliyim, lekelenme devam cunkuGünaydın, ben iyiyim sen nasılsın? Bebiş nasıl ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim ama bilmiyorum ki hala endiseliyim, lekelenme devam cunkuGünaydın, ben iyiyim sen nasılsın? Bebiş nasıl ?![]()
Bu lekelenmeler sonuçta bebeğin tutunduğunun habercisi diyorlar. Bence stres yapmamaya çalış. Doktorun söylediklerini bire bir yerine getir. Kendine dikkat et. İnşallah bir aksilik yoktur. Yani lekelenmesi olmayanlar da aceba negatif mi diye üzülüyor böyle düşün. İnşallah bugün ki tahlil katlanarak çoğalmış olurIyiyim ama bilmiyorum ki hala endiseliyim, lekelenme devam cunkuDoktorum isterseniz bugun de kan verin, artma egiliminde olup olmadigini goruruz en azindan dedi, oglen gibi kan verecegim yine. Insallah artiyordur
![]()
Ah insallahh yaa cok tesekkur ederimBu lekelenmeler sonuçta bebeğin tutunduğunun habercisi diyorlar. Bence stres yapmamaya çalış. Doktorun söylediklerini bire bir yerine getir. Kendine dikkat et. İnşallah bir aksilik yoktur. Yani lekelenmesi olmayanlar da aceba negatif mi diye üzülüyor böyle düşün. İnşallah bugün ki tahlil katlanarak çoğalmış olur![]()
Hangi ildesinizkızlar merhaba , tüp bebeğe başladım bugun iğnelerimi vurulacağım ama merıofert 150ml eksıgım var ..
20 adet yazmıstı doktorum 13tane bulabıldım..
elinde olan var mı bana yardımcı olabilir misiniz ?Meriofert 150
Merhaba,Arkadaşlar 36 yaşındayım. 27 Ekimde dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. 2 adet yüksek kalite. Çok heyecanlıyım. Sonuç ne zaman netleşir. Önerileriniz neler
Hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızMerhaba,
Hayırlısı olsunBende sizden 4 gün sonra 31.10.2022 de çift embriyo transfer oldum
sıraya girdim hayırlısıyla 2 gün raporluydum sonra işe başladım, işim çok yoğun olduğu için pek hatırlamıyorum bile ama arada buraya bakıyorum pozitif haberleri görünce mutlu oluyorum :) İnş. hepimizin sonuçları pozitif olur
Kabız olmayayım diye ekmek ve katı yiyecekler yemiyorum hep sıvı ve salata ile besleniyorum ama bu sefer de ishal oldum
şükür bugün daha iyiyim , belirti konusunda ilaçlardan önceki denememde de sırt ve kasık ağrısı olmuştu yine var ara ara, masa başında çok oturmamaya çalışıyorum dolaşıyorum arada
![]()
Çok şükür ikisini de almışsınız kucağınıza darısı hayırlısıyla bize![]()
Amin cümlemizin inş.Hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınızkaçıncı gün embriyosuydu. Kan tahlilini ne zaman vereceksiniz. Evde kendiniz test yapmayı düşünüyor musunuz
Ben de senin gibi düşünüyorum. 8 kasım dedi doktor o zaman gidip kan testi yaptırıcamAmin cümlemizin inş.çok teşekkür ederim canım 3.gün embriyosu 2 si de 11.11.2022 de kan tahlili vereceğim, evde test düşünmüyorum şuan zamanında gidip vereceğiz inş.
![]()
istanbul canım,avcılarHangi ildesiniz
Hayirli olsuuuunMerhaba,
Hayırlısı olsunBende sizden 4 gün sonra 31.10.2022 de çift embriyo transfer oldum
sıraya girdim hayırlısıyla 2 gün raporluydum sonra işe başladım, işim çok yoğun olduğu için pek hatırlamıyorum bile ama arada buraya bakıyorum pozitif haberleri görünce mutlu oluyorum :) İnş. hepimizin sonuçları pozitif olur
Kabız olmayayım diye ekmek ve katı yiyecekler yemiyorum hep sıvı ve salata ile besleniyorum ama bu sefer de ishal oldum
şükür bugün daha iyiyim , belirti konusunda ilaçlardan önceki denememde de sırt ve kasık ağrısı olmuştu yine var ara ara, masa başında çok oturmamaya çalışıyorum dolaşıyorum arada
![]()
Maalesef ben ankaradayım ben size ankaradaysaniz bir eczanede belki bulabilirsiniz diyecektimistanbul canım,avcılar
Aynen zaten sabah akşam ilaç alıyoruz onlarla birlikte su tüketiyoruz birde ekstra su, ben kahve ve asitli içecekler ve karbonhidratlı yiyecekler hiç tüketmiyorum( pilav makarna ekmek ) sadece tahıllı ekmekBen de senin gibi düşünüyorum. 8 kasım dedi doktor o zaman gidip kan testi yaptırıcam
Bu arada benim doktorum da kabız olmama konusunda uyardı. Ama ben çok değiştirmedim yeme şeklimi sadece listeye kayısı hoşafı ekledim. Çok şükür yeterli oldu. Bir de normalden daha fazla su tüketiyorum![]()
Amin inş. Hep birlikte ++++ pozitif sonuçlar alalımHayirli olsuuuunsaglikla cok guzel sonuclar alalim hep beraber insallahhhhh
![]()
Ben de kahve kola vs içmiyorum. Su ve açık çay. Bir de ceviz tüketmeye başladım. Zaten mevsimiAynen zaten sabah akşam ilaç alıyoruz onlarla birlikte su tüketiyoruz birde ekstra su, ben kahve ve asitli içecekler ve karbonhidratlı yiyecekler hiç tüketmiyorum( pilav makarna ekmek ) sadece tahıllı ekmek![]()
Aynen akşamları bende ceviz badem kabak çekirdeği tüketiyorum :))Ben de kahve kola vs içmiyorum. Su ve açık çay. Bir de ceviz tüketmeye başladım. Zaten mevsimi![]()
Gunaydinnn!Günaydın kızlar bugün nasılsınız? G gokcegkcgokce lekelenme hala devam ediyor mu? İyi misin?
Gecmis olsun cokGünaydınlar ben bugün güne kasık ağrısıyla başladım, hafif hafif hissettiriyor kendini ağrı, gece deprem yaşadık onun gerginliginden mi yoksa normal mi anlayamadım, sizler nasılsınız