27 Ekimde dondurulmuş 3. gün 2 adet yüksek kalite embriyo transferi

Şu gece uyanma mevzuu aceba hep devam edecek mi? Kaç defa uyandım hatırlamıyorum. Çok ilginç. Peki sen işe gidiyorsun değil mi. Nasıl geçiyor. Tedirginlik yaşıyor musun
Bence devam eder. hep merak ederdim bu kadar derin uyumaya nasıl kalkarım acaba bebeğim olursa diye, belki de ona hazırlıyordur vücut
evet evet gidiyorum işe. Çok mutluyum ya başka türlü sardıracaktım iyice gibi geliyor.

Çok mantıklı vücut kendini hazırlıyor olabilir. Allah mucizelerinden biri demek ki. Ben de neden bilmiyorum kaygı duyuyorum işe gidersem bir sıkıntı olursa diye. Eşim birşey olmaz böyle hareketsiz kalıyorsun diyor. Ama ben 7sinde başlıycam. Testi 8 inde vericem ama öncesinde evde yapsam mı haftasonu bilemedim

bence siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın kaygı duyuyorsanız sonuca kadar çıkmayın mesela. Kişiye ve doktora göre de değişiyor sanırım, benim doktorum transferden sonra isterseniz seyahate çıkabilirsiniz demişti, ben gitmek istemedım. ama çalışmanın güzel tarafı kafanın dağılması bence

Hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz. 10 kasımda mı tahlil vereceksiniz. Gece uyanmaları dışında bünyenizde başka değişimler oldu mu
İnş.canım pozitifi görmeyi bu yolda ilerleyen tüm anne adaylarına allah nasip etsin.üşüme geliyor.kensimi ısıtamıyorum.bacaklarım 2 gündür çok ağrıyor.sanırım ilaçlardan kaynaklanıyor yani öyle okudum.arada özellikle ayakta fazla durunca rahmimde hafif bir ağrı oluşuyor.ruhsal değişimi hiç anlatmıyayım kendi gelgitlerimden kendim bunalmış durumdayım.yani belirti aramak doğru değil diyorlar bilemiyorum.okuduğum kadarıyla yerleşmenin ilk 2 veya 3 günde olduğunu bişiyorum.yani bizim kısmet ise şuan bize yerleşmiş durumda

Bazen çok zor gelir haplar iğneler yeter dersin niye ben, bazen korkarsın ya olmazsa diye. Karnındaki morlukları görünce canın sıkılır kötü hissedersin. Kısacası bir sürü duygu barındırırsın içinde…iyi bilirim. Ama kızlar bebeğinizi kucağınıza aldığınız o an varya herşeye değer. O yüzden sadece güzel şeyler düşünün. Geçen yıl bu zamanlar iğnelerle ilaçlarla boğuşuyordum ama şimdi kızım kucağımda Allahım şükürler olsun ki bana nasip etti. İnşallah en kısa zamanda pozitifleri görüp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Amin inşallah Allah kızınızın güzel günlerini görmeyi nasip etsin

Arkadaşlar ben bugün farketmeden okulda ağır kaldırdım 2-3 saniye kadar, o kadar ağır olduğunu tahmin etmemiştim o bile zorladı gibi hissettim ve hemen biraktim. İçim içimi yedi bisey olmuş mudur etkilemiş midir diye

İnşallah birşey olmamıştır. Bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…