- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi tomris2020
-
Bence devam eder. hep merak ederdim bu kadar derin uyumaya nasıl kalkarım acaba bebeğim olursa diye, belki de ona hazırlıyordur vücutŞu gece uyanma mevzuu aceba hep devam edecek mi? Kaç defa uyandım hatırlamıyorum. Çok ilginç. Peki sen işe gidiyorsun değil mi. Nasıl geçiyor. Tedirginlik yaşıyor musun
Çok mantıklı vücut kendini hazırlıyor olabilir. Allah mucizelerinden biri demek ki. Ben de neden bilmiyorum kaygı duyuyorum işe gidersem bir sıkıntı olursa diye. Eşim birşey olmaz böyle hareketsiz kalıyorsun diyor. Ama ben 7sinde başlıycam. Testi 8 inde vericem ama öncesinde evde yapsam mı haftasonu bilemedimBence devam eder. hep merak ederdim bu kadar derin uyumaya nasıl kalkarım acaba bebeğim olursa diye, belki de ona hazırlıyordur vücut
evet evet gidiyorum işe. Çok mutluyum ya başka türlü sardıracaktım iyice gibi geliyor.
bence siz nasıl rahat ediyorsanız öyle yapınÇok mantıklı vücut kendini hazırlıyor olabilir. Allah mucizelerinden biri demek ki. Ben de neden bilmiyorum kaygı duyuyorum işe gidersem bir sıkıntı olursa diye. Eşim birşey olmaz böyle hareketsiz kalıyorsun diyor. Ama ben 7sinde başlıycam. Testi 8 inde vericem ama öncesinde evde yapsam mı haftasonu bilemedim
O gece uyanmaları bende de varŞu gece uyanma mevzuu aceba hep devam edecek mi? Kaç defa uyandım hatırlamıyorum. Çok ilginç. Peki sen işe gidiyorsun değil mi. Nasıl geçiyor. Tedirginlik yaşıyor musun
Umarım öyledirO gece uyanmaları bende de varbelkide vücudumuz uykusuz gecelere hazırlıyor bizi
Cuma günü kuzucum.3.günü donmuş 2 tane.Umarım öyledirmerhaba bu arada siz ne zaman transfer oldunuz.
Hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz. 10 kasımda mı tahlil vereceksiniz. Gece uyanmaları dışında bünyenizde başka değişimler oldu muCuma günü kuzucum.3.günü donmuş 2 tane.
Belki biz ikiz anneleri olacağız. Düşünmek bile heyecan vericiCuma günü kuzucum.3.günü donmuş 2 tane.
İnş.canım pozitifi görmeyi bu yolda ilerleyen tüm anne adaylarına allah nasip etsin.üşüme geliyor.kensimi ısıtamıyorum.bacaklarım 2 gündür çok ağrıyor.sanırım ilaçlardan kaynaklanıyor yani öyle okudum.arada özellikle ayakta fazla durunca rahmimde hafif bir ağrı oluşuyor.ruhsal değişimi hiç anlatmıyayımHayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsünüz. 10 kasımda mı tahlil vereceksiniz. Gece uyanmaları dışında bünyenizde başka değişimler oldu mu
Amin inşallahBazen çok zor gelir haplar iğneler yeter dersin niye ben, bazen korkarsın ya olmazsa diye. Karnındaki morlukları görünce canın sıkılır kötü hissedersin. Kısacası bir sürü duygu barındırırsın içinde…iyi bilirim. Ama kızlar bebeğinizi kucağınıza aldığınız o an varya herşeye değer. O yüzden sadece güzel şeyler düşünün. Geçen yıl bu zamanlar iğnelerle ilaçlarla boğuşuyordum ama şimdi kızım kucağımda Allahım şükürler olsun ki bana nasip etti. İnşallah en kısa zamanda pozitifleri görüp bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
İnşallah birşey olmamıştır. Bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur.Arkadaşlar ben bugün farketmeden okulda ağır kaldırdım 2-3 saniye kadar, o kadar ağır olduğunu tahmin etmemiştim o bile zorladı gibi hissettim ve hemen biraktim. İçim içimi yedi bisey olmuş mudur etkilemiş midir diye
Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim, kaynar sular döküldü resmen başımdanİnşallah birşey olmamıştır. Bebeğiniz size sıkı sıkı tutunmuştur.
Amin inşallahAllah kızınızın güzel günlerini görmeyi nasip etsin
Nasılsın? Sıkıntı yoktur umarım..Umarım dediğiniz gibi olur teşekkür ederim, kaynar sular döküldü resmen başımdan
Teşekkür ederim ilk şoktan sonra daha iyiyim, ben de sıkıntı olmamasını umut ediyorum oldu bi kereNasılsın? Sıkıntı yoktur umarım..
Günaydın, ben iyiyim sen nasılsın? Bebiş nasıl ?günaydınnn! nasılsınız herkes iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?