- 27 Ekim 2015
- 111
- 456
- 103
- 44
- Konu Sahibi Omerim can yavrum
-
Aminn..ağlayarak okudum yaziniziSELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN CAN TEYZELERİ
Öncelikle bize yazdığınız için çok mutlu oluyoruz bunu belirtmek istedim eve gelip yazdıklarınızı okuyunca sanki anasının kucağına baş koymuş kız çocuğuyum da saçımı okşayıp satırlarınızı okuyorsunuz kendi sesinizle. o denli huzur buluyorum . Yiğitimin annesi , Arasımın annesi , Emirimin annesi unuttuğum varsa affına sığıırım ve beni kızı, kardeşi gibi görüp yazan ömerimin can teyzeleri...
Dün Ömerim e gittik yavrumun kabrine , eşimin benim kabrimiz üçümüzün de aynı yeri. Şayet vefat eden evli değilse anne babası da sağ ve solunu alabiliyor çoğu kişi bunu bilmiyor ALLAHIM sizinkilere ömür versin hep mutluluklarını göstersin İNŞAALLAH ama yine de aklınızda bulunsun . Ben ömerimin ve eşimin yanında ebedi uykuma yatacağım için mutluyum tek bir kabir de ömerimin yanlız kalmayacak RABBİM nasip eder İNŞAALLAH aynı yerde yatacağım .Bu bi teselli benim için . Psikiyatri ilaçlarını 10 gündür kullanıyorum işteyken sanki daha emin durabiliyorum en azından eşimi iki de bir arayıp eve gitmek istiyorum diye aramıyorum ama hala farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum eve geldiğimde tüm çenenin ağrıdığını hissediyorum . Ömerime layık anne baba olmaya çalışıyoruz ablasının yazdığı gibi ömerimle kavuşmamız için RABBİMİN iznini alarak bize Şefaatçi olması için ... Şükür yine teselli bulduğum aynam olan eşim var çok şükür. Beni kitap gibi okuyor ayrı kaldığımız anda bile üzüntümü hissediyor geçen işte çok üzgünken elinde oyuncak kaplumbağayla geldi biz hala Ömerim e alışveriş yapıyoruz oyuncak alıyoruz bu beni mutlu ediyor. Ruhum da iyileşince tekrar ömerimiz olur İNŞAALLAH kendim doğuramasam da bu vatanına milletine en önemlisi de RABBİME layık kullar olsun. Bunları düşünüyorum nice kınalı kuzular var şimdi Afrin de doğuda batıda canını Şehadet yoluna koyan , ne yaparım diye uğraşıp didinen . Onların ananelerine ne mutlu ... Aslına bakarsanız herkes birgün ölecek , sadece insan aklı ite yavrusuna yakıştıramıyor ölümü kalbiyle aklı farklı çalışıyor , çünkü nefis neden öyle değil böyle diyerek şaşıtıyor insanı . Ben şahsen kendimde görüyorum bundan bocalamam çünkü içim RABBİME o kadar yakın ki kalben konuşuyorum duamla . Diğer yandan hayatın içinde olmam gerek ya başkalarına bakıyorum hiç çaba sarf etmeyen eli kalbi kirli insanlar nefes alıyor neden demek haddi aşmak biliyorum ama neden demekten kendimi alamıyorum.
Psikiyatrist tedavisinde 2. Haftam son iki gündür birazda olsa dinlenmiş kalkıyorum. İnsanlarla hala tam anlamıyla kaynaşanadım ama yine konuşmaya zorluyorum kendimi . Sanırım biraz biraz çatlattım kabuğumu .
Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız ömerimin can teyzeleri RABBİM dualarımızı kabul eylesin vatanımızı milletimizi daim eylesin , kötüleri ıslah etsin iyilerin yollarını açık edip iyiler le karşılaştırsın sayılarını arttırsın Amin
Allah sabır versin canm asla seninle aynı duyguları hissedemem ama biraz olsun anlarım bende bir çok şey yaşadım etrafımda dünyalık sıkıntısı olmayan lay lay lom insanlar uzaydan gelmişcesine yaşayıp konuşuyor cinnet geçirecek gibi oluyorum bende çoğu kez sıkıntı yaşadığımdada sınavın buymuş demek falan diyorlar ya parçalayasım geliyor yorumlarına bile tahammül edemiyorum hani bir söz varya sınanmadığınız bir acı hakkında konuşmak kolaydır hah öyle anlayamıyorsunuz empati yapamıyorsunuz bari yorum yapıp çıldırtmayın. bende evde eşimle ve ailemle mutluyum sadece milletin boş konuşmalarını dinlemek istemiyorum ben bile etrafımdakilere katlanamazken seni hiç düşünemiyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah çok daha güzel günlerimiz olur demekten başka hiç birşey gelmiyor elimizdenÖmerimin can teyzeleri merhaba
Hepinizin teker teker hatrını sormuş ve huzurlu olduğunuzu duymuş olayım ( öyle olmasını canı gönülden isterim)
Ben Ömerim cennet kuşu oldu olalı metanetli oldum ya da öyle olduğumu sandım son iki haftam hiç iyi geçmedi işteyken sürekli eve kaçmak istedim. Geçen Cuma patladım herkesin içinde şimdi utanıyorum o başka ben bile beklemezdim benden odenli diyeyim . ağlama krizin tuttu sonunda amirime eve gitmek istiyorum dedim ağlayarak bir şey de olmadı birden gelişti. ALLAHIM razı olsun ikiletmedi eve gittim ağlaya ağlaya eşimi aradım eve gel ben kötüyüm diyebildim . Eşime de üzüldüm canımın içi korkmuş ama ben de korktum kendimden . Sonra sadece ağladım ağzımı kapadım ağladım . Ne kadar sürdü bilmem uyumuşum öylece . karar verdik kendimizce evde iyiyim ama dış dünyada savunmasız eşimi sayılmayan bi Küçüğüm herşey bana yük ve insanlardan kaçıyorum aman konuşmasınlar daha fazla üzülürüm diye . Dün gittik psikiyatriye ama içim içime sığmıyor kaçmak istedikçe eşimin elini sıktım söz verdim ve gittik. Travma sonrası stres bozukluğu varmış bende . uzamış yas sendromu . nasıl anlattım anladı mı bilmem şimdi 2 hapım var biri sabah yuttuğum stresim azalsın diye diğeri gece yatarken kullandığım bir uyku düzeni tutturmak için . Bunları yazma nedenim benim durumunda olanlara yanlız olmadıkları nı göstermek. Ben inat ediyorum sanki dış dünyayaya ayak uydurmakta. Eskiden böyle değildim çifte lisans yaptım. Seyehati çok severdim , beni tanıyanlar kaç kilometre yaptın diye takılırlardı. Evlendikten sonra eşimi de alıştırdım . ama dedim ya eskiden. Ömerimden beri havada yürüyorum sesim çok uzaktan geliyor bana , bi size yazıyorum bi eşimle konuşuyorum o kadar gerisini istemiyorum . artık kendimi durduramıyorum. Bu haldeyken en çok eşimi üzüyorum onun için bu durumun düzelmesi gerek . 1 ay sonra tekrar gideceğim .
Sizi çok seviyorum ömerimin can teyzeleri . bize her daim yazın biz mutlu oluruz eşimle . dualarınızda bize , tüm hayvan ve canlılara , kınalı kuzulara yer verdiğiniz için RABBİM her iki cihanda da razı olsun sizden . öpüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?