• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 27+3 dogum yaptim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
SELAMÜN ALEYKÜM ömerimin can teyzeleri

Eve geldim şükür eşime yazdıklarınızı birlikte tekrar okuduk O da çok sevindi ömerimin bizi unutmamışlar diye . Size belki abartı gibi gelebilir ama biz çok seviniyoruz ve huzur buluyoruz , soluklanıyoruz her satır yazınızda. İçimi okşuyorsunuz benim durumunda olup ta yazamayanlar vardır belki . Ben bugün güçlendim sanki RABBİM iyi ki karşılaştırmış sizinle. İşe başlamak benim için yük oldu sonra başa döndüm içim köpürdükçe köpürdü sel oldu gözümden aktı. Her şeyi hergün baştan baştan yaşadım sanki ilk işe başladığımda tuvelete sığınıp ağlıyordum hep eve gideyim istedim çocuk gibi sora artık insanlara aldırmadan kendimde nedenini bilmeden bi neden yokken ağlamaya başladım. Belki kanamam dursun diye kullandığım ilaçların da etkisi oldu bilemiyorum sürekli ağladım kendimi durduramadım işe gitmeyeyim diye okuldan kaçmak isteyen çocuklar gibi oldum gözlerim şiş gittim işe yine ağladım . Sonra eşim ikna etti daha da kötüye gitti durum . Sonunda yine ağlaya ağlaya psikiyatrist e gittik . Bir sabah bir akşam ilacın var insan akli dengemde sorun oldu derler aman başkaları ne düşünür diye çekiniyor ama ruha da çare gerek. Bir değişiklik var mı derseniz bilemiyorum ama eşim uyuduğumu söylüyor ben yorgun kalkıyorum halen o yüzden bilemiyorum. Zaten Dr açıkladı düzelme dediğimiz vücudun ilaca uyumu ve sizin ruhunuzu iyileştirme çabanıza bağlı dedi. Yani yarı yarıya ilaç ve benim durumu kabullenip kendim ve çevremle pozitif olmama bağlı. Herşey ilaç değil yani. Çabalıyorum eşim için çabalıyorum . Daha kendimle tamamen barışamadım çatışıyorum sanki insanlar la kaynaşmak Ömerim e haksızlık gibi geliyor. Bunu kırmaya çalışıyorum .

Sizlere çok teşekkür ederim Dualarınızda Ömerim e bana ve eşime yer verdiniz Dua kardeşliği oldu aramızda . RABBİM tüm yavrularımızı korusun , bizim için canını ortaya koyan Mehmetlerimi korusun yavruların ana kuzularımı , masum ve mazlumları Amin. Hepinizi canı gönülden seviyorum

Merhaba Ömer'in annesi , yazılarınızı sessizce okuyorum.Demişsin belki benimle aynı duruma yaşayan yazmayanlar vardır diye bende onlardan biriyim.bir melek annesiyim. Yaşadıkların okadar tanıdık geliyor ki.5 ay olacak bebeğimi kaybedeli hala ilk gün ki acı tek kanadı kırık bir kuş gibi ordan oraya savruluyorum.Nazim Hikmetin söylediği gibi ''ve tıpkı o eski acıklı hikayelerdeki yalınayak, karlı yollara düşmüş yetim bir çocuk gibi bu yürek' ...işte tam da böyleyim.Sabah gözlerimi açtığım ilk an aklıma geliyor bebeğimi kaydettiğim. Bu acıyla nasıl yaşıyorum bilmiyorum.Hala bebeğimi niye kaybettim nedeni araştiyorum.Cevap yok tek Rabbim biliyor.
Bazen yediğim yemekten, içtiğim sudan utanıyorum ben nasıl yerim diye.Hala kendimi suçluyorum Nerede hata yaptım az mı dua ettim, daha öncesinde fark etmeden yanlış bişey mi söyledim o yüzden mi başıma geldi.Allah onu bizden daha çok sevmiş yanına aldı dediklerinde kahroluyorum ben çok sevemedim mi bebeğimi diye.
Anlatılacak okadar çok şey var ki aslında....
Bu arada bende bir asker eşiyim...
Senin Yaşadıkların benimkinden daha zor aylarca bebeginin yaşam savaşını vermişsin benim bebeğim Yiğidim 1 hafta yaşadı güzel yavrum.Sen çok güçlü bir annesin okadar güzel yazıyorsun su gibi.
Yasamayi yavruna ihanet olarak görme bugün Cuma gecesi kim bilir belki Rabbimin izni ile evlerine gelirler annelerini Üzgün, mutsuz görmesinler.
Allaha emanet ol sevgiyle kucakliyorum seni kader arkadaşım. ?.

SELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN CAN TEYZELERİ

Öncelikle bize yazdığınız için çok mutlu oluyoruz bunu belirtmek istedim eve gelip yazdıklarınızı okuyunca sanki anasının kucağına baş koymuş kız çocuğuyum da saçımı okşayıp satırlarınızı okuyorsunuz kendi sesinizle. o denli huzur buluyorum . Yiğitimin annesi , Arasımın annesi , Emirimin annesi unuttuğum varsa affına sığıırım ve beni kızı, kardeşi gibi görüp yazan ömerimin can teyzeleri...

Dün Ömerim e gittik yavrumun kabrine , eşimin benim kabrimiz üçümüzün de aynı yeri. Şayet vefat eden evli değilse anne babası da sağ ve solunu alabiliyor çoğu kişi bunu bilmiyor ALLAHIM sizinkilere ömür versin hep mutluluklarını göstersin İNŞAALLAH ama yine de aklınızda bulunsun . Ben ömerimin ve eşimin yanında ebedi uykuma yatacağım için mutluyum tek bir kabir de ömerimin yanlız kalmayacak RABBİM nasip eder İNŞAALLAH aynı yerde yatacağım .Bu bi teselli benim için . Psikiyatri ilaçlarını 10 gündür kullanıyorum işteyken sanki daha emin durabiliyorum en azından eşimi iki de bir arayıp eve gitmek istiyorum diye aramıyorum ama hala farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum eve geldiğimde tüm çenenin ağrıdığını hissediyorum . Ömerime layık anne baba olmaya çalışıyoruz ablasının yazdığı gibi ömerimle kavuşmamız için RABBİMİN iznini alarak bize Şefaatçi olması için ... Şükür yine teselli bulduğum aynam olan eşim var çok şükür. Beni kitap gibi okuyor ayrı kaldığımız anda bile üzüntümü hissediyor geçen işte çok üzgünken elinde oyuncak kaplumbağayla geldi biz hala Ömerim e alışveriş yapıyoruz oyuncak alıyoruz bu beni mutlu ediyor. Ruhum da iyileşince tekrar ömerimiz olur İNŞAALLAH kendim doğuramasam da bu vatanına milletine en önemlisi de RABBİME layık kullar olsun. Bunları düşünüyorum nice kınalı kuzular var şimdi Afrin de doğuda batıda canını Şehadet yoluna koyan , ne yaparım diye uğraşıp didinen . Onların ananelerine ne mutlu ... Aslına bakarsanız herkes birgün ölecek , sadece insan aklı ite yavrusuna yakıştıramıyor ölümü kalbiyle aklı farklı çalışıyor , çünkü nefis neden öyle değil böyle diyerek şaşıtıyor insanı . Ben şahsen kendimde görüyorum bundan bocalamam çünkü içim RABBİME o kadar yakın ki kalben konuşuyorum duamla . Diğer yandan hayatın içinde olmam gerek ya başkalarına bakıyorum hiç çaba sarf etmeyen eli kalbi kirli insanlar nefes alıyor neden demek haddi aşmak biliyorum ama neden demekten kendimi alamıyorum.

Psikiyatrist tedavisinde 2. Haftam son iki gündür birazda olsa dinlenmiş kalkıyorum. İnsanlarla hala tam anlamıyla kaynaşanadım ama yine konuşmaya zorluyorum kendimi . Sanırım biraz biraz çatlattım kabuğumu .

Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız ömerimin can teyzeleri RABBİM dualarımızı kabul eylesin vatanımızı milletimizi daim eylesin , kötüleri ıslah etsin iyilerin yollarını açık edip iyiler le karşılaştırsın sayılarını arttırsın Amin

Öncelikle bize yazdığınız için çok mutlu oluyoruz bunu belirtmek istedim eve gelip yazdıklarınızı okuyunca sanki anasının kucağına baş koymuş kız çocuğuyum da saçımı okşayıp satırlarınızı okuyorsunuz kendi sesinizle. o denli huzur buluyorum . Yiğitimin annesi , Arasımın annesi , Emirimin annesi unuttuğum varsa affına sığıırım ve beni kızı, kardeşi gibi görüp yazan ömerimin can teyzeleri...

Dün Ömerim e gittik yavrumun kabrine , eşimin benim kabrimiz üçümüzün de aynı yeri. Şayet vefat eden evli değilse anne babası da sağ ve solunu alabiliyor çoğu kişi bunu bilmiyor ALLAHIM sizinkilere ömür versin hep mutluluklarını göstersin İNŞAALLAH ama yine de aklınızda bulunsun . Ben ömerimin ve eşimin yanında ebedi uykuma yatacağım için mutluyum tek bir kabir de ömerimin yanlız kalmayacak RABBİM nasip eder İNŞAALLAH aynı yerde yatacağım .Bu bi teselli benim için . Psikiyatri ilaçlarını 10 gündür kullanıyorum işteyken sanki daha emin durabiliyorum en azından eşimi iki de bir arayıp eve gitmek istiyorum diye aramıyorum ama hala farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum eve geldiğimde tüm çenenin ağrıdığını hissediyorum . Ömerime layık anne baba olmaya çalışıyoruz ablasının yazdığı gibi ömerimle kavuşmamız için RABBİMİN iznini alarak bize Şefaatçi olması için ... Şükür yine teselli bulduğum aynam olan eşim var çok şükür. Beni kitap gibi okuyor ayrı kaldığımız anda bile üzüntümü hissediyor geçen işte çok üzgünken elinde oyuncak kaplumbağayla geldi biz hala Ömerim e alışveriş yapıyoruz oyuncak alıyoruz bu beni mutlu ediyor. Ruhum da iyileşince tekrar ömerimiz olur İNŞAALLAH kendim doğuramasam da bu vatanına milletine en önemlisi de RABBİME layık kullar olsun. Bunları düşünüyorum nice kınalı kuzular var şimdi Afrin de doğuda batıda canını Şehadet yoluna koyan , ne yaparım diye uğraşıp didinen . Onların ananelerine ne mutlu ... Aslına bakarsanız herkes birgün ölecek , sadece insan aklı ite yavrusuna yakıştıramıyor ölümü kalbiyle aklı farklı çalışıyor , çünkü nefis neden öyle değil böyle diyerek şaşıtıyor insanı . Ben şahsen kendimde görüyorum bundan bocalamam çünkü içim RABBİME o kadar yakın ki kalben konuşuyorum duamla . Diğer yandan hayatın içinde olmam gerek ya başkalarına bakıyorum hiç çaba sarf etmeyen eli kalbi kirli insanlar nefes alıyor neden demek haddi aşmak biliyorum ama neden demekten kendimi alamıyorum.

Psikiyatrist tedavisinde 2. Haftam son iki gündür birazda olsa dinlenmiş kalkıyorum. İnsanlarla hala tam anlamıyla kaynaşanadım ama yine konuşmaya zorluyorum kendimi . Sanırım biraz biraz çatlattım kabuğumu .

Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız ömerimin can teyzeleri RABBİM dualarımızı kabul eylesin vatanımızı milletimizi daim eylesin , kötüleri ıslah etsin iyilerin yollarını açık edip iyiler le karşılaştırsın sayılarını arttırsın Amin
Aminn..ağlayarak okudum yazinizi
Rabbim sabirlar versin tez zamanda iyileşin insaAllah

Aleykumselam Can Omerin Annesi.
Senden haber alinca bizler de cok mutlu oluyoruz inan ki. Sen diyorsun ya Omerimin teyzeleri yazmistir diyorum. Girip okuyorum diye. Ben de acaba sen yazmis misindir diye giriyorum sayfana surekli.
Hep dua ediyorum sana,esine melegine.
Allah guc versin. Allah’a emanet olun.

G guluncani Basin sagolsun canim. Ne kadar guzel anlatmissin duygularini. Teselli etmeyi pek bilemiyoruz bazen. Nasil cumleler kursak ne desek olmuyor icinin yanginina care.
Sizler bizlerin “acaba basimiza gelse ne yapariz” diye dusunmeye bile cekindigimiz seyleri yasadiniz. Insan o yuzden diyecek bir sey bulamiyor bazen.
Cok guclu kadinlarsiniz. Cok ozel insanlarsiniz benim gozumde. Saygim sonsuz sizlere.
Insallah Yigit, Omer, Ali.. benim annemin dogurduktan sonra kaybettigi 3 bebegi ve daha niceleri.. sehitlerimiz.. hepsi de huzur icindedir. Icimizi rahatlatan tek sey bu belki de. Yerlerinin iyi oldugunu bilmek, aci cekmediklerini bilmek.. Allah’in izniyle hesapsiz sekilde cennette yer bulduklarini bilmek.
Allah yasama gucu versin. Sabir versin.
Hepinize de duaciyiz.
Allah yardimciniz olsun.

Canım çok zor bir durum yaşadın bu hissettiklerin çok normal benim 3 sene oldu fakat hala daha hatırladıkça canım acıyor benim meleğim de dedesi ve büyük dedesinin yanında yatıyor onlar sarıyor kucaklıyor oğlumu biri yanımda öteki cennette kalbim iki parça ama benim acım seninkine erişemez bile nasıl bir acı çektiğini anlamak için yetmez çok uzun bir savaş verdiniz beraberce
Hep biraz eksik kalacaksın belki ama yavaş yavaş adapte olacaksın hayata sevdiklerin için yapacaksın bunu şu anda olmaz belki ama zamanla daha alışıp kocaman bir iç çekip devam edeceksin
Kuzenimi de 13 sene evvel kaybetmiştik kanserden çok uzun süre tedavi olmuştu 11 yaşındaydı ve yenildi ne yazık ki bir de o zaman böyle içim kavrulmuştu, teyzem de bizimle avundu bizimle paylaştı üzüldü mutlu oldu aile önemli üstelik en büyük desteği insanın onlardan yardım iste çekinme üzülecekler diye düşünme Fark ettim ki paylaşmadığın zaman daha çok üzülüyorlar bize faydalı olamadıkları için fark ettim ki uzaklaştırmak ne seni sevenlere iyi geliyor ne de sana
Bırak görsün herkes ağladığını hep yapıyoruz bunu güçlü görünmek için yıpratıyoruz kendimizi öğrencilerinin önünde ağla istersen senin hakkın bu kimseyi rahatsız etmezsin merak etme bunca uğraşın ardından bu hak sana ait olmalı saklanacak utanılacak bir durum değil gururla ağla hiç çekinmeden, bu dünyadaki en temiz göz yaşlarını akıtıyorsun sen bu hayatta ağlanacak en kutsal şeye ağlıyorsun o yüzden çekinmeden gizlemeden kendini tutmadan ağla
Ağla ki için temizlensin ruhun aklın kalbin temizlensin
Melek Ömer’in vefakar annesi o çok şanslı bir çocuk hep bunu hissettiğini sevginizle mutlu olduğuna inanıyorum, hayatını güzelce ve bir nebze mutlulukla yaşadıktan sonra cennette ömere kavuşacağına inanıyorum
İnşallah hayatın bundan sonrası kolaylıklar içinde geçer inşallah bundan sonra mutluluğu yakalarsın kalbin ferahlar ve can bulursun yeniden inanıyorum hayatta güzel şeylerde olacağına...

Ömerimin can teyzeleri merhaba

Hepinizin teker teker hatrını sormuş ve huzurlu olduğunuzu duymuş olayım ( öyle olmasını canı gönülden isterim)

Ben Ömerim cennet kuşu oldu olalı metanetli oldum ya da öyle olduğumu sandım son iki haftam hiç iyi geçmedi işteyken sürekli eve kaçmak istedim. Geçen Cuma patladım herkesin içinde şimdi utanıyorum o başka ben bile beklemezdim benden odenli diyeyim . ağlama krizin tuttu sonunda amirime eve gitmek istiyorum dedim ağlayarak bir şey de olmadı birden gelişti. ALLAHIM razı olsun ikiletmedi eve gittim ağlaya ağlaya eşimi aradım eve gel ben kötüyüm diyebildim . Eşime de üzüldüm canımın içi korkmuş ama ben de korktum kendimden . Sonra sadece ağladım ağzımı kapadım ağladım . Ne kadar sürdü bilmem uyumuşum öylece . karar verdik kendimizce evde iyiyim ama dış dünyada savunmasız eşimi sayılmayan bi Küçüğüm herşey bana yük ve insanlardan kaçıyorum aman konuşmasınlar daha fazla üzülürüm diye . Dün gittik psikiyatriye ama içim içime sığmıyor kaçmak istedikçe eşimin elini sıktım söz verdim ve gittik. Travma sonrası stres bozukluğu varmış bende . uzamış yas sendromu . nasıl anlattım anladı mı bilmem şimdi 2 hapım var biri sabah yuttuğum stresim azalsın diye diğeri gece yatarken kullandığım bir uyku düzeni tutturmak için . Bunları yazma nedenim benim durumunda olanlara yanlız olmadıkları nı göstermek. Ben inat ediyorum sanki dış dünyayaya ayak uydurmakta. Eskiden böyle değildim çifte lisans yaptım. Seyehati çok severdim , beni tanıyanlar kaç kilometre yaptın diye takılırlardı. Evlendikten sonra eşimi de alıştırdım . ama dedim ya eskiden. Ömerimden beri havada yürüyorum sesim çok uzaktan geliyor bana , bi size yazıyorum bi eşimle konuşuyorum o kadar gerisini istemiyorum . artık kendimi durduramıyorum. Bu haldeyken en çok eşimi üzüyorum onun için bu durumun düzelmesi gerek . 1 ay sonra tekrar gideceğim .

Sizi çok seviyorum ömerimin can teyzeleri . bize her daim yazın biz mutlu oluruz eşimle . dualarınızda bize , tüm hayvan ve canlılara , kınalı kuzulara yer verdiğiniz için RABBİM her iki cihanda da razı olsun sizden . öpüyorum ...
Allah sabır versin canm asla seninle aynı duyguları hissedemem ama biraz olsun anlarım bende bir çok şey yaşadım etrafımda dünyalık sıkıntısı olmayan lay lay lom insanlar uzaydan gelmişcesine yaşayıp konuşuyor cinnet geçirecek gibi oluyorum bende çoğu kez sıkıntı yaşadığımdada sınavın buymuş demek falan diyorlar ya parçalayasım geliyor yorumlarına bile tahammül edemiyorum hani bir söz varya sınanmadığınız bir acı hakkında konuşmak kolaydır hah öyle anlayamıyorsunuz empati yapamıyorsunuz bari yorum yapıp çıldırtmayın. bende evde eşimle ve ailemle mutluyum sadece milletin boş konuşmalarını dinlemek istemiyorum ben bile etrafımdakilere katlanamazken seni hiç düşünemiyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah çok daha güzel günlerimiz olur demekten başka hiç birşey gelmiyor elimizden

Ömerimin annesi keşke seninle farklı şartlar altında,farklı nedenden dolayı tanışmayı çok isterdim.O kadar güçlüsün ki hayran kalıyorum dirayetine,teslimiyetine.Rabbim insana önce sabrı sonra derdi verirmiş.evlatlarımızı kaybetmeden önce yaşadıklarımız bizi nebze olsun hazırlamış aslında biz farkında olmadan.
S SapkaliA Allah razı olsun arkadaşım sağolasın 5-6 sene önce yakın bir arkadaşım erken doğum yaptım bedenen o dönem yanında olamasam da kalben hep beraberdim hep konuştuk durumu sordum iletişim halindeydik .bebegini kaybettiğini öğrendiğim de arayamadim günlerce belki.ne diyecektim nasıl teselli edecektim.ve ben hicbir zaman başin sagolsun diyemedim arkadasima.sadece onu dinleyebildim.simdi benim başıma geldi o kadar iyi biliyorum ki duyguyu konuşamamak sözün bittiği yer çünkü Rabbimin en büyük sınavı bu ahir dünyada.Bi kitapta okumuştum eskiden evliyalar sahabiler Rabbimden dert isterlermiş bu dünyada günahlarını hafifletmek için yine aynı kitapta evlat acısının mükafatindan bahsedilmişti içim titremişti okuyunca bir gün o yazıyı kendim yaşacagimi bilmeden.
Ömerimin annesi nasılsın arkadaşım kendini nasıl hissediyorsun birkaç gündür yazmamışsın merak ettim seni.Sevgiyle kucaklıyorum Seni.Kendini hazır hissettiğinde en hayırlı zamanda Rabbim Ömerimin kardeşini yollasın inşallah.Belki acını dindirmez ama yaralarını sarmana iyi gelir biraz.Allaha emanet ol canım Hep dualarimdasin.

Selamlar canim.. yazmaz oldun artik.. biz de senden haber alinca mutlu oluyorduk. Firsat bulursan yaz yine olur mu? Allah’a emanet ol.

SELAMUN ALEYKÜM ÖMERİMİN CAN TEYZELERİ

Size yazamadım affedin .Yoruldum hem de çok ilk çalışmaya başladığım yer eve uzaktı ben yolu bulmaktan aciz oldum 2 saatlik yol gidiyordum sonra bekarken çalıştığım yer geldi eşimle aklımıza eve yakın eşimin iş yerine yakın müdürlüğe gittik durumumuzu anlattık anlattığımızla kaldık dinlemedi bile bu süreç içinde eşimin babası vefat etti memleketine gitti ben Ömerimi bırakamadım işten vakit buldukça yatağını kabrimizi görmeye gidiyorum . Kanamam da devam etti hemen hemen 3 ay boyunca kanamam devam etti hem de hergün Progesteron dozunu arttırdı kadındoğumcu diğer yandan psikiyatri ilaçlarının da dozu arttı artık ayakta zor durduğunu görünce 2 aylığına geçici görevle eski iş yerime verdiler ne yazıkki burada kalman için yine birilerine rica etmemiz lazım. RABBİME şükür yine eşim nefesin oldu ben iki oğlumu uğurladım ilimizin de içi yandı eşim bu acısının içinde babasının acısını da yaşadı ama yine de benim nefesin yaşam kaynağım oldu. Halen havada yürüyorum yerde miyim gökte miyim bilemiyorum . Yine eşim bir tebessümüm için diye evi taşıma kararı aldı ben Ömerimin odası eşyaları derken ağlaya ağlaya paketledim eşyaları , taşındık . Yeni eve bir girdim ki huzur doldu gözlerine minik bir oda odanın içi toz pembe kelebekler dolu tavanda yıldızlar simler belli ki annesi mutlu kızı onların mutluluğu okunuyor duvarlardan. Minik kızımın odası ömerimin aynı zamanda da bizim odamız oldu. Tepemde ömerimin japon lambası lambadan sarkan minik ejderhaları ... Yine kavga ediyorum kendimle anlam vermeye çalışıyorum yaşadıklarımıza hala inanmıyorum .

Ama psikiyatri ilaçları bir nebze olsa da içimden konuşan sesler azaldı . Birazda eve bekarken çalıştığım yer bana iyi geldi sonra bu evin havası duvarlarındaki izler eşimle birlikte gidip geliyorum işe . Eşimle yakın yerlerde çalışmak bile iyi geliyor arada süpriz yapıp kapıda beliriyor gözümün nuru ;eşim , oğlum ,dostum,herşeyim ...
Eve iki kedi almayı düşünüyoruz içimi ısıtsın istiyorum. Çocuklara sarılıyorum okşuyorum her masumun gözünde Ömerimi Alimi görüyorum. Ben onların gözlerinde yavrularımla buluşuyorum. Eve yerleşmemiz uzun sürdü bu halimle sizi hep aradı gözlerim hep baktım birşeyler yazmış mısınız diye iyiki varsınız Ömerimin can teyzeleri ...
Huzurlu Cumalarımız olsun İNŞAALLAH dualarımız kabul olsun askerimizi polisimizi ülkemizi iyilerimizi arttırsın , kötülerimizi güzellikle iyilerden eylesin AMİN
Bu arada sevincini de paylaşmak istedim sizinle Ömerimin hastanesinden kopamadım ayaklarım kendiliğinden gidiyor zaten . Gelelim sevindiğim konuya ikizlerimiz var afkanlı anne babaları 28 haftalık oğullarım makinadan kurtulmuş İNŞAALLAH büyür girerler ana babasının koynuna vatanı milleti seven evlatlar olurlar AMİN.

merhaba ömerimin can teyzeleri,

Merak edip özelden yazan can teyzelere çok teşekkür ederim .RABBİM hepinizden her iki cihanda da razı olsun . Ömerime çiçekler dikiyoruz eşimle üçümüzün kabrine . Geçen Seyid imin annesiyle tanıştım 14 yaşında bir oğlu 12 sinde kızı varken bir de ortalıkta koşturan can istemişler seyitcim doğmuş ömerim gibi alim gibi doğmuş yavrum aynı süreçten geçmişiz Seyidim üç yaşına kadar dayanabilmiş. Artık oğullarımın cennet arkadaşı, daha iki hafta olmuş. Bende teselli aradı annesi güç vermeye çalıştım ama sonlara doğru tutamadım kendimi . kabrimizi sevmiş oğlunun tek kaldığını hissetmişbizim gibi aile kabri yaptırmaya karar verdi . birbirimize fotoğrafları gösterdik , ağladık , başka bişey elimden gelmez. neden diye sordu sürekli ama bilmez ki ben de aynı soruda boğuldum. Dilim döndüğünce şapkalı a teyzesinin yazdıklarını anlattım . artık acılar dindi mutludurlar cennette dedim. Ya cennette de hastaysa dedi? Cennette kurulu tahtı var yavrularımızın RABBİM tüm cennet kuşlarıma bakması için HAZRETİ İBRAHİM i baba HAZRETİ SARE yi anne gibi görevlendirmiş o kadar değer vermiş dedim O zaman neden bu dünya da değer vermedi diyecek oldu Bu dünya sınav ve görev dünyası dedim . Buna kalben inanmak istiyorum inanıyorumda ama kendi öz çocuğuna neler neler yapanlar var onları gördükçe insanım neticede kalbim kabarıyor , neden diyor .

Durup durup sarıldı .

Ben sizinle yüreğimi serinletirken O diğer çocuklarıyla yüreğini serinletecek. Düşünmemeye çalıştıkça düşünecek biliyorum Acabalar hep olacak dört ay geçti ömerim sonrası hala ayaklarım yere basmadan yürüyorum kendimi hala bulamadım .

vedalaşıp ayrıldık kabirimizden . Yeni ev için kilit almaya geçtik şehir merkezine yol üstü çiçekçide eşimle aynı anda ömerime çiçek gördük , aldık . Çiçekçi eşimin bana aldığını zannetti eşim gözü dolu oğluma dedi. Başladık ömerimi anlatmaya , yine ömerime gittik yavrumun üzerine yerleştirdik kadife ortancasını . ayak uclarında salkım saçak olacak çiçek ağaçları diktik. biraz büyüsünler tam ortalarına kuş evi yerleştireceğim yavrumun ziyaretçisi bol olsun şakısınlar tombul kuşları .
upload_2018-4-17_12-52-49.jpeg

İyiki varsınız ömerimin can teyzeleri...

bize her daim yazın emi ben gücüm kalmasa da yazmaya her daim bakıyorum gözüm hep sizi arıyor yazdıklarınız benim için çok değerli iki satır dahi olsa yazın lütfen . Sevgilrimle Ömerim ve Alimin can teyzeleri...

Guzel anne. Yaninda olsam sarilsam sana. Hic bikmadan usanmadan dinlerim seni, esini, Omer’i, Ali’yi, Seyid’i..
Allah rahmet eylesin kayinpederine. Rabbim gunahlari varsa bagislasin, sevaplarini mukafatlandirsin kat be kat. Esine de sabir versin Allah. Allah tutunacak guc versin. Onun tutunacagi guc de sensin iste. Sen nasil onda buluyorsan kendini o da sana oyle baglidir. O yuzden sevindim senin icin de. Ilaclar etki etmis daha iyi geldi enerjin bu kez. Tasinmissin bir de. Yeni evinde de yeni is yerinde de Allah kolaylik versin. Insallah bi mani bulunur da hep kalirsin isyerinde. Tamam her kurumun kanunu var, susu busu var ama sizler gibi ailelere, hastasi olana biraz iltimas gosterilse keske. Allah iy insanlarla karsilastirsin.
Odanizda huzur bulun insallah. Siz burda nasil ozen gosteriyorsaniz Omer kuzusunun kabrine Rabbim de yaninda oyle agirliyordur onu. Siz Omere sahip oldugunuz icin zaten secilmis insanlardiniz ama Omer de size sahip oldugu icin cok sansli. Allah sizden razi olsun.
Allah Seyid’in ailesinin de acisini hafifletsin.
Haklisin ne de olsa kuluz. Hem kader imtihan diyoruz hem neden ben diye soruyoruz ama kuluz iste. Sorgulamamak, her seye boyun egmek elde degil. Sikayete, isyana kaymadikca bunlari dusunmek normal zaten. Aklimiz kalbimiz bir yere kadar dayaniyor cunku.
Allah esinin ve senin yuzunuzu guldursun, gonlunuzu ferahlatsin.
Ikizlere de gecmis olsun. Saglikla, huzurla, mutlulukla buyurler insallah.
Sen de hep yaz. Benim gozlerim de hep seni ariyor. Her seyi yaz sen de. Sokaga ciktigini yaz, gordugun insanlari yaz, bahari yaz, evini yaz.. Ben hepsini gonulden okurum. Senin yaninda hissederim kendimi.
Allah’a emanet ol. Allah guc versin. Tum guzellikler nasib olsun sana guzel arkadasim.

( ALLAHIN RAHMETİ VE BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN )

Tüm teyzeleri nin duaları sonu güzellikle gönülleri razı olacak şekilde kabul olsun bu gece bir başlangıç olsun güzel şeylerin başlangıcı İNŞAALLAH .

Bizim bir oğlumuz var artık . Adı zıp zıp ... Zıp zıp , 3 kardeşiyle geldi ama ne gelme... Bir mahallenin çocukları annesi yokken , muhtemelen sütü gelsin diye birşeyler yemek için yuvadan ayrıldığında çocuklar kardeşleri çalmış , her bir yavru başka eve gitmiş. Çocuklarda n birinin annesi yavruları bir araya getirmiş ama tabi yavruların gözleri bile yeni açılmış birisi bakmak istemiş hepsine bakamamış Petshop a bırakılmış petshop önlerine kuru mama koymuş bize gelene kadar 4 gün geçirmiş yavrular tam işkence. Çünkü yavru kediler çişini dışkısını yapamaz , Anneleri dilinin sıcaklığı ve ıslaklığıyla masaj yaparak tuvalet yaptırır. 1,5 _2 saatte bir göğsündeki sıcak sütü emzirir . 4 gün çişinizi yapamadığınızı düşünün... Beslemek için ağızlarına enjektör dayamışlar zorlamışlar ağızları hep yara bebe ağzına o sert enjektör girer mi ? Kedi biber onu var annelerinin göğsü gibi minik ucu var silikon yumuşacık 15 TL . Kimse oralı olmamış hayvancıkları bitkin bebekler daha 10 günlük . Annelerinin sıcaklığı yok , açlık bi taraftan , idrar yapamadıkları için karınları kocaman sert ... Çocukları doğru yetiştirseler çqlmazlardı yavruları daha 10 günlükler. Eşim petshop a gitmiş RABBİM karşılaştırmış onlarla. Kedi istiyordum ya 4 kardeş getiriyorum dedi 4 kediye birden nasıl bakarım bari ikisini Alsan dedim ama insanların bu kadar hırpaladıkları aklımın ucundan bile geçmedi. Ben kardeşleri ayıramam dedi tamam dedim eve bi geldiler boyunlarını tutamıyorlar . ılık ıslak bezle anneleri yaşar gibi karınlarını popolarını ovdum iletti de bildiğim kadar işesinler diye kedi maması almış eşim toz aynı bebeklerini gibi suyla karışıp içirmeye çalıştık ama yok. Anladım ağızları yara ben de onların yerinde olsam enjektörün yarasının sızlamasına korkutma içemezdim zaten yutkunmaya halleri yok . Veteriner herşeye hazırlıklı olun dedi çünkü ise yemek ayrı açlık ayrı annesizlik ayrı ... Ne kadar acımasızız ... Halbuki göktekilerden merhamet istemek için bizimde yerdekilerr merhamet etmemiz lazım Hadis var .Veterinerin dediği oldu 3 yavru ne yapsamda yaşamadı en çok 2 gün dayandılar ben senelik izin alayım bakayım derken CUMA gecesi gelen minik misafirlerim pazartesi yı göremedi melekler zaten... Bi zıp zıp toparladı 2 hafta geçti miyavlamayı unutmasını diye tabletten yavru kedi videoları izliyoruz tableti yalıyor 20 günlük civarı oldu sanırım . pet işlerden döşek yapıyorum üstüne yün hırkamı koyuyorum sağına soluna havlu çoraplara yiydirdiğim ılıltan bi tık sıcak Pers şişeleri koyuyorum sanırım havlu çorap giydirdiğim pet şişeleri kardeşi görüyor sarılıp yalıyor onları. RABBİME şükür kolay kavrıyor artık çişini sadece kuma yapıyor. Önce popoduna masaj yapıyorum ılık ıslak mendile içiyor işediği o mendili kum tuvalet kabına koydum eşinmeyi öğretim parmaklarım la zaten içgüdüsü var çişli bezi koklamasına izin verdim 2 günde alıştı şimdi çişini tutuyor uyandığında ya karnı aç miyavlıyor ya tuvaleti var. Artık bakımı kolay yumurtalı tuzsuz peynirli yoğut pilavlı yoğurt püre gibi yapıp tattırıyorum Ömer imin kedisi Ömerimin odasına neşe getirdi . Yarın da internetten bi bayanla görüştüm sahipsiz camlara evini açmış sahiplendiriyor. Yarın oğlum zıp zıpla kardeş bal kız geliyor. Her zaman iki kedi ve üstü iyidir. Çünkü onları da ruhu var ruh yoldaş ister . Tıpkı sizin ruhuna yoldaş olduğunuz gibi

Bu kadar ayrıntılı yazmanın nedeni siz de evinizi açın bu büyüse de hiç günahı olmayacak size Şefaatçi olacak bu yavrulara inanın bakımı çok kolay 1 ay civarı. Ya bir kere onlarla oynayan gıybet yapma olasılığınız sıfır olacak , hiç çekinmeyin köpek hiç bakmadım ama kediler çok temiz ve oyun sever peçete topları ve bugün keşfettiğimiz gölgeni yakala oyunu .

Sizi seviyorum Ömerimin Alimin can teyzeleri. Bize hep yazın emi

Aleykumselam melek Ömer’in can annesi. Mesajini birsuru duyguyu bir arada hissederek okudum. Cok uzuldum yavru kedilere. Benim cocuklugumda vardi boyle kaplumbaganin kabugunu kirmaya calisan cocuklar. Annem kurtarmisti kaplumbagayi. Aglaya aglaya izlemistim. O gun geldi aklima. Ne zalim insanlar ve maalesef acimasiz cocuklar var degil mi!
Allah hepsine merhamet bahsetsin.
Neyse ki sizin gibi bir aileye nasib olmus Zip Zip. Cok sansli. Sana dokunan herkes cok sansli. Ben de kendimi oyle hissediyorum. Yoluma isik oluyorsun sen de. Esinle yaptiklarini okudukca yuregim isindi, nasil mitlu oldum, gozlerim dolu dolu oldu. Allah razi olsun sizden.
Insallah Zip Zip ve gelecek olan arkadasi senin yuzunu guldurur. Bir cana bakmak ne iyi, ne hos. Hayvana merhamet etmek ne buyuk sevap. Paygamberimizin bir anne kopege bakip gulumsedigi soylenir. Ona merhamet ettigi rivayet edilir. Sevabiniz kabul olsun.
Yavru kedinin bakimi konusunda verdigin ayrintilar icin de tesekkurler. Aklimin bir kosesine kaydettim onlari. Belli mi olur lazim olur bir zaman..
Zip Zip ve arkadasi ile olan maceralarinizi da yaz. Merakla bekliyorum, severek okuyorum.
Allah’a emanet ol. Yaratilan tum guzelliklerden faydalanmani dilerim canim arkadasim.

Gözlerim dolu dolu okudum hikayenizi. Kimi zaman sayfaları üçer beşer geçtim ömerin uyandığını görmek için. Öncelikle Rabbim sabırlar versin. sizi ömerimle cennetinde buluştursun inşallah. Ne mutlu ki siz imtihanınızı başarıyla verdiniz. Bu dünya için zordu muhakkak ama öbür dünya için güzel bir yuva kurdunuz inşallah. Bende kısa bir zaman önce 11 haftalık bebeğimi kaybettim. Sizinkinin yanında söylenmez belki ama öyle zor ki.. Demek Rabbim böyle nasip etti ve hakkımızda böyle uygun gördü. Ondan gelen başla göz üstüne. Rabbim bizlere birdaha böyle acılar göstermesin inşallah. Rabbim hayırla sağlıkla ve kolaylıkla bir daha nasip etsin bizlere.. sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. Dünyada sizin gibi güzel insanların varlığını bilmek çok güzel..

Güzeller güzeli kardeşim. Sabrına, metanetine, teslimiyetine hayran oldum. Sen ne kadar güzel bi insan ne kadar güzel bi anne ne kadar güzel bi eşsin. Allahım senden de eşinden de bin değil milyon kez razı olsun. Yanında olup sana sıkıca sarılmak isterdim. Bu dünyada senin ve eşin gibi insanların olduğunu bilmek bana güç veriyor. Allah'a emanet olun kardeşim.

Selamun aleykum
Iki yavrunuz da bizim bilemeyecegimiz bir berzahta guzel bir yerdeler tipki cennet kuşum hamzam gibi...
Dogumuna gunler kala ihmaller kurbani oldu cennet kuşum...
Tabi her sey bir vesile ol ve öl diyen rabbim istedi her seyin boyle olmasini...
Canli degildi dogdugunda oglum... bir bucuk yil oldu ... acisi hafifledi mi ya da gecti mi derseniz yaramin ustunde inceden bir deri var altı safi yara ...
Rabbimden sabir diliyorum cok guzel anlatmissiniz evlatlarinizi bende yaziyordum ilk kaybettigim zamanlarda simdi uzun yazamiyorum dilim dugum...
Ömeriniz, Aliniz , Hamzam , @bilgesultan03 , @-Asmin- İbrahim Asaf cennet bahcelerinde oyunlar oynar mi
Annelerini bulusturan rabbim yavrularimizi da yoldas eder mi...
Bu dunya da acı ceken öbür gercek dunyada guler mi...
Allaha emanet

1. Bir varmış bir yokmuş
    Bir Ali ve Ömer varmiş
    Anneler gününde annesinin yanagına bir öpücük kondurmuşlar
    Annecim seni cok ama cok seviyorum bizim canım annemiz demişler
    Masal bu ya her guzel şey gibi bunları deyip bir kuş olup uçup gitmişler...
    Masal diyarlarınin kahramanları Ali ve Ömer 'in anneleri anneler günününü en çok haken anne eli öpülesi anne ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN❤

Back
X