• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 27+3 dogum yaptim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Benimde oğlum beyinden ameliyat oldu daha cok küçük cok savunmasız yazılarınızı hep okuyorum kacıncı okuyusum bilmiyorum . Size yürekten sarılmak istıyorum. Derdinize derman olmak istıyorum yasadıklarınızı anlayabiliyorum . Siz cok güçlüsünüz inşallah bende sizin gbi güçlü bir anne olabilirim. Benim oğlum yavuz selimimim için dua edin olur mu ?
duama sizide kattım.Gelişmeleri paylaşın lütfen.

5. yılın sonunda Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.Şuna bunları yazarken 20. haftamdayım. Yürürken bile korkuyorum birşey olacak diye. Allah sabır versin. Çok fazla konuşamayacağım. Çünkü göz yaşlarımdan klavyeyi göremiyorum.
Allah korusun . Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrunuza.Hayırlı uzun ömürlü olsun bebişiniz

SELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN ALİMİN CAN TEYZELERİ

İki haftadır gelişim geriliği olan yavru bir kediye bakıyorum yüreğim ağzımda , adı tırtıl ...

Zıpzıp alaca kızım sokak kendisiydi büyüdü annemlere kelebek kızımın yanına götürdük doğal ortamını aradı büyüdükçe gönlüm el vermedi sırf ben istiyorum diye evde hapis kalmasına ...Artık özgür ve mutlu ... Onun adına ben de mutlu oldum fakat içim burkuldu . Eşim ildışı görevden dönüşü süpriz kedi almış bana benim içimi okudu herhal...
Bir kızım daha oldu adı biblo
biblo.jpg

Sonra biblo biraz gelişince bi kardeşi olsun istedim ve evimizin nazlı beyi tırtıl geldi
tırtıl.jpg

Tırtılı sırf satmak için annesinden erken ayırmışlar veteriner öyle söyledi keşke sağlıklı kedi seçseydiniz dedi ama eşim bilerek aldım dedi yoksa bakımsızlıktan ölürdü orada kalsaydı. Bu iyi hali enjektörl beslerdim vitamin veriyorum göz takibi hiç yoktu geldiğinde bu gün oyun oynamaya başladı ishali düzeldi kuru mama ev yapımı yoğurt derken gözleriyle takip eder oldu yardım sıra biraz yalpalayarakda olsa yürüyor . Kızım biblo kıskanıyor sanırım surat ifadesi değişiyor
ifade.jpg
IMG_20180916_181957.jpg

Kabrimize gidiyorum kafamı meşgul edecek o kadar çok şey çıkarsam da sanki içimdeki yükle karışık hüzün daha da artıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorum . Yazdıklarınızı hep okudum da ne yazayım bilemedim. Ben ilk yazmaya başladığımda Ömerim komaya yeni girmişti ve bi çıkış yolu ışık aradım ama yolum değil ruhum ışık buldu hepiniz bir kandil oldunuz içime. Ömerime bize dualar ... Şimdi Ömerim cennete gideli Alimleri kavuşalı 9 ay oldu . Yani tüm bu sayfalarda nerden baksanız 3 yılda ruhumun katettiği yol saklı sizin üzülmeniz adına yazmıyorum inanın elinizdekilerin değerini bilin ukalalık olarak algılamayın ben de artık elimde olanlara daha çok anlayarak şükür ediyorum oğllarımın son anlarına kadar onlara yetim maddi manevi. Umarım oğullarım da benden razıdır. Razı olup eşimle beni yanlarına çekerler ahirette RABBİMİN izni ile. Tam bu duygular içindeyken bu yazı çıktı karşıma
IMG_20180916_174240.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

son.jpg

Bu da evladı vefat eden bi heykeltıraşın eseriymiş
heykel.jpg

Eklentiler

• biblo.jpg
    biblo.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 41
SELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN ALİMİN CAN TEYZELERİ

İki haftadır gelişim geriliği olan yavru bir kediye bakıyorum yüreğim ağzımda , adı tırtıl ...

Zıpzıp alaca kızım sokak kendisiydi büyüdü annemlere kelebek kızımın yanına götürdük doğal ortamını aradı büyüdükçe gönlüm el vermedi sırf ben istiyorum diye evde hapis kalmasına ...Artık özgür ve mutlu ... Onun adına ben de mutlu oldum fakat içim burkuldu . Eşim ildışı görevden dönüşü süpriz kedi almış bana benim içimi okudu herhal...
Bir kızım daha oldu adı biblo Eki Görüntüle 2189659
Sonra biblo biraz gelişince bi kardeşi olsun istedim ve evimizin nazlı beyi tırtıl geldiEki Görüntüle 2189660
Tırtılı sırf satmak için annesinden erken ayırmışlar veteriner öyle söyledi keşke sağlıklı kedi seçseydiniz dedi ama eşim bilerek aldım dedi yoksa bakımsızlıktan ölürdü orada kalsaydı. Bu iyi hali enjektörl beslerdim vitamin veriyorum göz takibi hiç yoktu geldiğinde bu gün oyun oynamaya başladı ishali düzeldi kuru mama ev yapımı yoğurt derken gözleriyle takip eder oldu yardım sıra biraz yalpalayarakda olsa yürüyor . Kızım biblo kıskanıyor sanırım surat ifadesi değişiyor
Eki Görüntüle 2189662 Eki Görüntüle 2189663
Kabrimize gidiyorum kafamı meşgul edecek o kadar çok şey çıkarsam da sanki içimdeki yükle karışık hüzün daha da artıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorum . Yazdıklarınızı hep okudum da ne yazayım bilemedim. Ben ilk yazmaya başladığımda Ömerim komaya yeni girmişti ve bi çıkış yolu ışık aradım ama yolum değil ruhum ışık buldu hepiniz bir kandil oldunuz içime. Ömerime bize dualar ... Şimdi Ömerim cennete gideli Alimleri kavuşalı 9 ay oldu . Yani tüm bu sayfalarda nerden baksanız 3 yılda ruhumun katettiği yol saklı sizin üzülmeniz adına yazmıyorum inanın elinizdekilerin değerini bilin ukalalık olarak algılamayın ben de artık elimde olanlara daha çok anlayarak şükür ediyorum oğllarımın son anlarına kadar onlara yetim maddi manevi. Umarım oğullarım da benden razıdır. Razı olup eşimle beni yanlarına çekerler ahirette RABBİMİN izni ile. Tam bu duygular içindeyken bu yazı çıktı karşımaEki Görüntüle 2189665
Eki Görüntüle 2189666
Eki Görüntüle 2189667
Eki Görüntüle 2189668
Eki Görüntüle 2189669
Eki Görüntüle 2189670
Eki Görüntüle 2189671
Bu da evladı vefat eden bi heykeltıraşın eseriymiş
Eki Görüntüle 2189672
Aleyküm selam canım.Mesajında yazdıkların çok etkiledi beni.Hemen cevap yazamadım. Peygamberimiz (sav) buyurur ya ‘Allah’ı o kadar çok anın ki size deli desinler’ Allah’a mektup yazan deli de böyle delilerdenmiş herhalde.Rabbim bizi de Rabbisini çok zikredenlerden eylesin.Evladı vefat eden heykeltıraşın eseri ise muazzam etkileyici.Heryeri yanmış ,içi bomboş, çökmüş,eller ve omuz düşmüş ,elinden birşey gelmiyor,kafası eğik ve içindeki boşluktan bakıyor dünyaya...:(.. Rabbim sabredenlerden ve karşılığında cennette kavuşanlardan eylesin.Yüce Mevlam buyuruyor ya:Kulumun ciğerparesini aldığımda sabrederse karşılığı ancak cennettir diye.Ömerimizin Can Annesi Rabbim sana da hem bu dünyada hem ahirette mükafatlar versin.Hayırlı sağlıklı yavrularına bu dünyada da kavuştuğunun müjdesini alırız senden çok yakın zamanda inşallah.Allah yar ve yardımcınız olsun

Merhaba
Benim durumunda olanlar ya da benzer durumdaki içime biraz olsun su serpsin okuyan herkes oğluma dua etsin istedim bi anne başka ne ister
Ben tüp bebekle hamile kaldım oğluma hamileyken 3 defa kanama geçirdim hiç bi neden yokken . Yatarak hamileliğin geçirmeye rağmen sancı tuttu bebegin gelmesini ve açıklığı önlemek için dikiş atıldı o da 3 hafta kazandırdı bize ama doğumu engellenemez suyun geldi ağlayarak korkarak geçen hamilelik derken sezeryan oğlum ağlayarak doğdu hareketli ve gözleri açık balistik rüya gibi ... ilk 3 gün çok iyiydi böyle devam etti 3. Günün aksami böbrek yetmezliği ardından da kalp krizi geçirdi beyanname solunumu nu makina yapar oldu hiç hareket yok bilinç kapalı derken böbrekler calismaya başladı büyük küçük tuvaleti ni yapmaya başladı sonra beslenme bazen safra gelmesiyle kesilme de beslenmeyi kabul etmeye başladı Allah a şükür son 7 gün de d okunduğunda koluna kolu bacağından bacağı karnı başı çok hafif kıpırti şeklinde cevap vermeye başladı ayağını 3 cm kadar kadir oldu d okunduğunda ama hala derin uykuda gibi ve solunumu nu makina yaptırıyor .
Benim durumuna hemen hemen yakın premature annelerinin yanıtlarını bekliyorum beraberinde dualarinizi
Sevgilerimle Allah yardımcımız olsun ...
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sağlığına bir an önce kavuşur..

Merhaba ömerimin can teyzeleri
Buakşam iş çıkışı ömerimin hastanesine gittim yoğunbakım sorumlusu hemşire ablasıyla kadındoğum doktorumuza gittik rahim duvarın yumurtalıklarım normal ne akla hizmet gittim , ne amaçla gittim ne düşünerek gittim bilmiyorum ayakların götürdü aklım yerinde değildi o kesin . Birden esti aklıma gittim tek başıma... Doktorunun gördüm en son bana Ömer kuş gibi uçtu annesi dediğini hatırlıyorum neredeyse bir yıl olacak ama sorsan bana bugün ikindi ezanı sonrası namazdan tam selam vermişimde telefonda o ses hala kulağımda .... Nasıl gittim yattım sedyeyle bugün bilmiyorum.
İyiki varsınız Ömerimin Alimin can teyzeleri...

Merhaba ömerimin can teyzeleri
Buakşam iş çıkışı ömerimin hastanesine gittim yoğunbakım sorumlusu hemşire ablasıyla kadındoğum doktorumuza gittik rahim duvarın yumurtalıklarım normal ne akla hizmet gittim , ne amaçla gittim ne düşünerek gittim bilmiyorum ayakların götürdü aklım yerinde değildi o kesin . Birden esti aklıma gittim tek başıma... Doktorunun gördüm en son bana Ömer kuş gibi uçtu annesi dediğini hatırlıyorum neredeyse bir yıl olacak ama sorsan bana bugün ikindi ezanı sonrası namazdan tam selam vermişimde telefonda o ses hala kulağımda .... Nasıl gittim yattım sedyeyle bugün bilmiyorum.
İyiki varsınız Ömerimin Alimin can teyzeleri...
Merhaba canım senden haber aldığıma sevindim.Doktora gitmene de sevindim.Rabbimin lütfu bol.Rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü Bebişler versin inşallah

SELAMÜN ALEYKÜM Ömerimin Alimin can teyzeleri

Hepinizi canı gönülden özledim, yazdıklarınızı okumayı ,yazmayı.... Ömerim cenneti mekan tutalı ikizi Alime kavuşalı 1 yıl oldu. Rüya gibi dünyaya gelişi , yoğunbakım süreci ve cennete gideli geçen süre ömrümün uç yılı geri kalanı Ömerim. Alime karşı sadece üzüntü hissettim Alim minik Alim yüzü gözü belli belirsiz yavrum ama biliyorum ki Ömerim kadar yakışıklı Alim. Ömerim uzun hikaye beni ben yapan hamlıktan kora atan yakan Ömerim. Sizden bir anne yazmış benim gibi içini dökmüş yavrusunu anlatmış . İNŞAALLAH tekrar yazar bana çünkü aynı yoldan geçen bi arkadaşın hissiyatı çini serinletir biraz da olsa...
Bugün kadıdoğuma gittik Ömerimin doğumunu yaptıran doktorumuza o da iki evladını cennete uğurlayan bir baba , bizi bırakmayacağınızın güvenini içimde hissediyorum dedim zaten ömerimde aynı hastanenin yoğunbakımında kalmıştı ara ara yoğunbakımda yanına gidermiş oğlumun o cevap yetti. 2.gün tahlillerime baktı ilaç tedavisine başladık bugün yüzü Ömerim gibi tatlı üç yavrum olsun istiyorum , RABBİME de duam hiçbir acı yaşamasınlar , yaşatmasınlar . Ömerimden konuştuk uzun uzun gözümün yaşı oğlumdan. Aynı masada samimi bir sohbet gibi. Size nacizane tavsiyem her zorda darda kaldığınızı hissettiğinizde arayacağınız bi doktorunuz olsun biz Ankarada proflara gittik gitmesine ama herşey paranın yüzü suyu hürmetine olmuş kanaöam olduğunda bizi yanlız bıraktılar ve 3 aylık tek evladı karnında teki cennette kanamalı halde kala kaldım. Sonrası tum gittiğim doktorlar anlık çözüm sunup takip eden doktorunuz bırakma bu zamana kadar kim takip ettiyse ona devam edin riskli gebesiniz deyip başından savdı , ücret karşılığı başlarından savdılar . Bu dünya değişir mi dersen vicdanlı annelerin vicdanlı çocuklarıyla değişir. İNŞAALLAH çocuklarımız vatana millete yaratılmış herşeye YARATAN uğruna hoşgörüyle iyilikle yaklaşan çocuklar olur çevrelerine hep iyilik yayan çocuklar olurlar...
Bugün dünya iyilik günüymüş. Sizi seviyorum Ömerimin Alimin can teyzeleri. Bazen yazamıyorum elim varmıyor ama inanın defalarca her satırınızı okuyorum, hep yazın emi ..

Hepinizi canı gönülden özledim, yazdıklarınızı okumayı ,yazmayı.... Ömerim cenneti mekan tutalı ikizi Alime kavuşalı 1 yıl oldu. Rüya gibi dünyaya gelişi , yoğunbakım süreci ve cennete gideli geçen süre ömrümün uç yılı geri kalanı Ömerim. Alime karşı sadece üzüntü hissettim Alim minik Alim yüzü gözü belli belirsiz yavrum ama biliyorum ki Ömerim kadar yakışıklı Alim. Ömerim uzun hikaye beni ben yapan hamlıktan kora atan yakan Ömerim. Sizden bir anne yazmış benim gibi içini dökmüş yavrusunu anlatmış . İNŞAALLAH tekrar yazar bana çünkü aynı yoldan geçen bi arkadaşın hissiyatı çini serinletir biraz da olsa...
Bugün kadıdoğuma gittik Ömerimin doğumunu yaptıran doktorumuza o da iki evladını cennete uğurlayan bir baba , bizi bırakmayacağınızın güvenini içimde hissediyorum dedim zaten ömerimde aynı hastanenin yoğunbakımında kalmıştı ara ara yoğunbakımda yanına gidermiş oğlumun o cevap yetti. 2.gün tahlillerime baktı ilaç tedavisine başladık bugün yüzü Ömerim gibi tatlı üç yavrum olsun istiyorum , RABBİME de duam hiçbir acı yaşamasınlar , yaşatmasınlar . Ömerimden konuştuk uzun uzun gözümün yaşı oğlumdan. Aynı masada samimi bir sohbet gibi. Size nacizane tavsiyem her zorda darda kaldığınızı hissettiğinizde arayacağınız bi doktorunuz olsun biz Ankarada proflara gittik gitmesine ama herşey paranın yüzü suyu hürmetine olmuş kanaöam olduğunda bizi yanlız bıraktılar ve 3 aylık tek evladı karnında teki cennette kanamalı halde kala kaldım. Sonrası tum gittiğim doktorlar anlık çözüm sunup takip eden doktorunuz bırakma bu zamana kadar kim takip ettiyse ona devam edin riskli gebesiniz deyip başından savdı , ücret karşılığı başlarından savdılar . Bu dünya değişir mi dersen vicdanlı annelerin vicdanlı çocuklarıyla değişir. İNŞAALLAH çocuklarımız vatana millete yaratılmış herşeye YARATAN uğruna hoşgörüyle iyilikle yaklaşan çocuklar olur çevrelerine hep iyilik yayan çocuklar olurlar...
Bugün dünya iyilik günüymüş. Sizi seviyorum Ömerimin Alimin can teyzeleri. Bazen yazamıyorum elim varmıyor ama inanın defalarca her satırınızı okuyorum, hep yazın emi ..
Aleyküm selam Ömerimizin Alimizin can annesi.Amin kardeşim Rabbim sana istediğin 3 yavrunu versin.Hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun yavruların.Senden mesaj gördüğüme çok sevindim tedavi olduğuna da çok sevindim.Kulübe her girdiğimde sana bakıyorum mesajın var mı diye.Sen de bizi habersiz bırakma can kardeşim.Rabbim cümlemizi ve evlatlarımızı iyilerden kılsın,iyilerle karşılaştırsın canım benim.

SELAMÜN ALEYKÜM Ömerimin Alimin Can Teyzeleri
"Ömerim cennet kuşu olalı bir yıl oldu " sürekli kendi kendime bu cümleyi tekrar ediyorum ben bile inanamıyorum hayatımın seyrine. Bir tokat yersin ummadığın yerden ya onun şaşkınlığı olur kalakırsın beynin donar aynı karşıdan karşıya geçerken arabayı görürsün de kaçamazsın o duygu hiç geçmiyor. Sıklıkla rüyama kaptırıyor um kendimi geçmişte görüyorum kendimi ilk atandığım zamanlar oluyor genelde uyanınca 2 - 3 dk algılayaöıyorum neredeyim diyorum amnemlerde zannediyorum duvarın rengi değişik sonradan aklım başıma geliyor. Böyle tuhaf şeyler de var sanırım stres yapıyorum yarın yumurtalıkların ilaca cevap vermiş mi onu öğreneceğiz. Zaman zaman acaba doğru karar mı diyorum yine de Tüp bebek tedavisi acaba YARATAN un işine karışmak gibi mi oluyor. Size saçma gelebilir ama öyle. Kendimi yaşlı hissediyorum .Öğrencilerden biri anlattı annesi 44 yaşındaymış ve hamile hiç korkmamış mı diyorum kendi kendime ben 30 larımda kendimi yaşlı hissederken...
Bilmiyorum ...
Tek diyeceğim sizi seviyorum .Canı gönülden samimiyetinizin sıcaklığını hissediyorum umarım sizden de birileri yazar ben de okur feyiz alırım .sevgilerimle cevaplarınızı bekliyorum ....

"Ömerim cennet kuşu olalı bir yıl oldu " sürekli kendi kendime bu cümleyi tekrar ediyorum ben bile inanamıyorum hayatımın seyrine. Bir tokat yersin ummadığın yerden ya onun şaşkınlığı olur kalakırsın beynin donar aynı karşıdan karşıya geçerken arabayı görürsün de kaçamazsın o duygu hiç geçmiyor. Sıklıkla rüyama kaptırıyor um kendimi geçmişte görüyorum kendimi ilk atandığım zamanlar oluyor genelde uyanınca 2 - 3 dk algılayaöıyorum neredeyim diyorum amnemlerde zannediyorum duvarın rengi değişik sonradan aklım başıma geliyor. Böyle tuhaf şeyler de var sanırım stres yapıyorum yarın yumurtalıkların ilaca cevap vermiş mi onu öğreneceğiz. Zaman zaman acaba doğru karar mı diyorum yine de Tüp bebek tedavisi acaba YARATAN un işine karışmak gibi mi oluyor. Size saçma gelebilir ama öyle. Kendimi yaşlı hissediyorum .Öğrencilerden biri anlattı annesi 44 yaşındaymış ve hamile hiç korkmamış mı diyorum kendi kendime ben 30 larımda kendimi yaşlı hissederken...
Bilmiyorum ...
Tek diyeceğim sizi seviyorum .Canı gönülden samimiyetinizin sıcaklığını hissediyorum umarım sizden de birileri yazar ben de okur feyiz alırım .sevgilerimle cevaplarınızı bekliyorum ....
Aleyküm selam Ömerimizin Alimizin can annesi.Durumunu nasıl güzel anlatıyorsun canım! Kalbindeki duyguları bize de yaşatıyorsun.Tüp bebek yöntemi de bir tedavi yöntemidir Canım.Endişelenme Yaradanın işine karışmak değildir.Zaten tüp bebekte de ‘Rabbim ol derse olur.’bebişler.Yaşında genç senin tatlım.Benim de 40 ımı doldurunca bebeğim oldu.Şimdi 16 aylık.İnan hiç zor olmuyor.İnsan daha bir gençleşir sanki.Tahlil sonucun nasıl çıktı canım? inşallah bebişlerini kucağına alırsın bu sefer sağlıkla.Biz de seni ve bebeklerini seviyoruz kardeşim.Allaha emanet ol

Son düzenleme:
Kontrole gittik yumurtalıklarım ilaca tepki vermemiş önümüzdeki ay dozunu arttırma kararı aldık. Doktorumuz çok nazik çok şükür . Ama kırıldım mı kırıldım neye kime diyeceksiniz işte öyle ... Eve geldik bi baktım tırtıl hani şu hastayken alıp ayaklandırdığımız yavru kedi hiç yere basamıyor sanki baygın herşeyi unuttum beynim zonkladı acaba yiyemedimi şekeri mi düştü dedim enjektörle bekliyorum hala haziran doğumlu iki kesimde diğeri bildiğin kutup ayısının yavrusu . Tırtılın bahtına üzüldüm tam toparlandı derken... Yoğurt verdim ağzına biraz miyavlar gibi oldu veterinere koltuk bu zamana kadar yaşaması mucize çok bişey beklemeyin hayat böyle dedi. Son uç yıldır duyduğum sözler ... Canım yandı , tırtıla ,ömeriöe ,alime ,eşime kendime dışardan bakan biri gibi kendime de üzüldüm sonunda uç yıldır iyileşti iyileşecek sözleri yerine çok bişey beklemeyin sözü kalbime hançer oldu... Eve geldik tırtıla interferon iğne verdiler zaten görmesi için uğraşıyorduk biz de göremediği için yürüyemiyor zannediyoruk. Bi ara o gözler cam gibi olmuştu oyuncakları takibe başlamıştı şimdi nefes alacak hali yok . Eşim görev icabı il dışında İNŞAALLAH eşim gelmeden tırtıl kuş olup uçmaz . Toparlar ...
Hayat böyle ....
Sevgi ve selametle ... Bugüne kadar tüm yazan kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim. Sana da sacidem.

Kontrole gittik yumurtalıklarım ilaca tepki vermemiş önümüzdeki ay dozunu arttırma kararı aldık. Doktorumuz çok nazik çok şükür . Ama kırıldım mı kırıldım neye kime diyeceksiniz işte öyle ... Eve geldik bi baktım tırtıl hani şu hastayken alıp ayaklandırdığımız yavru kedi hiç yere basamıyor sanki baygın herşeyi unuttum beynim zonkladı acaba yiyemedimi şekeri mi düştü dedim enjektörle bekliyorum hala haziran doğumlu iki kesimde diğeri bildiğin kutup ayısının yavrusu . Tırtılın bahtına üzüldüm tam toparlandı derken... Yoğurt verdim ağzına biraz miyavlar gibi oldu veterinere koltuk bu zamana kadar yaşaması mucize çok bişey beklemeyin hayat böyle dedi. Son uç yıldır duyduğum sözler ... Canım yandı , tırtıla ,ömeriöe ,alime ,eşime kendime dışardan bakan biri gibi kendime de üzüldüm sonunda uç yıldır iyileşti iyileşecek sözleri yerine çok bişey beklemeyin sözü kalbime hançer oldu... Eve geldik tırtıla interferon iğne verdiler zaten görmesi için uğraşıyorduk biz de göremediği için yürüyemiyor zannediyoruk. Bi ara o gözler cam gibi olmuştu oyuncakları takibe başlamıştı şimdi nefes alacak hali yok . Eşim görev icabı il dışında İNŞAALLAH eşim gelmeden tırtıl kuş olup uçmaz . Toparlar ...
Hayat böyle ....
Sevgi ve selametle ... Bugüne kadar tüm yazan kardeşlerime canı gönülden teşekkür ederim. Sana da sacidem.
Aleyküm selam Canım kardeşim.Allah Cebbar’dır,kırılanları onarır,eksikleri tamamlar...Senin de Kırılan kalbini Rabbim onarır, yuvanızın sevgisini bebeklerinizle tamamlar inşallah canım benim.Tırtılcık da toparlar inşallah.Ama sen üzülme lütfen.Moralini yüksek tutmaya çalış.Allah yardımcınız olsun.Ben de sana teşekkür ederim güzel paylaşımların için.Duamdasın canım bizi haberdar et her zaman .Selametle...

Bilmiyorum ...
Aleykum selam ali ve ömer'in annesi...
Senin yazdiklarin bana simdi umut oldu insallah benim yazacaklarim da sana umut olur
42 yasinda anne oldum... dunyalar guzeli bir bebegim oldu dokuz ay karnimda tasidim o bizim nesemiz sevincimiz oldu.. rabbim sevinciniz bu kadar dedi aldi onu imtihanimiz oldu...
Yasim 44 ve oglumun kardesini dort gozle icimden hic umudumu yitirmeyerek bekliyorum...
Anne olmanin anne olmayi istemenin yasi yok bence genc yasta da anne oldum 20 yasinda bir oglum daha var ama simdi kaybettigimin oglumun ve abisinin bir kardesi daha olsa hic bir seye yuksunmem varim yogum evladim olur ... bir saniye dahi yalniz birakmam tabi allah omur verdigi muddetce...
Anne olabilmek meger ne buyuk bir nimetmis bir cana nefes verebilmek omurune aracı olabilmek... hepsini evladimi kaybedince o kadar guzel anladim ki....
Allaha emanet .

SELÂM ÜN ALEYKÜM Ömerimin Alimin can teyzeleri
Nasılsınız umarım hepinizin kalbi huzurludur sevincin huzurlusu acının huzurlusu benim gibi boşlukta olmanın bile huzuru olsun İNŞAALLAH . Boşlukta olanın nasıl huzuru olur derseniz aslında sakin biriyim hatta eşim seninle bi ağız tadı bile kavga edilmez der o derece yavrularım benim için milat oldu boşluğa düştüm hammışım yandım ateş heryerimi yaktı söndüm kül oldum hamken ağırdım kül olunca hafifledim ama kül olmakta kolay değil . Bir haber okuyorum , birşey görüyorum düzeltmeye çalışıyorum kâh bi insan oluyor bu kâh insan görünümlü bi canavar sonra düzeltemeyince neden ALLAHIM diyorum neden . Sonra bi fırtına kopuyor içimde kulum savruluyor kum fırtınası misali kendi külümde boğuluyorum zaman zaman. Dün gece bibloyu yıkadım bamya çarşafına sardım birlikte sarılıp uyuduk gece bi kalktım ki ömerimin alimin sütü dolmuş . Tırtıl hala direniyor yaşıyor yavrum 10 gün iğne yaptım veteriner elimizden geleni yapalım dedi. Öyle olsun zaten .Bu arada iş harici de kafam dolu olsun düşünmeyeyim diye ikinci üniversite okunmaya başladım uzaktan . Tedavi de biraz canımı sıktı zaman alacağını biliyordum ama yinede canım sıkılıyor. Dünyadan canım sıkılıyor tek nefes aldığım yer eşimin kanatları . Bazen dünyaya hapsolmuş hissediyorum. Yaşamak için yemek yemek için çalışmak böyle bir döngü dünya gözümde . İç karartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın içimden geçeni yazıyorum . Benim gibi olan okur yanlız değilim der olmayan halime şükür der .

Sevgilerimle öpüyorum tertemiz kalbinizden oğullarının can teyzeleri

Back
X