SELAMÜN ALEYKÜM ÖMERİMİN ALİMİN CAN TEYZELERİ
İki haftadır gelişim geriliği olan yavru bir kediye bakıyorum yüreğim ağzımda , adı tırtıl ...
Zıpzıp alaca kızım sokak kendisiydi büyüdü annemlere kelebek kızımın yanına götürdük doğal ortamını aradı büyüdükçe gönlüm el vermedi sırf ben istiyorum diye evde hapis kalmasına ...Artık özgür ve mutlu ... Onun adına ben de mutlu oldum fakat içim burkuldu . Eşim ildışı görevden dönüşü süpriz kedi almış bana benim içimi okudu herhal...
Bir kızım daha oldu adı biblo
Eki Görüntüle 2189659
Sonra biblo biraz gelişince bi kardeşi olsun istedim ve evimizin nazlı beyi tırtıl geldi
Eki Görüntüle 2189660
Tırtılı sırf satmak için annesinden erken ayırmışlar veteriner öyle söyledi keşke sağlıklı kedi seçseydiniz dedi ama eşim bilerek aldım dedi yoksa bakımsızlıktan ölürdü orada kalsaydı. Bu iyi hali enjektörl beslerdim vitamin veriyorum göz takibi hiç yoktu geldiğinde bu gün oyun oynamaya başladı ishali düzeldi kuru mama ev yapımı yoğurt derken gözleriyle takip eder oldu yardım sıra biraz yalpalayarakda olsa yürüyor . Kızım biblo kıskanıyor sanırım surat ifadesi değişiyor
Eki Görüntüle 2189662
Eki Görüntüle 2189663
Kabrimize gidiyorum kafamı meşgul edecek o kadar çok şey çıkarsam da sanki içimdeki yükle karışık hüzün daha da artıyor. Neden böyle oluyor bilmiyorum . Yazdıklarınızı hep okudum da ne yazayım bilemedim. Ben ilk yazmaya başladığımda Ömerim komaya yeni girmişti ve bi çıkış yolu ışık aradım ama yolum değil ruhum ışık buldu hepiniz bir kandil oldunuz içime. Ömerime bize dualar ... Şimdi Ömerim cennete gideli Alimleri kavuşalı 9 ay oldu . Yani tüm bu sayfalarda nerden baksanız 3 yılda ruhumun katettiği yol saklı sizin üzülmeniz adına yazmıyorum inanın elinizdekilerin değerini bilin ukalalık olarak algılamayın ben de artık elimde olanlara daha çok anlayarak şükür ediyorum oğllarımın son anlarına kadar onlara yetim maddi manevi. Umarım oğullarım da benden razıdır. Razı olup eşimle beni yanlarına çekerler ahirette RABBİMİN izni ile. Tam bu duygular içindeyken bu yazı çıktı karşıma
Eki Görüntüle 2189665
Eki Görüntüle 2189666
Eki Görüntüle 2189667
Eki Görüntüle 2189668
Eki Görüntüle 2189669
Eki Görüntüle 2189670
Eki Görüntüle 2189671
Bu da evladı vefat eden bi heykeltıraşın eseriymiş
Eki Görüntüle 2189672