- 27 Ekim 2015
- 111
- 456
- 103
- 44
- Konu Sahibi Omerim can yavrum
-
Icinizdeki vicdani merhameti gordukce hep mi diyorum hep mi cennet kuşu anneleri boyle birbirine benzer ya da evlatlarimizi kaybetmis olmak mi bizi boyle yapti...Canım ömerimin can teyzeleri
Size önce huzur bulduğum umutlandığım bir haberi vereyim özelden bize yazan kardeşimin melek arasımın annesi şimdi bir bedende iki can olmuş İNŞAALLAH RABBİM karnındaki mucizesini vakti zamanında huzurla koynuna verir . AMİN AMİN AMİN. Ben inanıyorum duama yürekten ...
Uzun zamandır yazmamışım ne deseniz hakkınız var . Ama siz bizi unutmamışsınız beni Ömerimi Alimi can yoldaşım eşimi . Selam yollayanlar sağolsun RABBİM tıpkı YASİN de vaad ettiği gibi CENNETTE HOŞ SELAMA lâyık görsün cümlemizi AMİN . Ben sık sık ömerime gidiyorum , ömerimin CENNET komşularının dünyalık yataklarını düzeltmeye çalışıyorum yabani ot yoluyorum önce sonra fide diliyorum tutmayınca üzülüyorum sonra sil baştan tekrar topraklarını okşuyorum yavrularının . Sonra yetim öksüz iki kızım var iki yavru kedi onlarla oyalanıyorum sonra kendimi yoracak şeyler icat ediyorum . Psikiyatri doktorumla bir yere varamayacağımı anladım belki yanlış düşünüyorum ama artık gitmiyorum . İlaçları da başladığım gibi yavaş yavaş doz azalta azalta bıraktım . Tek sıkıntım uyku uyuduğum zaman da kabus görüyorum .Ben uyuşmak istemiyorum acı benim acım benim istediğim yüreğime de dokunacak biri ama öylesini bulamadım . Kilo vermeye çalışıyorum leptin diye bişey okudum araştırdım ömerimden sonra bi 15 kilo verdim bir o kadar daha vermek istiyorum Sütümden ömerime geçsin beslensin bi umut derken o kadar kilo almışım ki şimdi eşim daha çok bi yavrumuz daha olsun diyor ama korkularım isteklerimin önüne geçiyor duraksıyorum. Sonra insanların yaptığı kötülükler yavrulara yaptığı işkenceler , ben tırnağını keserken bile kediciklerin korkuyla karışık seslerine üzülüyorum içim cız ediyor bu sözde insan olacaklar neler neler yapıyorlar yavrularıma o canım köpeğe içim gitti patileri ve kuyruğu ... RABBİM diyorum nasıl nefes alabiliyor bunlar . Benim yavrularım makinadan nefes alıp makinadan beslenirken bu insan olacaklar nasıl sağlık içindeler RABBİM diyorum sonra aklıma benim yavrularım CENNETTE diye geliyor ... Bu kısır döngüden çıkamıyorum , kurtulamıyorum başa dönüyorum Neden ? diyorum. Gerçekten hasta oldum haberlerde o masum yüzlerini ve onlara yapılan işkenceleri duyunca. Yataktan kalkacak halim kalmadı o derece üzüldüm . İçim burkuldu. Bu canavarlar dünyada da cehennemi tatsın diye yalvarır yakar dua ettim çünkü bu canavarlar yarın birgün kendilerini tatmin için durmayacaklar . Bunlar hep kafamda ...
Bugün size ömerimin komşu CENNET kuşu kardeşlerini çektim belki günah mı bilmiyorum ama bunu göstermenin nedeni siz de sahipsiz camlara sahipsiz canların dünyalık kabilelerine sahip çıkın bayramlık alınan çocuk nasıl sevindirse bence kabri çiçek açan yavru da öyle sevinir.
Eki Görüntüle 2160599
Eki Görüntüle 2160600
Eki Görüntüle 2160602
Böyle birkaç yavrum daha var bizim kabrimize aldığımız çiçeklerle şenlensin istedik
Bunlar da kızlarım büyüdüler
Bu bal kızım kelebek
Eki Görüntüle 2160614
Bu da kızım zıp zıp
Eki Görüntüle 2160615
Uyku mahmuru
Siz bize hep yazın emi ben huzur buluyorum her yazdıklarınız bize ilaç gibi geliyor . İyi ki varsınız ömerimin can teyzeleri. RABBİM her iki cihanda da sevdiği kullarından eylesin cümlemizi AMİN
Rabbimden hayırlı bir kapı iste ve oluruna bırakın lütfen .. Belki. Acılarınızı unutturacak bir minnak' a ihtiyacınız var siz cok güçlü bir annesiniz kendinize güvenin lütfen sizin yaralarınıza melhem gerek cunku .. Rabbim size yardım etsin hep yanınızda olsun saglık sihhat şifa versin ve sizi tekrar saglıklı ve hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın...Selamün Aleyküm Ömerimin can canım teyzeleri
Sizi çok özledim içim bunaldığında baktım yazdınız mı diye Melek Arasımın annesi yazmış hamile kalmıştı yeniden karnındaki yavru da melek abisinin yanına gitmiş Minik Arasımın kardeşi minik Bilalim de cennet kuşu olmuş. Benim yavrularımla bir cennette şakır olmuşlar. Ne diyeyim kendime söz geçiremezken ne diyeyim...
Eşimle Çanakkaleye gittik şehitliğe ne çok Ömerim ne çok Alim varmış sıra sıra dünya böyle elden bişey gelmez . Uzun dualar etmiyorum artık namaz sonrası SEN bilir SEN görürsün diye geçiriyorum içimden o kadar ... Artık dudaklarımla dua etmiyorum.Çok kalmadık döndük zaten her yer aynı bana . Bugün bi anneyle tanıştım can bi anne . ilk yavrusu otizmliymiş o da istifa etmiş ana okulu öğretmeniymiş 9 yıl hep kendiyle hesaplaşmış 9 yıl sonra enescik doğmuş daha 26 günlük ben de ne kadar güzel bi annesiniz dedim . Gerçekten yürekten söylüyorum dedim Ömerim le Alimi hikâye mizi anlattım .Gözlerimiz dolu yüzümüz buruk tebessümlü . Helalleştik ayrıldık ayrılırken fazla bekleme dedi. Bende bi deli cesareti tekrar folik asit , balık yağı ,D3 ,K2 vitamini.... Eczaneden aldım eve geldim ne yapıyorum ben dedim. Bilemedim...
Sizi seviyorum Ömerimin Alimin can teyzeleri bize hep yazın emi sizin için anlamsız gelse de yazın ... Ben defalarca okurum
Aleykumselam Melek Omer’in can annesi.Selamün Aleyküm Ömerimin can canım teyzeleri
Sizi çok özledim içim bunaldığında baktım yazdınız mı diye Melek Arasımın annesi yazmış hamile kalmıştı yeniden karnındaki yavru da melek abisinin yanına gitmiş Minik Arasımın kardeşi minik Bilalim de cennet kuşu olmuş. Benim yavrularımla bir cennette şakır olmuşlar. Ne diyeyim kendime söz geçiremezken ne diyeyim...
Eşimle Çanakkaleye gittik şehitliğe ne çok Ömerim ne çok Alim varmış sıra sıra dünya böyle elden bişey gelmez . Uzun dualar etmiyorum artık namaz sonrası SEN bilir SEN görürsün diye geçiriyorum içimden o kadar ... Artık dudaklarımla dua etmiyorum.Çok kalmadık döndük zaten her yer aynı bana . Bugün bi anneyle tanıştım can bi anne . ilk yavrusu otizmliymiş o da istifa etmiş ana okulu öğretmeniymiş 9 yıl hep kendiyle hesaplaşmış 9 yıl sonra enescik doğmuş daha 26 günlük ben de ne kadar güzel bi annesiniz dedim . Gerçekten yürekten söylüyorum dedim Ömerim le Alimi hikâye mizi anlattım .Gözlerimiz dolu yüzümüz buruk tebessümlü . Helalleştik ayrıldık ayrılırken fazla bekleme dedi. Bende bi deli cesareti tekrar folik asit , balık yağı ,D3 ,K2 vitamini.... Eczaneden aldım eve geldim ne yapıyorum ben dedim. Bilemedim...
Sizi seviyorum Ömerimin Alimin can teyzeleri bize hep yazın emi sizin için anlamsız gelse de yazın ... Ben defalarca okurum
Canım benim bugün rasladım Ömerini cennet öncüsü yolladığınla ilgili yazına. Sonra 2 yılı aşkın sürecini en baştan okudum Ömerinle geçen. Gerçekten çok zor bir süreç. Acılarını derinden hissettim. Ben de 28 haftalık ölü doğum yapmıştım yıllar önce. Mevlam günahlarımıza keffaret, derecelere vesile kılsın Canım.Yaklaşık 3 yıl sonra kavuştum ilk bebeğime. Rabbimin emanetleri bize...Sonsuz Hamdü senalar olsun.. Rabbim Ömerinle Alinle ebedi cennetlerde kavuştursun sizi. En yakın zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü yavrular versin size. Aslında o kadar doluyum ki. Diyeceğim çok şey var ama güzel ifade edemem diye yazamıyorum. Belki yüzyüze konuşsak anlatabilirdim.Rabbim biliyor duyuyor seni.Acını en hayırlı şekilde dindirsin Mevlam. Yüreğine ferahlık versin.Öpüp koklayacağın uzun ömürlü yavrularına dünyada da kavuştursun hayırlısıyla tez zamandaAleyküm Selam Ömerimin Alimin can teyzeleri
İyi dilekleriniz dualarınız sarıp sarmaladı bizi bu o kadar huzur veren birşey ki anlatamam. Baştan baştan okuyorum yazdıklarınızı yazdıklarımı... Ömerim cennete gideli 8 ay oldu Kurban bayramı arifesinde doğdu kuzum bayram hediyemiz oldu RABBİM den Alimin acısına Ömerimi ilaç diye bastım göğsüme bayram dörtgün , dörtgün kıpır kıpır Ömerim bayram bitti ilk kalbi durdu haberi geldi. Sonrası iki yıl her günüm oğluma kavuşma ve vedayla geçti . ilk günden göğsümden sütü geldi şimdi dahi göğsüm sütüyle huzurlu . Ne zaman kedi köpek sevsem sütüm geliyor .Onlarda Oğullarımın sıcaklığı var.
Sizden de kedi beslemeye heves etmiş teyzeleri var , bu beni mutlu etti. Evde sıcacık can bizim yavrularımız da . Ben onlarla nefes alıyorum inanın . Size de yoldaş olurlar...
Şimdilik bu kadar yazabiliyorum , affedin sevgilerimle sıcacık sarılıyorum. Yazan yazmayan oğllarımın tüm teyzeleri iyi ki varsınız , hep de var olun İNŞAALLAH.Eki Görüntüle 2181239
Kızım zıpzıp mucize uğur böceği ve karakediyi izlerken
Eki Görüntüle 2181238
Kızım kelebek ..
Rabbim şifa versin Yavuz Selim’imize ve şifa bekleyen tüm anne kuzularına. Allahım öyle bir şifa versin ki hastalıktan hiçbir eser kalmasın.Doğacak yavrunuza da Allah sağ salim kavuştursun.Hayırlı uzun ömürlü olsunBenimde oğlum beyinden ameliyat oldu daha cok küçük cok savunmasız yazılarınızı hep okuyorum kacıncı okuyusum bilmiyorum . Size yürekten sarılmak istıyorum. Derdinize derman olmak istıyorum yasadıklarınızı anlayabiliyorum . Siz cok güçlüsünüz inşallah bende sizin gbi güçlü bir anne olabilirim. Benim oğlum yavuz selimimim için dua edin olur mu ?
5. yılın sonunda Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.Şuna bunları yazarken 20. haftamdayım. Yürürken bile korkuyorum birşey olacak diye. Allah sabır versin. Çok fazla konuşamayacağım. Çünkü göz yaşlarımdan klavyeyi göremiyorum.Merhaba ömerimin can teyzeleri
O kadar içimi oksuyorsunuz ki anlatamam hevesim yarım kaldı ama dünyada INŞALLAH dediğiniz gibi ahirette mutlu bi aile olacağız. Ben Ömerim doğmadan önce de ahirette eşimi tanımak istiyordum yine eşimin elinden tutabilmek Ömerim benim duam yavrum bizi birbirimize ahirette de bağlayacak INŞALLAH ona layık anne baba olmusuzdur ve olmaya devam ederiz INŞALLAH hakkını helal eder sut kuzum duam ömerim vefatından 3 gün önce 1 rüyanın içinde 3 rüya goruyormus gibi oldum yani aynı şeyi 3 kez tekrar etti. Tüm kuvoz lerin ışıkları teker teker söndü sorumlu hemşire ablası kucağıma verdi tüm vücudu çıplak kuzumun hiçbir makina bağlantısı yok uyanık ti ağladım ama sevinç mi hüzün mu bilemedim ömerim uyanmış tı ama hareketsiz örtüsünü sardı kucağıma alıp bi sıraya oturdum yoğun bakım ortamı kayboldu aynı sinema salonu halini aldı oturduğu yer Sağım solum arkam tanımadığım insanlarla doldu soluk sarı ışık vardı nur gibi yüzlerinde ömerim heryerim ağrıdı anne dedi sanki uyanirsa baktım böyle ruyalara mühürlü rüya deniyormus bu rüya aynen gördüğün gibi çıkarmış bende sevindim uyanacak diye . Ama nasip ... Şimdi mezar yerim var omerimin sağı solu da babamızın üçlü mezar yeri aldık ömerimle yan yana olacağım şükür. .. Can kuzum ... öptüm kokladım birlikte yattık eve gelince babası ben ömerim ku çağımızdan hiç indirmedik. Melek oğlum. .. iyiki başkaları gibi terk etmemisim Ömerimi yoksa vicdanim yanardi. ALLAHIM Zorlugumuza öyle kolaylık verdi ki kimseye muhtaç etmedi bizi şükür. Ilaclari bsktiginda dunya para ama yinede bi umut dedik herseye sukurler olsun omerime yetebildik .Midesindeki sondayla besleniyordu Ömerim ama mama ya muhtaç etmedik avakado ananas yumurta yogurt mandalina muz mango ne akliniza gelirse püre yaptım süzgeçten geçtim Ömerim dünyanın tüm nimetlerini tatsız istedim sadece ömerime değil diğer yavrularima da yaptım Sütümü sagdim hâlâ sutum geliyor yavrum benim ALLAHIM öyle bi bereket verdi ki şimdide gönlüme huzur verdi zaman zaman Ağlıyorum şimdiki gibi ama ağlamam isyan dan değil ben ALLAHIM in cennette sizi bekleyen güzellikler var iyi insan olun deyip cennetteki o guzelliklereden biri olan yavrumu bize gösterip yanına himayesine aldığini biliyorum. ALLAHIM bu bilinci anlama gücünü verdi çok şükür. Vatan Sağolsun diyen ana babalar var ya şimdi daha net anlıyorum çünkü gittikleri yer belli çok şükür.
Kimbilir sizin Çevrenizde ne ömer ler var lütfen yardım edin onlara ama ben sizden ALLAHIM katında gani gani raziyim hepinizi çok seviyorum ömerimin can teyzeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?