26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Tamam çok teşekkür ederim. Son bişey daha sorup seni rahat bırakayım. Sen kahvaltı öncesi sabah yapıyorsun vakit açlık tokluk önemli mi
cuma ve hafta sonları sabah yapıyorum diğer günler işteyim zaten gelince bugünkü saatlerde yapmayı düşünüyorum.Benim aç karnına yapma sebebim yağ yakımını arttırmak için ama tabi ki yaptığımız her sporu yemekten en az 2 saat sora yapmalıyız böylesi daha sağlıklı .Son olarakta beni rahat bırakma gel yaz buraya sor ben anlatırım bildiklerimi seve seve:KK200:

cuma ve hafta sonları sabah yapıyorum diğer günler işteyim zaten gelince bugünkü saatlerde yapmayı düşünüyorum.Benim aç karnına yapma sebebim yağ yakımını arttırmak için ama tabi ki yaptığımız her sporu yemekten en az 2 saat sora yapmalıyız böylesi daha sağlıklı .Son olarakta beni rahat bırakma gel yaz buraya sor ben anlatırım bildiklerimi seve seve:KK200:
Tamam o zaman bende sana yoldaş olayım bugün ilk videoyla başlayayım. Takıldıkça sorarım

İlk videoyu yaptım çok iyi zorlandım tabi ama zorlandığımda basitleşmiş halini yaptım bırakmadım yani. Bide şu reklamlar yüzünden zırt bırt ara vermek zorunda kaldım roxen2303 roxen2303 sende reklam çıkmıyor mu

aynen öyle sorasında soğuma hareketleride var bence gayet etkili , 5 . gün 2 vıdeo var programda ama arada bir öğün olması gerekiyormuş yarın öyle yapacağım:KK49:
Bende tam onu soracaktım iki video arka arkaya yapamam. Ben de 2 ay öncesine kadar günde 1 saat kardio 15 dk da bölgesel çalışıyordum sporla aram iyi ama bunu kaldıramam. Ara verilirse mümkün

Bende tam onu soracaktım iki video arka arkaya yapamam. Ben de 2 ay öncesine kadar günde 1 saat kardio 15 dk da bölgesel çalışıyordum sporla aram iyi ama bunu kaldıramam. Ara verilirse mümkün
başlangıçta böyle öneriliyor daha ilerleyen zamanda 50 dk şeklinde arka arkaya yapılabilirmiş şimdilik ara vererek yapalım

Doğru diyorsun zorlayıp sakatlanmak da var işin içinde biz böyle devam edelim şimdilik.:KK6:

İlk hafta ikinci videoyu yaptım. Perişan etti ama pes etmek yok. Umarım hareketleri de doğru yapıyorumdur. Bazen çok benzemesede yapıyorum kan ter içinde. Kafama takılan bi konu var bu videolar çogunluk bacak kaslarını çalıştırıyor iyice kalınlaşmasın zira benim bacaklar kas nedeniyle kalın. Roberto carlos olmayalım sonra:KK70::KK70:

İlk hafta ikinci videoyu yaptım. Perişan etti ama pes etmek yok. Umarım hareketleri de doğru yapıyorumdur. Bazen çok benzemesede yapıyorum kan ter içinde. Kafama takılan bi konu var bu videolar çogunluk bacak kaslarını çalıştırıyor iyice kalınlaşmasın zira benim bacaklar kas nedeniyle kalın. Roberto carlos olmayalım sonra:KK70::KK70:
emin ol ilerleyen videoda bir karnın ve 2 adet kolun olduğunu çok iyi hissedeceksin:KK53:

Merhaba...
Boş gün diye burayı boş bırakmayayım.4 günlük protein ağırlıklı beslenme planının 3. günündeyim kasların yeniden oluşumu için protein alımı önemli fakat tabiki yağ ve az miktarda karbonhidrat almakta önemli bu yüzden 5.gün tekrardan dengeli beslenmeye devam edeceğim:kk77:

şöyle videoyu yapan bir abi var hareketler bunlar ama videonun kaldırılması çok saçma şuan diğerlerini indirsem mi diye düşündüm:işsiz::KK14:

X