26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

Ben de duraklama dönemindeydim yine:d
Bugün yarım saat yürüdüm ben de..harekete tekrar başlıycam umarım
ara vermek vücudun alışmasını önlemek amacıyla yapıldığında güzel sonuç veriyor.. böyle duraksama dönemlerinde beslenme şeklini 2 gün spor düzenini 1 hafta değiştirmek iyi oluyor..dene istersen

Nasıl mesela roxen anlamadım:/
Yediklerini biraz arttır 2 gün boyunca mesela fazladan 2 dl ekmek ye fazladan bir kase daha çorba iç ve spora bir süre ara ver bu en fazla bir hafta olsun ... sonrasında eski beslenme düzenine ve sporuna geri dön takılmayı atlatacaksındır

Yediklerini biraz arttır 2 gün boyunca mesela fazladan 2 dl ekmek ye fazladan bir kase daha çorba iç ve spora bir süre ara ver bu en fazla bir hafta olsun ... sonrasında eski beslenme düzenine ve sporuna geri dön takılmayı atlatacaksındır
Öyle yaptım gibi zaten yaklaşık iki haftadır:/
Tekrar spor-diyet düzenine dönsem iyi olacak

1 saat yürüyüş + 30 günde kilo ver uygulamasının 1. gününü yaptım 10 dk bile sürmeyen bir şey , ilk gün 7 hareket vardı gayette kolaydı.Bu noktada bana nasıl bir etkisi olur bilmiyorum fakat denemekten zarar gelmez hepsi bildiğimiz hareketler sonuçta. ..

günlük 10.000 adıma başlayalı 22 gün olmuş bu süreçte 2 gün yürüyüş yapmadım sadece..1 ayın sonunda tekrar bir ölçüm yapacağım bakalım fark olacakmı

günlük 10.000 adıma başlayalı 22 gün olmuş bu süreçte 2 gün yürüyüş yapmadım sadece..1 ayın sonunda tekrar bir ölçüm yapacağım bakalım fark olacakmı
İlla ki olur roxen, ben ölçü almıycam bu arada:olamaz: bende artı yönde fark olmuştur olduysa,onu da öğrenmesem daha iyi

Dün konunu ilk sayfada göremeyince üzüldüm, baktım en son yogaya başlamışsın bir ay olmuş, neler yaptın neden gelmedin :)

Yogayı çok sevmiştim aslında ama araya bir şeyler girdi klasik, kaldı öyle :)
Bu akşam insanitye başlayacağım bakalım. Şu akıllı bilekliklerden aldım motivasyon olsun diye :) Kardeşimle aynı anda başlıyoruz belki gazlarız birbirimizi :KK70:

Program 2 ay inşallah muvaffak olurum bu sefer yaa :KK70:

Bu arada spor vs bir şeyler yaptım ama paylaşımda bulunmamıştım. Döneyim bakalım buralara da :)

Yogayı çok sevmiştim aslında ama araya bir şeyler girdi klasik, kaldı öyle :)
Bu akşam insanitye başlayacağım bakalım. Şu akıllı bilekliklerden aldım motivasyon olsun diye :) Kardeşimle aynı anda başlıyoruz belki gazlarız birbirimizi :KK70:

Program 2 ay inşallah muvaffak olurum bu sefer yaa :KK70:

Bu arada spor vs bir şeyler yaptım ama paylaşımda bulunmamıştım. Döneyim bakalım buralara da :)
inşallah:dua: motivasyonun bol olsun:spor:

merhaba roxen, ben de hergün fıstığımı gezdirme bahanesiyle 1-2 saat yürüyüş yapıyorum..egzersiz kanadından hala bişey yok, akşama pert olduğumla kalıyorum hep

merhaba roxen, ben de hergün fıstığımı gezdirme bahanesiyle 1-2 saat yürüyüş yapıyorum..egzersiz kanadından hala bişey yok, akşama pert olduğumla kalıyorum hep

Selam spor rutini paylaşmak için topikleri gezerken gördüm köpeğin mi var çok tatlııı , tabi onu gezdirmek sana da yürüyüş oluyordur :)

Bugün sporda boş günüm.. .
Merhaba , topiğine katılıp spor paylaşımı yapabiliyor muyuz :)

X