Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafami cok karıştırdılar 5.gün test yapıp cikan var ne biliyim. Böyle diye diye iyice meraklandim. Kan da azicikta olsa cikmasi gerekmezmi varsa. Atıyorum 10 20 gibi.
İdrara daha sonra geçiyor gün olarak çok erken yaptınız . Herkesin bünyesi bir değil ki

Ben ilkinde üzüldüğüm için dayanabildiğim kadar dayanıcam
Var ya yemin ederim en iyisini yapıyorsun. Hiç gerek yok. Olumsuz görünce ilacı birakmicaz sonuçta. Bu sefer niye kullaniyorum ki moduna gecicem. Bıraktım artık başım ağrıdı düşünmekten.

Var ya yemin ederim en iyisini yapıyorsun. Hiç gerek yok. Olumsuz görünce ilacı birakmicaz sonuçta. Bu sefer niye kullaniyorum ki moduna gecicem. Bıraktım artık başım ağrıdı düşünmekten.
Ben ilkinde ilaçları bırakicaktım eşim biraktirmadi testi cuma vermiştim pazartesi çıktı iki günde fazladan kullandım

Ben ilkinde ilaçları bırakicaktım eşim biraktirmadi testi cuma vermiştim pazartesi çıktı iki günde fazladan kullandım
Evet psikolojik olarak insan kullanmak ister. Bizim sağlık ocağı 2 3 günde sonucu çıkarıyor bi de. Cuma direkt laboratuvara vericem bakalım 2 saate öğrenirim en azından.

Kanı vermedin dimi cnm
Sabah birisiyle konuştum oda 25inde olmus. Doktorunu aramis hemen. Kızmış 8. Gunden sonra idrara karışmaya başlıyor, ne diye kendini strese sokuyorsun demis. 5.gun çıkanda var sonuçta. En dogrusu kan ya. Persembe ogrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…