- 9 Şubat 2022
- 97
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Onlarda tutunma belirtisi diyolar canım. Bende hicbisi yok canım.Bide bacağıma ince sızı girip çıkıyor anlık sizde oluyormu ?
Sorma yaa. Transfer günü, kendime test gününü bekle dedim o kadar ama nerdeeeeBence gitme bostan yere vücudunu yorma dinlen çok erken yaptınız zaten gebelik testini
Sabah uyanabilirsem gidicem. 10da kapanıyor kan vermeAay valla banada geliyorlar ya sen gidersen bi cesaret bende giderm
Kafami cok karıştırdılar 5.gün test yapıp cikan var ne biliyim. Böyle diye diye iyice meraklandim. Kan da azicikta olsa cikmasi gerekmezmi varsa. Atıyorum 10 20 gibi.Bence gitme bostan yere vücudunu yorma dinlen çok erken yaptınız zaten gebelik testini
Carsambayi bekliyim bugun nasilsa çıkmadı yarinda bi an da mucize olmicak. Carsamba yapiyim. Cok pişmanım keşke baştan yaptirmasaydim döngüye girdim resmenSabah ilk idrarla biraha yap ozaman?
İdrara daha sonra geçiyor gün olarak çok erken yaptınız . Herkesin bünyesi bir değil kiKafami cok karıştırdılar 5.gün test yapıp cikan var ne biliyim. Böyle diye diye iyice meraklandim. Kan da azicikta olsa cikmasi gerekmezmi varsa. Atıyorum 10 20 gibi.
Ben ilkinde üzüldüğüm için dayanabildiğim kadar dayanıcamSorma yaa. Transfer günü, kendime test gününü bekle dedim o kadar ama nerdeeee
Sızı girip anlık gidiyor . İnşallah tutma belirtisidir diğerinde bacağım agrımıstı bunda sızı giriyor . İlaçlarda yapabilirAy benimde bacağım ağrıyor sol taraf ya
Evet bunu bile bile yaptım. Sonuçta test günü herkesin aynı sonuç çıkmıyor. Kendi kendime konustum ve sabredicem. (İnşallahİdrara daha sonra geçiyor gün olarak çok erken yaptınız . Herkesin bünyesi bir değil ki
Var ya yemin ederim en iyisini yapıyorsun. Hiç gerek yok. Olumsuz görünce ilacı birakmicaz sonuçta. Bu sefer niye kullaniyorum ki moduna gecicem. Bıraktım artık başım ağrıdı düşünmekten.Ben ilkinde üzüldüğüm için dayanabildiğim kadar dayanıcam
Ben ilkinde ilaçları bırakicaktım eşim biraktirmadi testi cuma vermiştim pazartesi çıktı iki günde fazladan kullandımVar ya yemin ederim en iyisini yapıyorsun. Hiç gerek yok. Olumsuz görünce ilacı birakmicaz sonuçta. Bu sefer niye kullaniyorum ki moduna gecicem. Bıraktım artık başım ağrıdı düşünmekten.
Evet psikolojik olarak insan kullanmak ister. Bizim sağlık ocağı 2 3 günde sonucu çıkarıyor bi de. Cuma direkt laboratuvara vericem bakalım 2 saate öğrenirim en azından.Ben ilkinde ilaçları bırakicaktım eşim biraktirmadi testi cuma vermiştim pazartesi çıktı iki günde fazladan kullandım
Mecbur sağlık ocağında vericem randevu bile yok kadın doğumaEvet psikolojik olarak insan kullanmak ister. Bizim sağlık ocağı 2 3 günde sonucu çıkarıyor bi de. Cuma direkt laboratuvara vericem bakalım 2 saate öğrenirim en azından.
Vermedim canim. Cesaret edemedim. Cumayi beklemicem ama, perşembe vericem nasipse. Sabah idrar testi yaptım çıkmadı yine.Kanı vermedin dimi cnm
Sabah birisiyle konuştum oda 25inde olmus. Doktorunu aramis hemen. Kızmış 8. Gunden sonra idrara karışmaya başlıyor, ne diye kendini strese sokuyorsun demis. 5.gun çıkanda var sonuçta. En dogrusu kan ya. Persembe ogrenicem.Kanı vermedin dimi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?