- 28 Haziran 2021
- 234
- 77
- 48
- 35
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Aynen canım. Kan da anlaşılacak en doğrusu.Evet canım ya bende cumayı bekliycem heralde yoksa sıkıntıya giriyoruz
Bugün bizim daha 7. GünümüzSabah birisiyle konuştum oda 25inde olmus. Doktorunu aramis hemen. Kızmış 8. Gunden sonra idrara karışmaya başlıyor, ne diye kendini strese sokuyorsun demis. 5.gun çıkanda var sonuçta. En dogrusu kan ya. Persembe ogrenicem.
Evet canim buraz rahatladim kizin doktoru öyle deyince. Yiyorum canım bi de hergün avokado yiyorum. Bütün tuşlara basioz
Bende iyiki yapmamışım dedimEvet canim buraz rahatladim kizin doktoru öyle deyince. Yiyorum canım bi de hergün avokado yiyorum. Bütün tuşlara basioz
Kuruma çizgisi olabilir canım ilk 10 dk önemli diyorlarDünkü test sonradan böyle olmuş kuruma. Çizgi mı acaba
Test varsa tekrarla canim. Yarin filan. Bende cikmamisti kuruma cizgisi bile.Dünkü test sonradan böyle olmuş kuruma. Çizgi mı acaba
En iyisini yaptınBende iyiki yapmamışım dedimvarmı belirtiniz bugün
Kalmadiysa hic alıp tekrar strese girme hiç canım. Kanı bekle. En doğrusu o.Test de kalmadı yapmayım diyorum kanı beklim
Benim belim ağrıyor hafif ama ilaclar yapıyor sanırım ilaçları içince başlıyor resmenEn iyisini yaptınbende belirti yoktu zaten hala aynı kasiktaki gerginlik duruyo hala o kadar onun dışında yok. Bi de ben gece terliyorum ilaçlardn heralde transferden beri terliyorum.
İyi canım sen tedavini için nereye gidiyorsunKızlar nasılsınız
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?Kızlar nasılsınız
En iyisini yapmışsın bende bekliyorum test gününüBugün akıllandım test yapmadım1 tane testim kaldı yoksa yapardim bugün de kesin son testi yarın yapicam. Cuma geldi zaten ortaya çıkacak hersey.
Ben daha hiç yapmadım belki umudum yok ondan dolayıBugün akıllandım test yapmadım1 tane testim kaldı yoksa yapardim bugün de kesin son testi yarın yapicam. Cuma geldi zaten ortaya çıkacak hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?