- 9 Şubat 2022
- 97
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Gunaydin canım senin test günün ne zamandi?Günaydınlar hanımlar
Neden umudun yok canım senin yapmaman daha iyi biz yaptıkta noldu. Günü beklemek daha iyi.Ben daha hiç yapmadım belki umudum yok ondan dolayı
İşte ayni durumdayiz. Boşu boşuna 4.gunden başladım testleri harcamaya. Asıl şimdi yapmak varken yapamıyorum 1 tane kaldı diyeSabah ilk idrarla yaparım belki test alıp
Cuma yapıcam sanırımNeden umudun yok canım senin yapmaman daha iyi biz yaptıkta noldu. Günü beklemek daha iyi.
Ben gazı üniversitesine gidiyorum. Ne kadar tuttu bahçecide . Eğer tutmazsa embriyo taşıyıp başka merkezde denemeyi düşünüyorum artıkBahceci cnm sen nereye gidiyorsun?
Yap canim artik çıkar diye düşünüyorum. Az kaldıCuma yapıcam sanırım
Pazartesi kan günümYap canim artik çıkar diye düşünüyorum. Az kaldı
Benim 4 gün embriyosu büyük ihtimalle pazartesi test günüm inşallah güzel sonuçlanır çünkü başka embriyon yok transfer günü 5 embriyom vardı ikisi bir yerde 3 ü bir yerde çözüldükten sonra hareketlenmedikleri için diğerlerini çözdüler en iyi ikisini transfer ettiler inşallah güzel haberler alırızGunaydin canım senin test günün ne zamandi?
Hadi ya. Cok duyuyorum çözdürme zamanı embriyonun canlılığını yitirdiğini. Bi arkadaşımında 5 embriyodan 4ü bozuldu demişler 1 tane transfer oldu tutmadi suphelendi hatta acaba oda bozuldu da soylemedilermi diye.Benim 4 gün embriyosu büyük ihtimalle pazartesi test günüm inşallah güzel sonuçlanır çünkü başka embriyon yok transfer günü 5 embriyom vardı ikisi bir yerde 3 ü bir yerde çözüldükten sonra hareketlenmedikleri için diğerlerini çözdüler en iyi ikisini transfer ettiler inşallah güzel haberler alırız
İnşallah canım diğerlerinde hiç böyle hareketlendi veya hareketlenmedi dememişlerdi özelde olmuştum şimdi üniversite hastanesinde oldum aslında takipleri çok iyiydi.Hadi ya. Cok duyuyorum çözdürme zamanı embriyonun canlılığını yitirdiğini. Bi arkadaşımında 5 embriyodan 4ü bozuldu demişler 1 tane transfer oldu tutmadi suphelendi hatta acaba oda bozuldu da soylemedilermi diye.
Genetikli olunca tek tek donduruyorlar. İnşallah bu pozitif olurda başa dönmezsin canim
Bir daha gidersen benim için donmuş embriyo nakil geldiği zaman ücret ne kadar oluyor ? Diye sorarmısın bizim şimdi 20 fln tuttu donmuş . Dayanamadınmı yinee90 100 tutmuştur cnm.
Kız ben şimdi test yaptım alıp gene bişi çıkmadı
Benimde 6 tane kaldı 2 ayrı 4 ayrı dondurdular ama 4dünün durumu iyi değilBenim 4 gün embriyosu büyük ihtimalle pazartesi test günüm inşallah güzel sonuçlanır çünkü başka embriyon yok transfer günü 5 embriyom vardı ikisi bir yerde 3 ü bir yerde çözüldükten sonra hareketlenmedikleri için diğerlerini çözdüler en iyi ikisini transfer ettiler inşallah güzel haberler alırız
İnşallah tutar canım belirtilerin nelerdi ? Hepimiz 26 Aralık transfer günümüzMerhabalar kızlar . Bende 28 Aralıkta transfer oldum . Bu dördüncü denemem 1. sinde hiç pozitifi görmedim. 2. si kimyasal 3. denememde de 12. haftamızda kalbi durdu. Şimdi genetiğe giden embriyoyu koydular fakat içerde bölünme ihtimaline karşı 1 adet embriyo yerleştirdiler. Heyecanla bekliyorum. benim gibi 28. Aralıkta transfer yaptıran arkadaşlarım var mı? Hepimizin dilekleri umutları gerçek olsun...
Yapma yaa. Bende son testimi kullansam mi diyordum. Esimde gidip kan verelim diyo. 8.gun cikmazsa diye korktum yok dedim cumayi beklicem.90 100 tutmuştur cnm.
Kız ben şimdi test yaptım alıp gene bişi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?