Gebeliğe Hazırlık 26 Aralık 2023 transfer olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin canım senin test günün ne zamandi?
Benim 4 gün embriyosu büyük ihtimalle pazartesi test günüm inşallah güzel sonuçlanır çünkü başka embriyon yok transfer günü 5 embriyom vardı ikisi bir yerde 3 ü bir yerde çözüldükten sonra hareketlenmedikleri için diğerlerini çözdüler en iyi ikisini transfer ettiler inşallah güzel haberler alırız

Hadi ya. Cok duyuyorum çözdürme zamanı embriyonun canlılığını yitirdiğini. Bi arkadaşımında 5 embriyodan 4ü bozuldu demişler 1 tane transfer oldu tutmadi suphelendi hatta acaba oda bozuldu da soylemedilermi diye.
Genetikli olunca tek tek donduruyorlar. İnşallah bu pozitif olurda başa dönmezsin canim

Dün bi arkadaşım ilk transferinde pozitifi gördü 8 haftalikken 5.gun embriyosuydu bölünüp ikiz olmuş kalbi durmuş çok sasirdim. Genetikli embriyo nasıl bölünür. Kromozoma bakiyolar güya.

İnşallah canım diğerlerinde hiç böyle hareketlendi veya hareketlenmedi dememişlerdi özelde olmuştum şimdi üniversite hastanesinde oldum aslında takipleri çok iyiydi.

90 100 tutmuştur cnm.
Kız ben şimdi test yaptım alıp gene bişi çıkmadı
Bir daha gidersen benim için donmuş embriyo nakil geldiği zaman ücret ne kadar oluyor ? Diye sorarmısın bizim şimdi 20 fln tuttu donmuş . Dayanamadınmı yinee hayırlısı daha 8. Günümüz bugün aslında yeni yeni geçiyor üzülme sakın

Benimde 6 tane kaldı 2 ayrı 4 ayrı dondurdular ama 4dünün durumu iyi değil

Merhabalar kızlar . Bende 28 Aralıkta transfer oldum . Bu dördüncü denemem 1. sinde hiç pozitifi görmedim. 2. si kimyasal 3. denememde de 12. haftamızda kalbi durdu. Şimdi genetiğe giden embriyoyu koydular fakat içerde bölünme ihtimaline karşı 1 adet embriyo yerleştirdiler. Heyecanla bekliyorum. benim gibi 28. Aralıkta transfer yaptıran arkadaşlarım var mı? Hepimizin dilekleri umutları gerçek olsun...

İnşallah tutar canım belirtilerin nelerdi ? Hepimiz 26 Aralık transfer günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…