- 9 Şubat 2022
- 97
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Aklıma geldi ama hiç kafami karistirmiyim diyorum. Şimdi erkendir filan ne biliyim. 2 test kaldı cumaya kadar degerlendirmece yineSen yarın bi kan mı versen
Keşke ama belki fotoda öyle görünüyordur. Canli canli bakınca kağıttan daha beyaz. Bi de saatler geçti üstünden. Pozitif çıkacağı zaman anında çıkıyor bi de hiç merakta bırakmıyor.Yani umutlandrmş gibi olmasında ben görür gibi oluyorm
Tabi tabi, ilk işim buraya atmakTmam canım ama yaparsan mutlaka at
2 embriyoKaç embrıyo transfer edilmişti kızlar size bana 1
Bende 12 tane var vereyim sanaBi de testin 5dksi önemliymiş. Sonradan kuruma cizgisi olurmuş. Bende kaldi 2 test. Ya çarşamba ya perşembe tekrar yapalim.
NeeeBende 12 tane var vereyim sana
Eczaneden almaya utandım artık toplu aldım trendyoldan hem daha uyguna geliyorNeeemaşallah kiz toplumu aldın
Ayy en iyisi bende trendyoldan almıştım daha önce kullana kullana 3 4 tane bıraktımEczaneden almaya utandım artık toplu aldım trendyoldan hem daha uyguna
Dur kız aklımla oynamaAyy en iyisi bende trendyoldan almıştım daha önce kullana kullana 3 4 tane bıraktımsu an 12 tane olsa sanırım hergun yapardim
Ahahahah sen bize uyma kuzum. O bizim manyakligimizDur kız aklımla oynama
Bugün adet olcakmısım gibi hem belim hem karnım bayaa ağrıdı yeni geçti inşallah tutunuyodur minnoşlarAhahahah sen bize uyma kuzum. O bizim manyakligimizgüzel güzel sabrediyosun
Ay hadi inşallahBugün adet olcakmısım gibi hem belim hem karnım bayaa ağrıdı yeni geçti inşallah tutunuyodur minnoşlar
Ben kafayı iyice kırıp yarın sabah sağlık ocağına doğru yol alıcam canım
Bide bacağıma ince sızı girip çıkıyor anlık sizde oluyormu ?Ay hadi inşallahbelirti olması güzel. Umarım iki bebiste sımsıkı tutunur
Bence gitme bostan yere vücudunu yorma dinlen çok erken yaptınız zaten gebelik testiniBen kafayı iyice kırıp yarın sabah sağlık ocağına doğru yol alıcam canımkan veriyim bakalim nolcak. Azicik da olsa çıkması lazım eğer pozitifse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?