- 9 Şubat 2022
- 97
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
Aynen bu daha mantıklıAy bilmiyorum ki kıorkuyorum cumayı beklesek . perşembe bidaha test yapsak
Daha çok erken üzülmeyinÇıkmadı
Yok bitanem ya bembeyaz resmen icini açıp baktım o dereceAy silik gördüm gibi seninkinii dikkatli baksana
Benim ilk transferimde üç gün önce yaptım negatif görünce ilaçları bile kullanmak istemedim 3 gün öncesinden ağlamaya başladım onun için dayana bildiğim kadar dayanıcamDoğru canım sen bakma bize ruh hastasıyız
Akıllı insanın hali başkaBen yapmambenim 3. Gün embriyosu zaten daha çok çok erkek P Papatya_71 Ecebohemya sizin içinde daha çok erken aslında test gününden bir gün önce negatif görüp test günü pozitif görenler var
Diğer çizgiyi aramak için bı elimize büyüteç alamadığımız kalıyorYok bitanem ya bembeyaz resmen icini açıp baktım o derece
Yok kuzum keşke olsa içini açıp baktım inceledim ama yokum hala ne bakion dio test resmenYa ama gördüm gibi ya hayalet çizgi var gibi
Negatif görüp ağlamaktan yoruldum diyelim . İnan saatlar zor geçiyor el işi yapıp duruyorumAkıllı insanın hali başkaen güzeli canım. Evet cok duyuyorum ama merak işte insan duramıyor ya. Sabir persembeye kadar inşallah
Aynen öyle inan kiDiğer çizgiyi aramak için bı elimize büyüteç alamadığımız kalıyor
Çok haklısın.. negatif göre göre yıkılıyoruz. Allah yardımcımız olsun.Negatif görüp ağlamaktan yoruldum diyelim . İnan saatlar zor geçiyor el işi yapıp duruyorum
İnşallahOff beklicez napalım inşallah güzel şeyler olcak
2.cizgi tarafi bembeyaz canim yaAt at bakacam zaten bişi gördüm biliyom
1 tane canımKaç embrıyo transfer edilmişti kızlar size bana 1
Bi de testin 5dksi önemliymiş. Sonradan kuruma cizgisi olurmuş. Bende kaldi 2 test. Ya çarşamba ya perşembe tekrar yapalim.Kaç embrıyo transfer edilmişti kızlar size bana 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?