- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Ecebohemya
-
İnşallah ya çok korktum normal regl kanamam bile hiç böyle gelmedi sanki Bi yerini kesersin de kan damlar ya öyle geldiİnşallah artmıştır sen birde sabah kan görünce korktun . herşey Yolunda bence ben öyle hissediyordum
Korkma doktor da normal demiş. Adet gününde adet olan hanımlar var 9 ay boyunca . Normal ilaçlar kullanmıyoruz ki direk rahime yakın bir yere bırakıyoruz belki koyarken tırnağın fln deydi o kanattı korkma rabbim ne güzel pozitifi gösterdi bol bol dua et . Sıkıca tutunsunlarİnşallah ya çok korktum normal regl kanamam bile hiç böyle gelmedi sanki Bi yerini kesersin de kan damlar ya öyle geldi
İnşallah canım hepimiz için dua ediyorum Rabbım kimseyi evlatsız birakmasin evlat hasretiyle yanıp tutusturmasinKorkma doktor da normal demiş. Adet gününde adet olan hanımlar var 9 ay boyunca . Normal ilaçlar kullanmıyoruz ki direk rahime yakın bir yere bırakıyoruz belki koyarken tırnağın fln deydi o kanattı korkma rabbim ne güzel pozitifi gösterdi bol bol dua et . Sıkıca tutunsunlar
Ben hep hayırlısi ise olsun diye dua ediyorum . Etraftaki çocuklara baktıkça bu nesilde çocuk yetiştirmek gerçekten çok zorİnşallah canım hepimiz için dua ediyorum Rabbım kimseyi evlatsız birakmasin evlat hasretiyle yanıp tutusturmasin
Evet 5. Gun embriyosu 6. Gün silik çıkmaya başlıyormus dun bi doktorun paylaşımında gördüm. Doktorlar idrar testi yapmamızı bu yuzden istemio bence. Negatif cikarsa ilaclari birakiriz diye. Yoksa pozitifse idrarda her türlü çıkıyor. Biliyosun ben 4. Gun başladım. Yoksa idrarda da yok. 8.gun kanda 2 çıktığında da biliyodum olmadığını doktor illa test günü dedi. Hele erken gebelik testi 5 üzerini gosteriyor yani.Verdim de 4 de çıkacak dedi sabah yine ergen gebelik yaptım yok .Olsa minnacık ta olsa çıkardı bence
Aslında bence sadece ilk gün tutunuyor sonra kana geçiyor belirtileri ilaçlar yapıyor .benim 3. Gün orta kaliteli bir embriyo 9. Günden beri yaptım yok .3 transferde direk kanda öğrenicem dayanabilirsemEvet 5. Gun embriyosu 6. Gün silik çıkmaya başlıyormus dun bi doktorun paylaşımında gördüm. Doktorlar idrar testi yapmamızı bu yuzden istemio bence. Negatif cikarsa ilaclari birakiriz diye. Yoksa pozitifse idrarda her türlü çıkıyor. Biliyosun ben 4. Gun başladım. Yoksa idrarda da yok. 8.gun kanda 2 çıktığında da biliyodum olmadığını doktor illa test günü dedi. Hele erken gebelik testi 5 üzerini gosteriyor yani.
Canim öyle zaten. doktor transferden sonra yanima geldi ve transfer anı ve şu an dinlenme zamani önemli dedi. Oluyorsa bu an oluyormus. Bu tabi 5.gun embriyosu için gecerlidir belki. Ama ilk saatler önemli gerisi boş. Pozitifse zaten 6 gunden itibaren cikmaya başlıyor. 3.gun farkli olabilir ama. Bende bi daha sadece kan testi düşünüyorumAslında bence sadece ilk gün tutunuyor sonra kana geçiyor belirtileri ilaçlar yapıyor .benim 3. Gün orta kaliteli bir embriyo 9. Günden beri yaptım yok .3 transferde direk kanda öğrenicem dayanabilirsem
Katılıyorum. hayırlısı diye dua ediyorum bende.Ben hep hayırlısi ise olsun diye dua ediyorum . Etraftaki çocuklara baktıkça bu nesilde çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor
Keşke transferden sonra bana Uyku hapı verseler 12 gün sonra kalksam hamilesiniz deselerCanim öyle zaten. doktor transferden sonra yanima geldi ve transfer anı ve şu an dinlenme zamani önemli dedi. Oluyorsa bu an oluyormus. Bu tabi 5.gun embriyosu için gecerlidir belki. Ama ilk saatler önemli gerisi boş. Pozitifse zaten 6 gunden itibaren cikmaya başlıyor. 3.gun farkli olabilir ama. Bende bi daha sadece kan testi düşünüyorum
Ayyy ne güzel olurduKeşke transferden sonra bana Uyku hapı verseler 12 gün sonra kalksam hamilesiniz deseler3. Gün embriyosu 7-8 hücreli keşke bizimde gelebilseydi 5. Güne nasip
DayanılmıyorAyyy ne güzel olurduben de test yapmicam diyorum ama inşallah bu sefer dayanabilirim
P Papatya_71 girmiyor heralde artikAyyy ne güzel olurduben de test yapmicam diyorum ama inşallah bu sefer dayanabilirim
Bn de bunu düşündüm bi ara :) acaba ilerde yıllar yıllar sonra teknoloji gelişip 3 günde falan anlaşıldığı olabilir mi kiKeşke transferden sonra bana Uyku hapı verseler 12 gün sonra kalksam hamilesiniz deseler3. Gün embriyosu 7-8 hücreli keşke bizimde gelebilseydi 5. Güne nasip
Whatsaptan haberlesiyoruz. Ama buraya girmiyor büyük ihtimal.P Papatya_71 girmiyor heralde artik
Bence anlaşılır ilerdeBn de bunu düşündüm bi ara :) acaba ilerde yıllar yıllar sonra teknoloji gelişip 3 günde falan anlaşıldığı olabilir mi ki
Trendyoldan test alacaktim gecen gün tuttum kendimi ama alicam sanirim yineDayanılmıyor
Bence olur erken şimdi erken Gebelik testinde 6 gün öncesine kadar diyor o sayı artar . Belkide embriyo gün sayısı çoğalır tutunma orani artarBn de bunu düşündüm bi ara :) acaba ilerde yıllar yıllar sonra teknoloji gelişip 3 günde falan anlaşıldığı olabilir mi ki
Sonucu ne oldu inşallah pozitiftirWhatsaptan haberlesiyoruz. Ama buraya girmiyor büyük ihtimal.
Sen yinede alma elinde az varken 4. Günde basladin çoklu alırsan ilk günden başlarsınTrendyoldan test alacaktim gecen gün tuttum kendimi ama alicam sanirim yineerken idrar testleri yalan söylemiyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?